"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rusyada cin çıkarma görüntüsü ( video)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anneciiiimmmmm
korku.gif
korku.gif
korku.gif
korku.gif

arkadaşlar çok izleyesim var ama bu da öyle sonunda bir öcünün çıktığı şaka videolarından değil değil mi?

videoda korkacak bişey yok, cin çıkarma, kötü ruh çıkarma işlemi sadece :D

en merak ettiğim şey de kirlian tekniği ile neden çekilmiyor bu videolar :D

videoda korkacak bişey yok, cin çıkarma, kötü ruh çıkarma işlemi sadece :D

en merak ettiğim şey de kirlian tekniği ile neden çekilmiyor bu videolar :D

O durumda çare arayan birinin o camerayı arayacagın hiç sanmıyorum bu biraz eIim işte gözüm oynaşta hesabı oIur yada şu durumda kasap et koyun can derdin de :D

yapan birini tanıyorum, aynı şehirde olsaydık kesin kirlian tekniği ile kameraya alırdım
kim bilir kısmet belki olur :D:D:D:D:D
belki kendim yaparken çekerim :D:D:D:D:D

bide neden se bu işler çoğunlukla bayanların başına geliyo
hiç erkekten öyle bişe çıkarma videosu izleyen oldumu :)
benim izlediklerim hep bayanlardan çıkarıyolar, evet sanırım bayanlar her alemde şidettete maruz kalıyo :D

bide neden se bu işler çoğunlukla bayanların başına geliyo
hiç erkekten öyle bişe çıkarma videosu izleyen oldumu :)
benim izlediklerim hep bayanlardan çıkarıyolar, evet sanırım bayanlar her alemde şidettete maruz kalıyo :D

evet erkekte de gördüm bir videosunu izIemistim sanırım arap üIkelerinin birinde oluyordu bu.BuIursam payIaşırım birazdan.

O vıdeoyu buIamadım ama daha farklı bir videoyu sizinIe payIaşmak istiyorum.Bu arada ben nasıI yatıp uyuyacagım bu gece biImem :D

görmemmiştim ben daha önce erkeklerini :)

gerçi burdakilerde rol icabı olabilir ama siz ben gördüm demiştiniz o zaman doğrudur :)

Geri