"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Program direk ingilizce olarak veriyor çeviriyor ve Yapımcı başka dillere çevirmeyi yapmamış programa o yüzden program direk ingilizceye çevirip veriyor..Ve indirebilirseniz indirin bakın bence program sonuna kadar çalışıyor ve bunu yabancı ülkede kullanıyorlarmış ztn tespit için.. şuan sizle mesajlaşırken bir yazı Battle diye bir kelime geldi çok korktum vallaha neden savaş mesajını iletti bana...

İçsel savaşınızı ifade etmek istemiştir belki... Korkmayın bence

Var olduklarını bilmek farklı onlarla konuşmak ve program sayesinde onları görmek(radarda) farklı çok değişik bir his şuana kadar görmediğin bir şeyi görmüş ve konuşmuş oluyorsun..

Var olduklarını bilmek farklı onlarla konuşmak ve program sayesinde onları görmek(radarda) farklı çok değişik bir his şuana kadar görmediğin bir şeyi görmüş ve konuşmuş oluyorsun..

Ben korkarım gibime geliyor. Önceleri banyoda yalnız kalmaktan çok korkardım. Fobiden çok saplantı halini almıştı bu korkum. Güçlükle yendim. Mesajlardan birinde banyodan sinyal geldiği yazıyordu. Açıkçası küllenmiş bir fobiyi alevlendirmek istemem.

Ben korksam da yine üstüne gitme gibi bir halim var ve bu sayede tüm korkularımı yeniyorum bence korkmak bir şeyi başarmanın ilk adımıdır o adımı geçtikten sonra gerisi geliyor..

Bu programda bir yazılar geliyormuş aklıma takıldı gelen yazılara bakmak ve sesli bir şekilde sorular sorsak sorularımıza karşılık gene yazı gelirmi ?
yani bir nevi konuşmak gibi birşey ?
ben bunu yapamam tabi bu bir gerçek o anda kuruntular kurarım ya görünürse vs. gibi :D sadece meraktan sordum

Hayır cevap geliyor bazen ve kuruntu felan değil ve ciddi bi irade istiyor konuşmak ama ben konuştum sayılır bana yardımcı olucak bir Şaman ruhunu davet ediyorum dedim davetimi kabul etsin dedim sesli bir şekilde ve radarda 5-10 dk sonra varlık belirdi..Ve birde meditasyon yaparken açmıştım bunu meditasyona odaklanmıştım Ve enerji alıyordum Meleklerden ve birden radarda 2 tane nokta belirdi sarı..Yani program sorunsuz çalışıyor ama dediğim gibi o program sayesinde yakınlarında olduğunu bilmek ve sana mesaj gönderdiklerini bilmek çok farklı bir his..Var olduklarını biliyorsun ama yakınlarında olduğunu bilmek çook farklı bir his korkma hissi veriyor ama eğer dayanırsan onlarla olan iletşimin de 1 adım öne geçmiş olursun :)

Birkere sırf merak ettiğimden açtım bu programı ancak programı silmem 2 dk yı bile bulmadı :) enteresan şeyler oldu
bazı kelimeler geçti gerçekleşirmi onuda bilemiyorum olumsuz şeylerden bahsedilmedi ama gerçekleşmesi çok zorunda ötesinde kelimeler geçti

ayrıca yazımda biryeri yanlış anladınız sanırım kuruntu dediğim şey tam olarak şu onlarla bu program sayesinde konuşmaya çalışırım sonra ya aniden görünürlerse diye telaşa kapılırım demek istedim
meleklerden enerji alıyordum dediniz de varolan her varlık melek olmayabilir ve kaldıki bazı varlıkların bir sürü özellikleri var yani melek numarası yapabilirler diye düşünüyorum ve bu konuda bildiğim bişeyde şu eğer yanlışım yoksa meleklerin enerjisine herkez dayanamaz diye birşey duymuştum
bu melekler konusunda söylediklerimi tartışma amaçlı söylemedim yanlış anlamayın sadece benim düşüncem bu
varlıklar konusunda iyi biryerde olanlar daha iyi bilir elbette ama ben dini açıdanda dini olmayan açıdanda edindiğim bilgilerden meleklerin sadece hak hakikat sunmak için gelecekleridir enerji vermek bir çok varlıklarda var kendilerini melek olarak tanımlayabilirler
kelimelerimi mazur görün sadece bu konuda sapmış bir kaç tanıdığımın yaşadıklarına şahit oldum uzun mesele tabi bu,benimki sadece bir görüştür inandığınız şeylere bir hakaret vs. sanmayın sakın herkezin düşüncesine son derece saygım var

Bende sadece "parlama", "flare" kelimesi geldi. Hemen üstüme alındım parlak bir insanım diye :D

Gelişmeleri paylaşırım :D

Onuözl olarak yazdım zaten önceki mesajlarıma bakın burdaki :) Ne hakareti kardeşim sen kendi fikrini dedin senin fikrine de sağlıyım..Bana melek şifacılığını çook eski bir akrabam sayesinde öğrenmeye başladım ve zor dayanılıyor oo enerjiye onuda biliyorum..Ben enerji alma olayını arada kanallık yapıyorum ben Baş meleklerden aldığım enerjiyi yönlendiriyorum rahatsız olan kişilere ve meditasyon yaparken enerji alırken çok feci şeyler yaşıyorum başım dönüyor sanki havada uçuyorum bulunudğum ortam sanki bir hortumun içindeyim dönüyorum sanki..Ve gözlerim kapalı olduğu halde bembeyaz bir yer görüyorum çok değişik şeyler yaşıyorum ve ben ona dayanmayı üst üste pratik yaparak şey yaptım ...Yani nasıl desem zor dayanılıcak bir şey enerjiyi alabiliyorum ama yönlendirirken sorun yaşıyorum bazen kendimden enerji yolluyorum ya da enerjiyi yanlış yerlere yollayabiliyorum tam şifacı değilim ama yapabiliyorum ... :)

Uzun lafın kısası ben şifacılığı eskiden yapmaya çalışıyordum şimdi şifacılık yapmıyorum.Ve Melek şifacılığı çook zor onuda biliyorum :) Şimdi ben daha farklı daha derin konularla ilgileniyorum..Biz bu konumuza dönelim bence iletilen kelimeleri sırasını bularak ya da anlamını bularak birleştirmeye çalışın ve her gelen kelime sizin için olmuyor bu arada bazıları alt komşunuza,ya da yan komşunuza da olabiliyor.O varlıkların mesajlarının başkalarına gönderilmesine rağmen bile alabiliyor bazen ama o nadir oluyor..Çoğunlukla size gelen mesajlar gözüküyor..

May-27-2012-14:25 XPD Startup
May-27-2012-14:48 prosecution
May-27-2012-14:51 *Spirit at approx. 9 yards
May-27-2012-14:51 *High R-Flux detected
May-27-2012-14:52 maraca

Şimdilik bunlar oldu. Maraca kelimesinin anlamını bilen var mı

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Marakas, içi oyuk olan gövdesinde bulunan parçalar sayesinde sallayınca ses çıkaran bir tür vurmalı müzik aletidir.
Tahta, bambu ve plastikten yapılan türleri vardır. Çoğunlukla Afrika ve Latin Amerika müziklerinde kullanılır.

Ben mesajı çözdüm :D

Bizim bir mahkememiz var önümüzdeki hafta, mesaj onunla ilgili geldiğini düşünüyorum çünkü hep aklımda. Macara sonuç kelimesi ise, sevinçten dans edebilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri