"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada o gelen kelimeleri felan şakaya almayın sakına..Şakaya alınacak şeyler değil ...

Sanırım haklısınız Shamanistic.Bana hala sinyal ve bazı sözler geliyo.Fakat 3- 4 tane bence varlıklarla ilgisi olmayan sözden sonra bir mesaj alabiliyoruz diye düşünüyorum.

Sorularıma bir de cevap bulsaydım iyi olurdu...

Sağlıcakla..

Muhtemelen düşündüklerimiz, odaklandığımız olaylarla ilgili cevaplar geldiğini düşünüyorum. Hemen düşündüğümüz saniyede gelmiyor, bazen bir kaç dakika bazen de bir kaç saat sonra ve ya gün sonra olabilir. Çünkü bizim düşüncelerimiz istek formu olarak evrene gidiyor ve mutlaka bize cevap geliyor. Karışık kelimeler de muhtemelen aklınızdan geçen soruların cevapları, fakat biz insanlar bazen ne düşündüğümüzü çabuk unutuyoruz.

Evet Janet hanım(bey) çook iyi anlattınız biz insanlar birde çok sabırsısız.Aslında hepsinin cevabı geliyor o programdada düşündüğün ve sorduğun soruların cevapları geliyor sadece anlamak kalıyor geriye :) Ve korkuyorum diyip sakına sorularınızdan uzaklaşmayın korkmak başlangıcın ilk anahtarıdır bu işlerde :)

Hayır bilmediğim birşeyi kendi içimde bulamam. Örn: Bana ''Camel'' yazısı çıktı. Camel 'ı bilmesem örn: Camel ne demek? derim;Deve. Deve nin nasıl bir

açıklaması var? Paimon'un Üzerinde Geldiği Hayvan. Tamam buraya kadar güzel.Ben bunun anlamını bilirsem eğer sonra kendi hayatımda ki kesitlerle karşılaş

tırıp belki bir sonuca varabilirim.

Fakat manasını bile bilmediği şeyi kendi içinde bulabilecek birini daha tanımadım.

Önce neyin ne olduğu bilinir,sonra onun senin hayatında ki etkisini bulursun.

Ben böyle düşünüyorum.

Bende radar yok ...
Nasıl ayarlıcam ?
Bide bi msj geldi =tin= Konserve demekmiş birde kalay ne alaka ? :D

Orda o varlığın sana ilettiği mesaj senin düşündüğün ve sorduğun soruların cevabı...Ve bazen nadirde olsa başka varlıkların başka birisine mesela yan komşunuza ilettiği mesajı radarda kapsama alanına girip yakalayıp yazabiliyor o yüzden siz bekleyin daha mesaj iletişime girebilir o varlık yani..Bu arada gelen kelimeleri her yönden düşünün kafa yorun ve üst üste gelirse anlamına bakın birleştirmeye çalışın

Sen ayarlamıyorsun radar otomatik ayarlı her hangi bir varlık odana geldiği an radar seziyor ve hemen radarda belirtiyor sarı,kırmızı,yeşil olarak..Kırmızı:varlık sana uzak,Yeşil:varlık çok yakınında,Sarı:varlık yakınında...

Kafanız karışıksa gelen cevaplar da karışık olur :D

Bana mesajlar gelmeye devam ediyor ve yakında cümle ortaya çıkacak. :D

Yani o salatadan mutlaka yemen lazım yararına demek :D Ve ya siz afiyetle salatayı yerken yine gelirim anlamında da olabilir :D

Bana da kelimeler gelmeye devam ediyor :D

İlk mesajımı almış bulunmaktayım. "Pony"
Benim gibi hayvansever bir ziyaretçim var... Ve ben midillileri çok severim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri