cemulusoy1
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar zihin kontrol yeteneğiyle ve nasıl geliştirebileceğimle alakalı bilgi almak istiyorum ama bahsettiğim şey dandik telepatiler değil ileri seviye bir iş
Site yönetiminde olsam seni banlaması çok zevk verirdi. Hareketlere bak sanki piramitleri dikmiş beyimiz, 8 sene uğraşıp etki edecek nispette gibi düşük bir seviyeye gelecek kadarsın işte. Tam 8 yıl. Şu yukarıdaki uslübuna göre çok düşük bir seviyedesin. Bir de eğitimini vermişmiş. Yav insanı materyalizme sürüklüyorsunuz. Hayır adam bilgi istemiş, sayfasına geldiysen ver bilgiyi. Vermeyeceksen de gelme. Ne diye gelip artislik yapmaya çalışıyorsun? Boş olduğunuz bu kadar belli oluyorken uğraşmayın böyle işlerle.Bir buçuk yıl kadar eğitimini verdim bu olayın, elbet öncesinde yıllar süren bilinç tekamülü koşulum var ve benim bu olayı etki edecek nispette uygulayabilmem yaklaşık sekiz senemi aldı. Kimse gelip de hazine değerindeki bu bilgiyi ne idiği belirsiz birisine anlatmaz. Ya ziyadesiyle safsınız ya da herkesin her bildiğini size söyleyeceğini sanacak kadar aptal. Umarım ikincisi değildir. Aklıma sadece Albert Einstein'ın meşhur nüktesini getirdiniz :^)
"İki şey sonsuzdur: Evren ve insanoğlunun aptallığı; fakat evren hakkında emin değilim."
Saygılarımla..
İsmi olan bir şeyin ne ima ettiğini alıp o ismin içini ondan izin almaksızın dilediğin anlamla değiştirebiliyor olsaydın bu, insanlar için mutlak anlamda zulüm olurdu. Düşünsene, samimiyetleriyle, heyecanlarıyla, arayış ve gayretleriyle bu insanlar bir şeye, bir kişiye dönüşmüşler ve bir külhan beyi gelip "sen artık bu değilsin" diyecek? Karma hakedilmiş kazanımdır, iyi olsun veya kötü; nefsi henüz ölümü tatmamış birinin karmasını elinden alırsanız ona zulmetmiş olursunuz. Kaderlerimiz kaçınılmaz birer zulüm değildir, bilakis her şey olduğu haliyle güzeldir ve herbirimizin yaşadıkları bizleri pişmeye götüren bireysel yemek tarifleriyken neden en kestirme yolun dışına çıkalım ki veya çıkartılalım? İnsanlar her istediklerini oldurma heveslerini terkedip -başlarına gelen güzel veya çirkin- her olayda kendilerini, gerçekte kim olduklarını aramazlarsa, varoluşlarını bir ıkıntıdan öteye taşıyamazlar. Parapsikolojik manipülasyon ruhsal güç gerektirir fakat daha zor olan nedir biliyor musun? Her şeyi kontrol edecek gücün olduğu halde başına gelene şikayet etmeksizin rıza gösterebilmektir, şayet kadere rızayı aşk mertebesine taşımayan bir kişinin eline böyle bir bilgiyi verirsen bu, bir çocuğun eline sırf oynasın diye verilmiş içi dolu bir silaha benzer. Benden daha düşünceliyseniz lütfen siz öğretin bu olayı. Neticede bilgelik basamakları tırmanılırken değiştirilesi olana "değişmesi gerek" gözüyle bakmak bile, insana yerinde saydırır. Kaldı ki beni bir çocuğun eline silah vermiyorum diye itham ediyorsunuz, yine de saygılarımla.Site yönetiminde olsam seni banlaması çok zevk verirdi. Hareketlere bak sanki piramitleri dikmiş beyimiz, 8 sene uğraşıp etki edecek nispette gibi düşük bir seviyeye gelecek kadarsın işte. Tam 8 yıl. Şu yukarıdaki uslübuna göre çok düşük bir seviyedesin. Bir de eğitimini vermişmiş. Yav insanı materyalizme sürüklüyorsunuz. Hayır adam bilgi istemiş, sayfasına geldiysen ver bilgiyi. Vermeyeceksen de gelme. Ne diye gelip artislik yapmaya çalışıyorsun? Boş olduğunuz bu kadar belli oluyorken uğraşmayın böyle işlerle.
Ne demiş Nietszche abimiz ' N E Y A P A R S A N Y A P B O Ş Y A P M A.
Sen de madem adama cevap vereceksin bari içi dolu bir üslupla cevap ver yahu; "boş yapma" nedir?Site yönetiminde olsam seni banlaması çok zevk verirdi. Hareketlere bak sanki piramitleri dikmiş beyimiz, 8 sene uğraşıp etki edecek nispette gibi düşük bir seviyeye gelecek kadarsın işte. Tam 8 yıl. Şu yukarıdaki uslübuna göre çok düşük bir seviyedesin. Bir de eğitimini vermişmiş. Yav insanı materyalizme sürüklüyorsunuz. Hayır adam bilgi istemiş, sayfasına geldiysen ver bilgiyi. Vermeyeceksen de gelme. Ne diye gelip artislik yapmaya çalışıyorsun? Boş olduğunuz bu kadar belli oluyorken uğraşmayın böyle işlerle.
Ne demiş Nietszche abimiz ' N E Y A P A R S A N Y A P B O Ş Y A P M A.
yazdığım ne size yanlış düştü direk böyle şeyler katmadan sıkıntınızı yazarsanız boş konuşmadan cevaplaşabilirizyok canım büyü ne kelime bu yapmaya çalıştığımız şeytana ruhunu satmak ayıpsın kardeşim
bilimsel parapsikoloji ne yahu hiçbir yerde böyle bir şey geçmiyor sen ne biliyorsan düşünüyorsan biliminin içinde o vardır iradeye/zihnine etki etmek için yapılır büyü zihin kontrolünün amacı ne peki şapkadan tavşan çıkarmak mısen böyle şeyler katmadan böyle bir yorum yazdın birde yazdıklarının boş olmadığını mı düşünüyorsun cidden............ büyüyle bilimsel parapsikoloji arasındaki farkı ayırt edemeyen biriyle tartışamam neyse
Bilimsel parapsikolojiden ne tür çalışma alanını kastettiğinizin farkındayım bana göre bunu ayırmaya gerek olmadığını düşündüğümü söyledim sadece asıl demek istediğim işin getirisi büyüyle aynı tek farkı insan zekasıyla yapılıyor olması ama büyünün size vereceği zarar neyse bunun da o zararı vereceğini söylüyorum çünkü aynı sebeplerden zarar göreceksinizsen böyle şeyler katmadan böyle bir yorum yazdın birde yazdıklarının boş olmadığını mı düşünüyorsun cidden............ büyüyle bilimsel parapsikoloji arasındaki farkı ayırt edemeyen biriyle tartışamam neyse