webmanx
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar yıllarca önce yaşadığım bir olayı sizlere anlamak istiyorum.Bir gün kız arkadaşımla gezmeye gitmiştik,bir kafede biraz oturduk ve daha sonra oradan ayrılırken kız arkadaşıma tekrar görüşürüz dedim ve yanağından öptüm hoşçakal dedim,sonra eve geldim.Yemeğimi felan yedikten sonra yattım.Rüyamda bir peri kızı bana sinirli bir şekilde bağırarak tokat attı ve bir daha seni o kızın yanında görmeyeceğim yoksa fena olur dedi,bende tamam dedim ve kayboldu.Sabah kalktım otobüse bindim bir kaç durak ilerledikten sonra otobüse peri kızı insan kılığında otobüse bindi kimse onu görmüyordu sadece ben görüyordum.Sonra benim oturduğum yere doğru geldi ve bana çok dikkatlice baktı ve kafasını salladı ve gülümsedi.Bende şakınlıkla onu izliyordum.İçimde hiç korku yoktu ama otobüsten hemen inmeliydim ve hemen düğmeye bastım ve durakta inerken tekrar bir ona doğru baktım ve kayboldu.bende otobüsten indikten sonra hızlı hızlı yürümeye başladım bir yandan da Ayetel kürsi'yi okuyarak geri eve geldim kimseye bu olaydan bahsetmedim.Belkide çok iyi niyetliydi bilemiyorum.Bir kaç gün sonrada kız arkadaşımla aram bozuldu ve ayrıldık...