"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

RÜYA YORUMLARINIZ İÇİN BURAYA !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ben ruyamda cok guzel bir otel ve ev gordum ev teyzemin eviymis ve cok buyuktu uc tane buzdolabi gordum ici actigimda sadece havuc ve limon vardi sasiriyordum ve eteyzemin kiziyla disari cikiyoruz bir davet var ben o davet icin sik bir abiye diktiriyorum yavruagzi ebruli renkler var ustunde ve elbise cok hosuma gidiyor ayagimdada sik bir ayakkabi ayakkabinin uzerinde taslar vardi yorumlarsaniz sevinirim ilginize tesekkurler :)

Bazi kisileri yada yasantilari cok ilgiyle takip ediyorsunuz cevrenize vew disa donuk bir kisiliginiz var , insanlarin ozelleriyle ilgilisiniz ve cogu zaman sizi hayrete dusuren seyleri farkediyor kimi zaman daha onceden dusunduklerinizin yanlis oldugunu farkediyor ve sasiriyorsunuz,su anda yasadiginiz hayyattan rahatsiz degilsiniz belki ama daha kaliteli ve gosterisli bir yasantiyi arzuluytor ve buna sahip oldugunu dusundugunuz kisileri yakindan incelemeye calisiyorsunuz.

panteacım bunu bir öğretmen arkadaşım görmüş yorumlarmısın rica ersem canım :)
dersaney gıtmek ıcı yola ckıorum medıvenler falan cıkıorum yan taraf denız ama mav otesı koyu ve muths bır mavı bır yalı goruyorum kapısı buyuk ve acık kımse yokk ıcıne gırıorumm..merdıvenler ve evbın ıcındede denız var aynı mavı..cıkmak ıstmıorum bı tulu yalının sahıplerı gelıo cumhurıyt bayram ktlamasından benı hrsız sanıolar saatlerce anltamaya calısıorum ustumu arayn dıorum arıyolar hıc bısey yok kadın benı cok sevıyo sohbet etmeye baslıoruz buarada denız evın bır kosesınde yıne ıcınde ama dısarı cıkmaya erek yok 1000kısılık muzık ekıbızencısıdevar anlatamam bır muzık zıyafetı yapılar yalıya ozelmıs bunlar hep yapıolarmıs..muzıkler calınıp
duruyo..bambaska br dunyadayım sankı ben eve gecıyorum kadın benı arıyor.acaba hırsız olduumdanmı supelenı dorum ama dıyokı ben onun ıcın aramadım..benı sevmıs..daha ara seyler vardı ama klmda bunlar kaldı

Arkadasin sorumluluklarinin bilincinde olan birisi ama kimi zaman ruhen cok yorgunluk duyuyor olabilir, dinlenmeye ve sukunete ihtiyac duyuyor olabilir,cok programli bir yasanti surdurmeye calisiyorsa sosyal yasantisi biraz zayiflamis olabilir , kisilik sahibi bir kisi oldugu belli ama nedense genellikle yanlis anlasilmakdan cok cekinen bir yapisi var gibi , yasantisinda onu sasirtip heyecanlandiracak degisikliklere ihtioyac duyuyor bilincli olarak bunu farkedemiyor olabilri ama ruyalari yoluyl abilinc alti kendisine bu ihtiyaci bildirmeye calismis.

slm Panteacigim,
ben son günlerde buhran icinde duygusal karmasiklar, hayal kirikliklari yasamaktayim. maalesef cogu insanin oldugu gibide bu zor zamanimda dahada cok Allah´a yönelip hacetlerimi ona bildirmekteyim.
bir kac gün evvel tuhaf bir rüya gördüm. nette biraz gezindim ama dogru dürüst bir yorum bulamadim.
bembeyaz, biraz da acik mavimsi bir mekan. ucu bucagi görünmüyor. bir kac insan dan ibaret bir topluluk. hepsi ayakta. hepsinin üzerinde beyaz uzun yakasiz gömlek, kaftan gibi bir giysi var. ben aralarinda kendimi göremiyorum ama güya bende onlarin arasindaymisim. olaylari bir seyirci gibi izliyorum fakat ayni zamanda bire bir de hissedip yasiyorum. bu topluluk icerisinde birde büyükce boylu bir erkek görüyorum. bu insanlarin sac sakali yoktu. tertemiz bir görünümde hepsi. ama bende dahil olmak üzere beklemekteyiz. bir müddet sonra bu büyükce erkegin bizlere bekleme asamasinda oldugumuzu izah ediyor. o an bende kendi kendime diyorum ki, vay bee, bayagida beklicekmisiz simdi burada, dünyadaki bütün insanlarin buraya gelmesini. mahser yeri saniyorum önce fakat beklememiz gerektigini ögrendigimde mahser de olmadigimizi yani berzah aleminde oldugumuzu anliyorum. ve sanki bir 40 yillik bir sürec aklimdan geciyor o an. 4o yil burada beklemek bayada SIkIci olacak diye düsünüyorum:p yaa acaba sence bu nedemek. eninde sonunda daualarimin Allah katinda kabul olacagimi yoksa olmicak duaya amin deme kabulü icin daha cooooooooook beklersin mi:eek:? sen nsl yorumlarsin bu rüyami:confused: tsklr canim

Sevgili ecringul , ruyan son zamanlarda yasadigin ruhsal sikinti ve karmasanin acik ve net bir yansimasi , manevi acidan yogun duygular yasiyor olmak ve dua edip Allah'a siginman bu tur bir ruya gormene neden olmus, dua ettigin sey her ne ise icinde dualarinin kabul olmayacagi korkusu duyuyorsun, arzuladigin seye bir an once kavusmak icin ve sikintilarinin en kisa surede bitmesi icin acelen var ama sanirim sende istedigin seyin kolay kolay elde edemeyecegin bir sey oldugunu hissediyorsun.

elini yüreğine kalbine sağlık panteacım çok teşekkür ederim....

merhabalar
rüyamda çok yüksek bi yerdeydim... böyle basamakları olan ve demirden önümde yeşil bi saha vardı... aşağıya inemiyordum ve orada durmaktan korkuyordum... düşmekten korkuyordum... ve bulunduğum yerde hareket ettim iki üç kez sallandı orası gidip gidip geldi resmen... ve ben yıkılacak diye korktum baya korktum rüyaydı ama gerçek gibiydi yani...sonra birileri daha vardı orada başkan diye biri vardı herkes öyle diyordu ona. başkan diyorlardı. ona beni buradan indirin size inerken her basamakta bulunan rakamları söyleyeyim dedim... hem sizinde işiniz görülür benimde dedim. yani her basamakta rakamlar varmışta bende onları okuyup onlara söyleyecekmişim. büyük bir araç getirdiler vinç gibi o yeşil alana beni indirmek için ama ben inmeden uyandım... Bu gördüğüm rüya nedir acaba? bu çok alakasız şeyler yani yaşadıklarımla, yaşadığım hiçbirşey yok buna benzer, gerçekten anlam veremediğim bir rüya... sizce ne olabilir?

Yasantinizda her hangi bir duzensizlik var mi ? ani bir konum yada mekan degisikligi gibi ?

Konum itibariyla sizden daha yuksek mevkide birinden boir yardim istiyor gibisiniz yada is konusunda bir ilerleme hedefliyor ama bu yolda adim atarken sahip olduklarinizida yitirmekden cekiniyor olabilirsiniz,tum bunlar duygusal konularla da iliskili olabilir elbette.Hayatinzi icin biraz destek ve yardima ihitiyaciniz var amna bunu kimden yada ne sekilde alabileceginizi bilmiyoirsunuz.

rüyamda çok sevdiğim ablam dediğim kişiyi (kendisi tanınmış sanatçı) gördüm, bana araba alırmış gri renkte jeep gibi ama daha küçük..arabaya biniyoruz ablam arkaya oturuyo bende önde oturuyorum başka bir arkadaşımda arabayı kullanıyor ama bir türlü arabayı süremiyo ve hep çarpıyo bir yere..sonra odaya yanıma geliyor anahtarları ve hırkasını bana bırakıp gidiyor bende hırkasını giyiyorum ..denize yakın bir yerde oturuyoruz sohbet ediyoruz sonra ben bişy diyorum ablam benim moralimi bozuyor yanından kaçıyorum ve uzaklaşıyorum peşimden gelmeye çalışıyor nereye gidiyorum diye beni takip ediyor..benim izimi kaybediyor ama ben onu görüyorum çitlerin arasına saklanmışım onu izliyorum bir yere oturmuş beni düşünüyor keşke öyle demeseydim kalbini kırdım pişmanım diyor bende onu öyle görünce üzülüyormuşum sonra beni fark ediyor ve yanıma gelmek için yerinden kalkıyor, bende bayılmış taklidi yapıyorum yanıma geliyor beni kaldırmaya çalışıyo ama ben kalkmıyorum, üzerime kolundaki beyaz altın taşlı künyesini takıyor ve güzel sözler söylüyordu..sonra yemek yiyoruz yanıma geliyo bana güleryüzlü ve iyi davranmaya çalışıyo bende seviniyormuşum ..

yorumlarsan çok sevinirim benim için çok önemli:) teşekkürler..;)

rüyamda çok sevdiğim ablam dediğim kişiyi (kendisi tanınmış sanatçı) gördüm, bana araba alırmış gri renkte jeep gibi ama daha küçük..arabaya biniyoruz ablam arkaya oturuyo bende önde oturuyorum başka bir arkadaşımda arabayı kullanıyor ama bir türlü arabayı süremiyo ve hep çarpıyo bir yere..sonra odaya yanıma geliyor anahtarları ve hırkasını bana bırakıp gidiyor bende hırkasını giyiyorum ..denize yakın bir yerde oturuyoruz sohbet ediyoruz sonra ben bişy diyorum ablam benim moralimi bozuyor yanından kaçıyorum ve uzaklaşıyorum peşimden gelmeye çalışıyor nereye gidiyorum diye beni takip ediyor..benim izimi kaybediyor ama ben onu görüyorum çitlerin arasına saklanmışım onu izliyorum bir yere oturmuş beni düşünüyor keşke öyle demeseydim kalbini kırdım pişmanım diyor bende onu öyle görünce üzülüyormuşum sonra beni fark ediyor ve yanıma gelmek için yerinden kalkıyor, bende bayılmış taklidi yapıyorum yanıma geliyor beni kaldırmaya çalışıyo ama ben kalkmıyorum, üzerime kolundaki beyaz altın taşlı künyesini takıyor ve güzel sözler söylüyordu..sonra yemek yiyoruz yanıma geliyo bana güleryüzlü ve iyi davranmaya çalışıyo bende seviniyormuşum ..

yorumlarsan çok sevinirim benim için çok önemli:) teşekkürler..;)
Bu kisiyle ilgili bir sikinti yasamissiniz yada yasayacaksiniz bu kisi sizin yasantinizda onemli bir rol oynayacak yada sizin bu y onde bir talebiniz olacak kendisinden , bu kisiye karsi sevgiyle karisik birazda kiskanclik duygusu var gibi gorunuyor , sevdiginizi halde kendi dusuncelerinizde onu cokca yargiliyor olmalisiniz.

Bazi kisileri yada yasantilari cok ilgiyle takip ediyorsunuz cevrenize vew disa donuk bir kisiliginiz var , insanlarin ozelleriyle ilgilisiniz ve cogu zaman sizi hayrete dusuren seyleri farkediyor kimi zaman daha onceden dusunduklerinizin yanlis oldugunu farkediyor ve sasiriyorsunuz,su anda yasadiginiz hayyattan rahatsiz degilsiniz belki ama daha kaliteli ve gosterisli bir yasantiyi arzuluytor ve buna sahip oldugunu dusundugunuz kisileri yakindan incelemeye calisiyorsunuz.
pantea rahatsizmissiniz sanirim gecmis olsun yorumun icin cok tskler emegine ve yuregine saglik

merhabalar
rüyamda bir kasadan deste deste paraları çalıyordum... sonra beni bulacaklarından korkup oradan gittim cebimde deste deste para belli ediyordu. ve parayı çalanı arıyordu oradakiler bi yere babamla misafirliğe gitmiştik ve misafirin kasasındaki paraları çaldım... rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim... teşekkürler şimdiden...

dün rüyamda büyük bir okul gördüm üniversite gibi okulun içinden geçiyorum, karşıya gitmek için yolun diğer tarafına geçiyorum..okulun önünde korumalar vardı beni içeriye almadı kimlik kartı istedi benmde kimlk kartım yanımda yoktu..karşıda duran görevli bana geç geç dedi, diğer kız beni gördü hemen geri çevirdi giremezsin dedi, biraz bekledikten sonra ben içeriye girdim gizli..merdivenlerden çıkıyorum sinema salonu vardı koltuklar filan çok büyük bir salondu.. merdivenlerde çok dikti sanki düşecek gibi oluyosun ama düşmeden merdivenleri çıkmışım koltuklarda öğrenciler oturuyordu kalabalıktı..ilkokul öğrencilerininde bale gösterileri vardı onları görmüşm hazırlanıyolardı..sonra birden kendimi bir arabanın içinde görmüşüm yokuş yukarı çıkıyomuşuz yanımda bir kaç kişi daha vardı..dağların arasından gidiyormuşuz dik yokuşluydu havada biraz kapalıydı..yollarda virajlıydı..

merhabalar
rüyamda bir kasadan deste deste paraları çalıyordum... sonra beni bulacaklarından korkup oradan gittim cebimde deste deste para belli ediyordu. ve parayı çalanı arıyordu oradakiler bi yere babamla misafirliğe gitmiştik ve misafirin kasasındaki paraları çaldım... rüyamı yorumlayabilirseniz sevinirim... teşekkürler şimdiden...
Hakkettiginizi dusunduigunuz seyleri elde edemiyorsunuz bu durum kimi zaman sizi sert tavirlar sergilemeye itiyor , ofkelisiniz ve bu ofkenin dogurabilecegi sonuclardan da korkuyor gibisiniz ama kendinizi hakli buluyorsunuz.Ruyada calmak eylemi genellikle kisinin aslinda dogru bulmadigi dusunce , tavir yada eylemleri gerceklestirmesinden yada bunu dusunmesinden kaynaklanir, maddi konularda da beklentileriniz var belkide maddi acidan hak ettiginiz yerde olmadiginizi dusunuyorsunuz.

dün rüyamda büyük bir okul gördüm üniversite gibi okulun içinden geçiyorum, karşıya gitmek için yolun diğer tarafına geçiyorum..okulun önünde korumalar vardı beni içeriye almadı kimlik kartı istedi benmde kimlk kartım yanımda yoktu..karşıda duran görevli bana geç geç dedi, diğer kız beni gördü hemen geri çevirdi giremezsin dedi, biraz bekledikten sonra ben içeriye girdim gizli..merdivenlerden çıkıyorum sinema salonu vardı koltuklar filan çok büyük bir salondu.. merdivenlerde çok dikti sanki düşecek gibi oluyosun ama düşmeden merdivenleri çıkmışım koltuklarda öğrenciler oturuyordu kalabalıktı..ilkokul öğrencilerininde bale gösterileri vardı onları görmüşm hazırlanıyolardı..sonra birden kendimi bir arabanın içinde görmüşüm yokuş yukarı çıkıyomuşuz yanımda bir kaç kişi daha vardı..dağların arasından gidiyormuşuz dik yokuşluydu havada biraz kapalıydı..yollarda virajlıydı..
oplum icindeki konumunuz hakkinda dusuncelere sahipsiniz , kendinizi ve konumunuzu inceliyorsunuz,bir yer edinmek ve statu sahibi olabilmek sizin icin cok onemli,kimi zaman umdugunuz basariyi yakalayamiyor olsanizda kestirme yollar bulmaya calisiyorsunuz,yukselmek ilerlemek her anlamda sizin hedefiniz ,ama bu yolun cok zorlu oldugunu dusunuyorsunuz yinede hedeflerinize ulasmak amacladiginiz yasantiya kavusmaya dair guclu dusunceleriniz ve umutlariniz var.

merhabalar kardeşim ve eşi sıkıntı içindeler oğlu ve eşi yatakta hastamıydı tam bilemiyorum ama üzülüyor ağlıyormuşuz

merhabalar kardeşim ve eşi sıkıntı içindeler oğlu ve eşi yatakta hastamıydı tam bilemiyorum ama üzülüyor ağlıyormuşuz

Sizi sikintiya sokmus olan bir durumdan kurtulmak istiyorsunuz bunun icin cevrenizin destegine ihtiyaciniz var ruyaniz hayirliosiyla kurtulacaginiza isaret ediyor.

Selam bu sabah rüyamda sürekli elimde yemek tabakları vardı ve ben nedense yiyemedim o yemeklerden. Yemekler yeşillik ağırlıklı ve kavu n tabağıda vardı.
O rüyanın devamı gibi teyzemlerin evinndeyiz ablam ve benim elimde yine yeşillik ve yeşil meyva ağırlıklı porselen tabaklar var. Onları teyzemşn mutfağından oturma odasına götürmek isterken ablam sürpsiz misafirler var biraz bekle diyor.
Ne olduğunu merak edip sormaya çalışırken ben kendimi başlamış bir şenliğin içinde buluyorum kendimi. Teyzemin mutfağından bbahçeye açılan bir kapısıda var. Hemen yanındaki kapı ise holunden bahçeye açılan kapı. Her ikiside açık ve ben iki kapı arasındayım. Bir anda etrafım kalabalık oluyor. Sanki takım elbiseli isanlar açılış yapmaya geliyorlar. Onların arasından günlük giysileriyle Hindistan lımı desem Pakistanlımı desem iki üç 10 lu yaşlarda kızlı erkekli çocuğu olan müzisyen bir aile giriyor bahçeye ve oradan da hole ve teyzemin yatak odasına.
Müzisyen aile yada çocuklarında olduğuı ekip ellerindeki tarı çalıyorlar ve oynamaya başlıyorlar. Pakistanlılar /Hindistanlılar çok esmer ve fakirler.
Teşekkür ederim..:(:rolleyes:

Selam bu sabah rüyamda sürekli elimde yemek tabakları vardı ve ben nedense yiyemedim o yemeklerden. Yemekler yeşillik ağırlıklı ve kavu n tabağıda vardı.
O rüyanın devamı gibi teyzemlerin evinndeyiz ablam ve benim elimde yine yeşillik ve yeşil meyva ağırlıklı porselen tabaklar var. Onları teyzemşn mutfağından oturma odasına götürmek isterken ablam sürpsiz misafirler var biraz bekle diyor.
Ne olduğunu merak edip sormaya çalışırken ben kendimi başlamış bir şenliğin içinde buluyorum kendimi. Teyzemin mutfağından bbahçeye açılan bir kapısıda var. Hemen yanındaki kapı ise holunden bahçeye açılan kapı. Her ikiside açık ve ben iki kapı arasındayım. Bir anda etrafım kalabalık oluyor. Sanki takım elbiseli isanlar açılış yapmaya geliyorlar. Onların arasından günlük giysileriyle Hindistan lımı desem Pakistanlımı desem iki üç 10 lu yaşlarda kızlı erkekli çocuğu olan müzisyen bir aile giriyor bahçeye ve oradan da hole ve teyzemin yatak odasına.
Müzisyen aile yada çocuklarında olduğuı ekip ellerindeki tarı çalıyorlar ve oynamaya başlıyorlar. Pakistanlılar /Hindistanlılar çok esmer ve fakirler.
Teşekkür ederim..:(:rolleyes:

Huzur , guven , emniyet, karmasa , guvensizlik, gibi bir cok duygu bilinc altinizda cereyan halinde gibi,oyle bir psikolojik durum hakim ki simdilerde size , inanmakla inancsizlik arasinda gidip geliyorsunuz, bir bunalimi yada buhrani asmaya calisiyor ama kimi zaman geri adimlar atiyorsunubuda umitsizlik duygusunu harekete geciriyor ama kisa suruyor cunki kararli bir yapiya sahipsiniz kolay vaz gecmeyen hedeflerine ulasmak icin caba harcayan bir kisiliksiniz,ruhsal yonden biraz aclik hissediyorsunuz , sizi ancak huzurun doyurabileceginin farkindasiniz , umdugunuz dinginligi yakalamaniza fazla bir zaman yok , ne olmak istiyorsaniz ve nasil yasamak istiyorsaniz hedeflediklerinize bire bir olmasada en yakin sekilde ulasacaksiniz.Ruyanizdaki veriler bunun gostergesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri