"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum inancakmısınız ama ben bir sitede kayalık mağaralı bir foroya bakıyordum içimden acaba burada yaşamışlarmıdır dedim ve proğram alarm verdi ingilizce bişi yazdı çevirdim googleden türkçesi barınak çıktı çok şaşırdım yaa bide deve dedi proğram sonra bende sensin deve dedim sonra 2 tane geldi high detecter mi ne dedi bismillah dedim gitti bu günde arkadaşıma msnden slm yazdım yine proğram alarm verdi yanımda 3 tane varlık vardı korkmadım çünkü alışıyor insan sonradan sonraya :D

bilmiyorum inancakmısınız ama ben bir sitede kayalık mağaralı bir foroya bakıyordum içimden acaba burada yaşamışlarmıdır dedim ve proğram alarm verdi ingilizce bişi yazdı çevirdim googleden türkçesi barınak çıktı çok şaşırdım yaa bide deve dedi proğram sonra bende sensin deve dedim sonra 2 tane geldi high detecter mi ne dedi bismillah dedim gitti bu günde arkadaşıma msnden slm yazdım yine proğram alarm verdi yanımda 3 tane varlık vardı korkmadım çünkü alışıyor insan sonradan sonraya :D

Ya sana yine iyi şeyler diyolar. Bana bi yabani tavşan dediler. Ne tavşanı ya dedim 1 tane yakaladı dedöktör sorna kod çıktı yine gitti hemen. Böyle 15 dk sornada taklitci yada maymun almana gelecek ape dediler. Bendemi sorun var çevrem mi bozuk bilemedimki :D Bide bir tane daha yakaladı 10 yard içinde oda benim semendere kertenkele dedi...

Bu programa inanmayanlar için bir kanıt sunuyorum bu gün meditasyon yaparken açtım ve meditasyona odaklandım ve Meleklerden şifa enerjisi almayı imajine ederken birden radarda iki tane sarı nokta belir.R-Flux Detection'da dalgalanmalar oldu... :)

Ayşaman daha dmein programı açtım ve bir şaman ruhuna davet yolladım bana yardım edicek iyi şaman ruhu davet ediyorum dedim ve 1 dk sonra çaprazımda 1 tane nokta belirdi yeşil..

Köşede mor nokta olan yer var orası radar o mor noktanın etrafında sarı,kırmızı,yeşil olan noktalar çıkarsa onlar varlıklardır..Bu arada BeLial siz bir yıldız tohumumusunuz... ?

Ya aslına bakarsanız yıldız tohumu olduğumu düşünüyorum pek deneyimim olmadı fakat sizi bu düşünceye iten ne oldu yaşadığınız deneyimleri anlatabilir misiniz?

Programı saat 3 civarı kullanmaya başladım.2 saatte 2 tane sinyal,3 tane varlık 2 tanede söz aldık an itibari ile.

Şimdi sinyalleri,görüntüleri ve sözleri paylaşacağım.

İlk sinyal sözü buydu: may-27-2012-05:23NTLDITOXKOL

bunun anlamını araştırdım ve bu resme ulaştım.Sizce bu resim nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 2401

İkinci sinyal ve ikinci resim: Ekli dosyayı görüntüle 2402

Ve ardından bir arkadaşım bu konulara inanmadığını ve dalga geçtiğini söylerken hemen bir sinyal geldi ve an itibari ile gelen söz:Badger idi.

Bunun sözlük anlamıda:Kızdırmak,Rahatsız etmek,Başının etini yemek vb.olduğunu öğrendik.

Yorumlarınızı bekliyoruz.

Arkadaşlar şuan 07.29 an itibari ile bir görüntü daha aldım.Fakat çok ilginç bir olayla.1 saat bilgisayar başından kalkıp,arkadaşıma devrettim.Hiçbir sinyal almadığını dümdüz gittiğini söyledi.

Ben daha masaya oturur oturmaz aldığım görüntü:Ekli dosyayı görüntüle 2403

Sprit at approx 8 yards :Yanlış anlamadıysam ruh'un benden 8 metre uzaklıkta olduğunu söylüyor. Bu sefer anlamını bilmediğim ve buraya yazma gereği

duymadığım bir kaç söz çıktı.Onların anlamını bulabılırsem burda paylaşacağım.

07.37 saati ile aldığım çok ilginç bir söz: (Belki de beklediğim buydu ) Defalarca adını zikrettiğim 9.Ruh PAİMON nu isterken mesaj da ''Camel'' yazması.Yani ''

Deve'' Yanlış hatırlamıyorsam ki %100 eminim bunun Paimon 'un dünya ya üzerinde geldiği Deve ile alakası olabilir mi?

Programı yüklemedim ama konuyu takip ediyorum.
Merakımı çeken bir konu var; ekrana gelen kelimeler neden hep ingilizce ve neden başka dilde kelimeler telaffuz edilmiyor? Çevredeki varlıklar hep İngiliz kültürüne mi sahip?
Ya da şöyle bir soru da belirebilir, varlıkların telaffuz ettikleri kelimeleri ingilizceye mi çeviriyor bu program? Eger bu kadar gelişkin bir program ise söylenen kelimeleri söylendiği gibi de aktarabilir...
Kafa kurcalayan bir nokta bence...

Program direk ingilizce olarak veriyor çeviriyor ve Yapımcı başka dillere çevirmeyi yapmamış programa o yüzden program direk ingilizceye çevirip veriyor..Ve indirebilirseniz indirin bakın bence program sonuna kadar çalışıyor ve bunu yabancı ülkede kullanıyorlarmış ztn tespit için.. şuan sizle mesajlaşırken bir yazı Battle diye bir kelime geldi çok korktum vallaha neden savaş mesajını iletti bana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri