embriyo Elit Üye 9 Ocak 2013 #1 Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz. Hayırlı olsun, Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık
*AnGeL* Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #2 Sakin geçen bir çalışmaydı,avuç içlerimde yanma vardı,enerjiyi yoğun olarak parmak uçlarımda hissettim,Urum ve embriyo'nun emeklerine sağlık.
Sakin geçen bir çalışmaydı,avuç içlerimde yanma vardı,enerjiyi yoğun olarak parmak uçlarımda hissettim,Urum ve embriyo'nun emeklerine sağlık.
AJA Elit Üye 9 Ocak 2013 #3 Hipnoz edilmiş gibiydim.Huzurlu bir durgunluk içindeydim.Urum'un ve emeği geçenlere teşekkürler,sevgiler
Hipnoz edilmiş gibiydim.Huzurlu bir durgunluk içindeydim.Urum'un ve emeği geçenlere teşekkürler,sevgiler
ikbal1505 Guest 9 Ocak 2013 #4 Bu çalışma tamamen farklıydı. Fiziksel his değilde ruhsal olarak hissettim. Sevgiler.
ahya Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 #5 Bu seferki calismada cakralarda daha az calisildi. Ellerimde va ayagimda sogumalar az bir calisma ücüncü gözde ve Solarpexus yapildi. Urumun, Embriyo´nun emegine saglik.
Bu seferki calismada cakralarda daha az calisildi. Ellerimde va ayagimda sogumalar az bir calisma ücüncü gözde ve Solarpexus yapildi. Urumun, Embriyo´nun emegine saglik.