Birkere sırf merak ettiğimden açtım bu programı ancak programı silmem 2 dk yı bile bulmadı

enteresan şeyler oldu
bazı kelimeler geçti gerçekleşirmi onuda bilemiyorum olumsuz şeylerden bahsedilmedi ama gerçekleşmesi çok zorunda ötesinde kelimeler geçti
ayrıca yazımda biryeri yanlış anladınız sanırım kuruntu dediğim şey tam olarak şu onlarla bu program sayesinde konuşmaya çalışırım sonra ya aniden görünürlerse diye telaşa kapılırım demek istedim
meleklerden enerji alıyordum dediniz de varolan her varlık melek olmayabilir ve kaldıki bazı varlıkların bir sürü özellikleri var yani melek numarası yapabilirler diye düşünüyorum ve bu konuda bildiğim bişeyde şu eğer yanlışım yoksa meleklerin enerjisine herkez dayanamaz diye birşey duymuştum
bu melekler konusunda söylediklerimi tartışma amaçlı söylemedim yanlış anlamayın sadece benim düşüncem bu
varlıklar konusunda iyi biryerde olanlar daha iyi bilir elbette ama ben dini açıdanda dini olmayan açıdanda edindiğim bilgilerden meleklerin sadece hak hakikat sunmak için gelecekleridir enerji vermek bir çok varlıklarda var kendilerini melek olarak tanımlayabilirler
kelimelerimi mazur görün sadece bu konuda sapmış bir kaç tanıdığımın yaşadıklarına şahit oldum uzun mesele tabi bu,benimki sadece bir görüştür inandığınız şeylere bir hakaret vs. sanmayın sakın herkezin düşüncesine son derece saygım var