Malesef din mevzusu yüzünden forum ahalisi seferoğulları ve tellioğulları diye iki zıt gruba ayrılmak üzere. Propaganda amaçlı dini yazılar her defasında kavgalara, garip diyaloglara dönüşüyor. Bu sadece bu başlık için geçerli değil, diğer dini başlıklar için de geçerli. İnternet gibi bir bilgi çöplüğünde, ender bilgilerin bulunduğu bir forumda böyle diyalogların yaşanması ne olursa olsun üzücü. Acaba site yöneticileri bu konuda bir düzenleme yapamaz mı :/ Benim için sorun değil forum için sorun, bilgi çöplüğüne dönmek üzere. Bu başlık altına çok da güzel yüzlerce yazı da yazabilirim sırf zıt görüşe mensub insanları çatlatıp sinirlendirmek için ama hiç bir faydası yok. Uygulama örnekleri, ritüel örnekleri, parapsikolojik sohbetler dışında verilen bilgiler için "Çöplük" adı altında bir başlık açılsa (anasayfaya yansımayan) biz de birbirimizi orada yesek çok daha iyi olur.
Majikal/Parapsikolojik çalışmalar için kaynak olmasından çok bir şeyleri ispat etme, kanıtlama amacı ile bir çok bilgi paylaşılır vaziyete geldi. Bu bütün dinler/inanışlar için geçerli. Biri de çıkıp "arkadaş al bak bu dinde şunları şunları yaparak düşünce gücü ile ateş yakabilirsiniz işte size ispatı" demiyor. Ya şeytan tontiş bir dede olarak lanse ediliyor, ya da tam zıttı konularda tehditkar açıklamalar yapılıyor. İyice soğumak üzereyim forumdan.
Forumdaki bütün arkadaşlara, zıt görüşler hakkında yorum yapmama önerisinde bulunuyorum. Umarım ben de uyarım bu öneriye. Propaganda amacıyla insanlara yanlışları süsleyip püsleyip itekleme maksadıyla yazılan yazıların ne kadar sinir bozucu olduğunu görmek sinir bozucu olsa da sükut etmek en doğrusu.