gümüş
Kayıtlı Üye
Şeytandan ya da herhangi bir varlıktan ( Tanrı dışında; hani aptal şeytanı ve görülen görünmeyen herşeyi yaratan yüce Allah var ya, O ) medet ummaya çalışan psikolojik ve akıl sağlığı yerinde olmayan insanlara Yüce Allah'tan az da olsa akıl ve fikir bahşetmesini temenni ediyorum. Bu tür saçmalıkları bırakında azıcık kendinizi bilime, somut şeylere verin. İnsanlığa yararlı olmaya çalışın. Bu tür şeyleri de beceremiyorsanız, azıcık kendinize çeki düzen verin duyarlı ve bilinçli olunda terör olaylarının bitmesine katkıda bulunun. Siz ancak geçmişi sorgulayıp insanları yargılarsınız. Geçmişe değil geleceğe bakın ve topluma nasıl yararlı olurum diye düşünün. Şunu da unutmayın, bu tür konular gibi şizofrenimsi paylaşımlarla bir yarar sağlayamazsınız.
Sevgili Lineer
Yukarıdaki sizin yazınız bakın söylemişsiniz inanç ve görüşü farklı olanlar hakkında:
psikolojik ve akıl sağlığı yerinde olmayanlar
kendini bilmezler
beceriksizler, duyarsız ve bilinçsizler
insan yargılayanlar
topluma faydasızlar
şizofrenler
İnandıklarına söyledikleriniz de üzerine eklenirse siz görüs veya yorum getirmemissiniz düpedüz hakaret etmişsiniz insanlara
Onlar sadece farklılar
katılırsınız katılmazsınız ama sizinle aynı görüsü benimsemiyorlar diye bir ağız dolusu saldırıp sonra da ben dedim ki şimdi demek ne kadar sağlıklı söyler misiniz ?