"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şifa İnisiyasyonu 1. Grup 4. Çalışma Deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu çalışmayı "umarım yerini bulmuştur" kalabalık bir ortamda ayakta niyetlenerek yapmak zorunda kaldım. Ortama rağmen hissettiğim yoğun örtü diyeceğim örtü değil ama başka bir şey , yani öyleydi
Sonra kalktı.
Eş zamanda bir de çok enteresan bir şey yaşadım ama bunu şimdi paylaşmak istemiyorum
Bazen öyle mi değil mi bilmiyorum neredeyse anlık kesitler yaşıyorum, eskiden ne diye düşünür dururdum ama bu gecen zaman zarfında sadece öyle'ye döndüler , bu yolculukta ki yol arkadaş ve rehberlerime teşekkür etmek istiyorum. Yolculuk esnasında ki çilekler için de teşekkür etmek istiyorum . İyi ki varsınız :)

Bu calismada bileklerim cok agridi,kollarimda agir bir yuk vardi,Urum ve embriyo'nun emeklerine saglik.

Son çalışmamız da bitti,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,herzaman ki gibi yoğun hissettim,göğüs kafesimin üzerin bir şey vardı sanki ağrı yada acı vermeyen bir ağırlık gibi..

Sevgi ve huzurla :)

Urum´dan gelen enerji omurga kemiginden hissedildi, SolarPlexus, ücüncü gözde cok yogun calismalar yapildigini hissettim, fark etmemek mümkün degildi.

Urum ve Embriyo´nun enerjisine ve emegine saglik

Geri