hayran_255
Kayıtlı Üye
Selam Benım sorunum 6 sene önce başladı sürekli vesvese halındeyım ibadet yaparken aşırı vesvese oluyor sürekli sıkılıyorum halsizim ailemle aram çok kötü oldu özellıkle babamla sürekli sinir halındeyım ilk zamanlarda pskiyatıra gittim bir sürü hap verdi 1 yıl kullandım acayip kilo aldım daha da sıkıntı bastı o zaman bi komşumuzun demesıyle bir yaşlı hocaya gittik okudu muska vermedi hurama olmusun dedi ama iyi gelmedi 2 hocaya gittik oda peri çarpmış güllerin oraya su dökmüşün 8 işemişin dedi ) muska yazdı oda iyi gelmedi aksıne daha kötü olmuştum o zaman en sonunda 3 hoca oda yaşlı bir amcaydı bana senın yıldızın çok düşmüş tutulmuşun sana sihir yapılmış ailenede sıçramış dedi o zaman okudu okurken çok esnedi sonra okunmuş şeker verdi anneme çaya karıştırıp bütün aile içsin dedi ardından okunmuş yeşil bir ip verdi bu ipi 3 gun yanında taşı sonra denıze akan suya at dedi gittim özellıkle denize attım 1 hafta felen çok iyidim babamla ram düzelmeye başladı gibi eskisi gibi sinirlenmıyordum vesvesede olmuyordu ardından yine başladı lanet bir siteden abi bakım yaptı oda biraz iyi geldi bu sefer vesvese olmuyor ama çok sıkıntı oluyor daralcak gibi oluyorum dua okuyunca rahatlıyorum ben ne yapıcamı bilemedim 6 yıldır hayatım zehir oldu şuan 20 yaşındayım yakında askerim aserlıkte bu sıkıntıları çekmek istemıyorum param olmadıgı için istanbulda güzel bi medyum gibi bilen kişiye gidemıyorum ne olur bana yardım edin yapabılcegım ne var benım bilen kişinin yardımına çok muhtacım var inanın kafam çok karıştı acayip sıkıntı içindeyim yardımlarınızı beklıyorum