İlk enerji deneyimini yaşamış heyacanlı mabet üyesinden bir soru
Etkilerin bugün de devam etmesi mümkün mü? Alnımda ağırlık var, gece hemen uyur uyanık yattım, bir sürü rüya gördüm, rüya gördüğümün bilincinde olarak. Ve gün boyunca kollarımda ağırlaşma oldu zaman zaman. Ruhsal olarak kendimi çok iyi hissediyorum ama, beni zıvanadan çıkarabilecek bir çok konu oldu bugün yine de hiç sabrım taşmadı![]()
Urum, peki bogaz cakrasi eger enkisa sürede hayatimiza sevgi girmezse yeniden kapanirmi?boğaz çakrası ile ilşkidir sevgi bağı. özellikle hayatımızda sevgi olmaması yada hüzünlü bir sevgi olması boğaz çakramızı kapatır. çalışmadada boğza çakrası üzerine ğırlıklı çalışıldı bu yüzden. boğaz bölesinde bu yoğunluğu hissetmeniz bu yüzden çok normal
Urum, peki bogaz cakrasi eger enkisa sürede hayatimiza sevgi girmezse yeniden kapanirmi?
Ayrica ben calisma sirasinda benim hayirsiz sevgilimi hep düsündüm, bu onda benim acimdan olumlu bir etki yaratirmi?
Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz zaten. Başarılı olup olmamak gibi bir kavram düşüncesi yanlıştır. Adını yazdıran herkese enerji gönderildi. Deneyim hissedilse de hissedilmese de ulaştı talep edenlere. Enerji kalp çakranızda yoğunlaşıp yukarı çıkmış, olması gerektiği gibi. Yutkunma deneyiminiz boğaz çakranızın temizlenmesine işarettir. Herkesin hissetme şekli kendine hastır, kimine ağır gelebilir kimine hafif.ellerim ve ayaklarım yanar gibi ısındı. Başarılı olmadığımı düşünürken öyle bir nefes aldım ki göğsümün volkan gibi olduğunu hissettim. Sanki enerji dağılmaya yada yukarı çıkmaya çalışıyor ama göğsümde birikmiş olarak kaldı gibi. Bundan sonra kalbimin yanında ve başımda hissettim enerjiyi ve inisiliye sırasında devamlı ve çok sık yutkundum. Urum, sevgi enerjisinin boğaz çakrası ile ilgili olduğunu yazmışsınız, bu sık yutkunmalarım bu yüzden mi olmuştur acaba? Çok fena tıkanmış herhalde. Yorum yapabilirmisiniz?
Deneyim yaşamamışsınız ama gereken enerjiyi aldınız.Ben diğer çalışmalarda çok yoğun hissettim hep enerjiyi ama bu sefer hissedemedim hiç.Birde her çalışmada ağız sulanması oluyor aşırı ,bittikten sonrada devam ediyor,onu da yaşamadım bu kez.Dikkatim çok dağıldı çalışmadan önce deprem oldu,çalışma sırasında hem tetikteydim nerdeyse,hemde komşuların gürültüsü çok vardı.Emek için teşekkürler.