"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şansımızı Nasıl Yükseltebiliriz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir de bitkilerin,çiçeklerin uğurundan da bahsetmeden olmaz...Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımı da bu konu üzerinde yorum yapmaya davet ediyorum....Kılıç çiçeği yetiştirenlerden çok iyi yorumlar duymuştum bir zamanlar.....

Bir de bitkilerin,çiçeklerin uğurundan da bahsetmeden olmaz...Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımı da bu konu üzerinde yorum yapmaya davet ediyorum....Kılıç çiçeği yetiştirenlerden çok iyi yorumlar duymuştum bir zamanlar.....
Kılıç çiçeği ben çocukken bizde vardı bize pek faydası olmadı. Belki başkalarına faydalıdır bilemeyeceğim ama sanırım bu tarz obje ya da bitkiler daha çok kişiye özel oluyor. Fil objesinin kimi uğur getirdiğine inanırken kimi de uğursuzluk getireceğini düşünüyor.
Biraz yöresel inançlarımız daha çok bilinçdışı temayüllerle şekillenen inançlar sanki her insanda aynı etkiyi vermiyor.

Kılıç çiçeği ben çocukken bizde vardı bize pek faydası olmadı. Belki başkalarına faydalıdır bilemeyeceğim ama sanırım bu tarz obje ya da bitkiler daha çok kişiye özel oluyor. Fil objesinin kimi uğur getirdiğine inanırken kimi de uğursuzluk getireceğini düşünüyor.
Biraz yöresel inançlarımız daha çok bilinçdışı temayüllerle şekillenen inançlar sanki her insanda aynı etkiyi vermiyor.
Evet bazılarına kaktüs iyi gelir bazısına gül..Doğru bir noktaya parmak bastınız...Biz ocukken tavşan beslemenin uğursuzluğuna inandırılmıştık ama daha sonra öğrendiime göre tavşan beslemenin şans getirdiği insanların olduğunu da öğrendim...Kişiye göre değişiyor ama 7 tane fil objesi dizmenin uğuruna inanırken bütün çevrem ,internette bir kişinin filin zorlukları ve zor doğumları temsil ettiği için filin ağır enerjisinden bahsedilmiş...Bilemiyorum da dediğiniz gibi neye inanıyorsak onun olumlu ya da olumsuz enerjisini harekete geçiriyor olabiliriz.....Yorumunuz için ok teşekkür ederim:)

Neye odaklanirsaniz hangi nesne hangi düşünce hangi enerji alanı oranın şansıni yakalarsınız.İnsan kendi şansini kendi yaratır.
Ayni şekilde şanssızlığı da.
Ama neye göre şansli olduğu veya şansiz olduğu kader planinda değişiklik gösterir.
Yani hangi gözlemciden baktığınıza göre.

@Merlin639 Bu yüzden de içimizdeki gözlemciyi olumlu düşünmek bizim faydamıza çalışır....Düşünce tarzını değiştirmek o yüzden çok önemli....Avucumuzdaki kelebek içimizdeki gözlemciye göre şekilleniyor aslında...

@Merlin639 Bu yüzden de içimizdeki gözlemciyi olumlu düşünmek bizim faydamıza çalışır....Düşünce tarzını değiştirmek o yüzden çok önemli....Avucumuzdaki kelebek içimizdeki gözlemciye göre şekilleniyor aslında...
Çok doğru ve güzel konuşmuşsun.
Benim gözlemci kuantum bilgisayari gibi.😂
Bazen nerden bakacağımi şaşırıyorum.
Belkide olaylara sadece hakikat eksenli bakmalıyız.Yani yakalamayı çalışmaliyiz.
Çünkü hakikat herkese iyi gelen bir şeydir.
Dİn,dil,ırk v.b secmiyor.Herkesi kapsayan bir şey.Evren zitlardan oluşuyor ama hakikat mertebesinde zıt diye bir şey yok.Bunlari gözlemciye göre değişen davranış mekanizması olarak görüyorum.Ne kadar evrenselsen o kadar geniş mertebeden ve kapsayıcı bakıyorsun.

Geri