Ü
Üye silindi 56746
Bir daha dünyaya gelmeyeceğine inanBir daha dünyaya gelmemek için neye inanmak gerekiyor öğrenmek istediğim tek şey bu![]()

Bir daha dünyaya gelmeyeceğine inanBir daha dünyaya gelmemek için neye inanmak gerekiyor öğrenmek istediğim tek şey bu![]()
Kimse yanmayacak, gerçekte yakan bir cehennem de, içinde huriler olan cennette yok. Neye inanırsan spatyomda karşına o çıkacak, hepsi zihninde ve illüzyondan ibaret.
Emekliliğe hak kazanman gerekiyor ama sen mevcut hükmet gibi yan çizip hakkın olan emekliliği yakıyorsun. Hem gitmek istiyorsun hemde kalkıp valizini toplamıyorsun otobüs kaçıyor diyenleri de dinlemiyorsun.Bir daha dünyaya gelmemek için neye inanmak gerekiyor öğrenmek istediğim tek şey bu![]()
Cehalet mutluluktur.Ruh hakkında soru sormayın diye ayet var.Sanırım bu konuda çok fazla bir şey bilmememiz istenmemiş.Hayal edebilir farklı yorumlayabiliriz.Hayal ettiklerimizin cevap olduğunu da sanmıyorum.Dünya da 72 alem var-belki yanlış belki doğru bilgi-.Dünyayı ne kadar anlayabildikte bu konuda sorunun cevabını bulacağız.Tüketici olmak iyi bir şey.Duanı oku ibadetini yap.Din konusunda çok şey bildiğini düşün.Düşünürken yanlış fikirlere kapılabilirsin,az çok ta bundan sorumlu olursun.Düşüncenin ne olduğu biliniyor.Sadece ibadet yapan adam bunun sıkıntısını çekmiyor,kafası karışmıyor.
Kendimce çerçeveyi genişletmeye çalıştım.Kimsenin inancının sorgulanması eleştirilmesi yazıda söz konusu değil.
Dinler ile yakından uzaktan alakası yok.Bilim insan denilen varlığı mekanik olarak kopyalamayı başardı..Beynin en ayrıntılı nöronlarına kadar yıllardır ruh bilinc denilen mekanizmayı aktarmaya çalışıyorlar.Pek fazla birsey demeye gerek yok aslında biraz derinlemesine içe daldığınız zaman başlangıç noktanızın neresi olduğunu net olarak idrak ediyorsunuz.Haydi buradan baslayalim:
Ruh nedir? Beden maddedir diyelim.ruh nedir icine nasil girer?
Ruhun beyin tarafindan anne karninda olusturuldugunun kaniti ispati nedir?
Sorgulamak kotu degil yapalim? Eksigimiz varsa biz kapatalim. Sizin yanlis bilginiz varsa hepberaber duzeltelim yoksa sadece konu dogma bilimlerin ciktisi ise nasil ortak paydada bulusacagiz vs?
Bazı medyumik frekanslari acik kişilerin astral katmanın ortalarında bulunan geçmişe ait akaşa kayıtlara bağlanması sonucu yaşanılan olaydır.Diğer durumlarda cinler vasıtası ile kişiye aktarılmasıdır..Bence Reenkarnasyon dediğiniz şey , 2 farklı kişinin biri yaşayan biri ölü, DNA zincirinin benzerliğiyle aklın DNAsı benzeyen ölmüş kişiyle hem DNA’larının hem frekanslarının çakışmasıyla o kişinin sadece anılarını görmek olamaz mı ? Yaşayan kişi ölenin hafızası çalıştığı için reenkarnasyon olarak algılaması olamaz mı ?
Bence reenkarnasyon yok. Sadece DNA ve frekans
Dizlişi çakışan kişiler var
Belkide sistem bir ortalamaya göre işliyordur hani bizim anlayamayacağımız ama az çok dünya gözüyle gördüğümüz sistemlere benzer bir şekildeYunus Emre'yi, Mevlana'yı ya da daha birçok sayabileceğimiz tasavvuf ilmi alimlerimizin birkaç satırıyla biz ne anlatmak istiyorlar tam anlamıyla anlayamayız.şimdi size sorarım Allah böyle bir haksızlık yapar mı ? 2 kez dünyaya gelecem birinde cennetliğim diğerinde cehannemlik......
reenkarnasyon cinlerin aldatmalarından sadece bir tanesidir.burda şunu söyleyebilirsiniz.bu alimlerimizi de cinler mi aldattı? hayır tabi ki.onların içinde bulunduğu durumu biz o durumun içinde olmadan anlayamayız söylemek istediğim budur.
Enerji yok olmaz şekil değiştirirBende inaniyorum biraz reenkarnosyana cunku her bir maddenin bir enerjisi oldugunu dusunursek ve evrende enerji dengesinde ne eksilme ne de fazlalik oldugunu dusunursek durun bir dakika fikrim degisti suaninsanlar oluyor enerji yok oluyor bi o kadar da yeni bebek doguyor ve enerji doguyor, enerji dengelenmis oluyor iste inanmiyorum suan reenkarnosyana
![]()
Benim yazdığım yazıları okuyabilirsin. Gördüğüm sadece bu dünya yaşamı değil başka bir gezegende mavi renkli insandım. Kendim gittim bilinç kayıtlarıma. Bedenimde enerji akışı ve en sonunda beynimde yoğun bi titreşim oldu ve bilincim gitti. Enerji halinde bedene girdim ve o an gerçeklik oradaydı.. İnan yada inanma bilinç kayıtların ne kadar hatırlamasanda bu yaşama etki ediyorBenim inancıma göre reenkarnasyon yok.fakat kafama takılan bir durum var.bazi insanların ilaçla yada terapi ile çözümlenemeyen fiziki yada ruhsal sıkıntıları oluyor.reenkarnasyona inanan hipnoz uzmani bir psikolog yada kişisel gelişim koçu kimse danışmanı yada hastasının sıkıntısını belli süre hipnoz seansı ile bir önceki hayatına gidip düzeltebiliyor.
Bu bir önceki hayatı aynı inancı paylastigim hoca kimseler diyelim.insana doğarken musallat olan karın cininin yaşattığını etkilediğini söylediler.
Ben alım değilim fakat karın cininden çok ruhlarımız dünyaya inmeden bir dizi imtihandan gecirildigini düşünüyorum.cunku bazı dejavu olaylar bir varlığın etkisiyle yasatilacagi mantıklı gelmiyor.
bende kücükken 6-7 yaşlarındayken benim olmayan anılar hatırlıyodumBenim yazdığım yazıları okuyabilirsin. Gördüğüm sadece bu dünya yaşamı değil başka bir gezegende mavi renkli insandım. Kendim gittim bilinç kayıtlarıma. Bedenimde enerji akışı ve en sonunda beynimde yoğun bi titreşim oldu ve bilincim gitti. Enerji halinde bedene girdim ve o an gerçeklik oradaydı.. İnan yada inanma bilinç kayıtların ne kadar hatırlamasanda bu yaşama etki ediyor