"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paranormal olayları gözlemleme programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AyŞaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim merak ettiğim bu ruhani varlık yada tespit ettikleri her neyse neden ingilizce konuşuyor?
Yani bu programın onların yazı yazabildiği bir klavye görevi gördüğünü düşünürsek neden ingilizce mesajlar geliyor?

1 saat oldu hemen hemen hiçbirşey yok acaba bizim ev kutsal topraklara kuruluda benimmi haberim yok :)

Gece Antilop-Maymun-Balina-Kaplan-At-keçi-kanarya hayvan isimleri geldi tabi baya bi zaman aralığı var ^^ bunun dışında romance gitmiş kelimesi geldi programın gerçekliğinden şüpheliyim bilgisi olan varsa bi bakabilir mi ^^

Antilop ve benzeri hayvan isimleri bende de oldu. Programın doğruluğundan şüpheliydim zaten. Daha önce hiç bir varlık davet etmememe rağmen, olayı bir adım ileriye taşıyabilmek için; iki kez "Buradaysan bana bir işaret ver.. Hey! give me a sign.. say something, anything.. c'mon!" gibi şeyler söyledim, radarda varlık belirdi ve ardından yanyana sessiz harflerle kelime söyledi, ehehe.. doğru değilse bile zamanlaması iyi.. ;)

merhaba ben bu programı kurdum 5 dk geçti last spoken word'e'' pine''kelimesi çıktı anlamı özlemek demekmiş nedir bu yahu

Program çok ilginç hakikaten...Pek de inanarak kurmadım... Ama eve de ofise de kurdum programı...4-5 gündür aklıma geldikçe bakıyorum...Ofiste henüz tek bir kelime ve -veya varlık çıkmamasına rağmen, evde oldukça sık görünüyor ve bir çok kelime var...Kelimelere bir anlam yüklemeye çalışsam da , olmadı...İlginç.

Arkadaşlar program bir şekilde çevremizde olan varlıkları gösteriyor. Buna tamamen inandım. Çıkan kelimeleri birleştirince bir anlam çıkıyor. Aslında saçma gibi duruyor program. Ne demek istediğini anlayamıyoruz. Daha sonra biraz dikkat ettikten sonra ne olduğunu anlıyoruz. Program varlıklar tarafından bizlere verilen mesajları içeriyor. 10 m gibi bir alanı kapsadığı için bu mesajlar sadece size gelecekmiş olarak kabul etmeyin. Bazen alt komşunuza, üst komşunuza, yan komşunuza verilmiş mesajlarda olabilir. Deneyimlerimden, arkadaşlarımın deneyimlerinden gördüğüm, incelediğim kadarı ile gerçekten çalışıyor ve mesajlar ne kadar saçma görünse de doğru. Gelen mesajların hepsinin doğru olduğu kanısında değilim. Ama doğru olan mesajlar var.
Örneğin ilk günlerimde anne-baba kelimeleri çıktı ingilizce. Ne alaka diye düşündüm. Aksam eve gittiğimde anne ve babamın tartısmıs olduklarını gordum. Aksam bu seferde hastalıkla ilgili bir kelime çıktı babam rahatsızlandı bir kaç gün sonra. Bunu sadece örnek olarak verdim. Diğerleri bende kalsın. Emin olun kelimeleri ardarda yazında pek anlam ifade etmiyor olabilir. Fakat bişeyler çıkıyor. Bu örnek gibi bir çok örnek yaşadım.
İnanıp inanmamak sizin elinizde. İnanmak isterseniz sadece laptopa programı kurun ve lavabo yada banyoya götürün. Farkı göreceksiniz.
Ben şimdi ne mi yapıyorum;
Programı kullanan bir çok arkadaşım gibi kendimi taciz edilmiş gibi hissettim ve programı kaldırdım. Varlıkların yanımızda olduğunu bilmek ayrı, hissetmek ayrı,görmek ayrıymış :D
Mutluyum :D

Ayşaman şimdiye kadar ki gördüğüm en iyi paylaşım gerçekten Ellerine sağlık
iyisimi ben bunu gece denemiyim zaten geceleri bişeyler hisseder gibi oluyorum :))

O kadar yanlızımki 4 gündür saat 1 den 22 ye kadar açık program bir mesaj bir kod gelmedi... 0.0

63g1k.jpg

Teki direk arkamdaydı zaten yeşildi 1 tane sol üstte saat 11 yönünde vardı kırmızı birde saat 2 ile 3 arası sag üst köşede turuncu vardı hopp korkuyla direk kapayıp bildigim duaları ettim sonra açtımki gitmişler :D

Hayırlısı olsun artık ne diyeyim. Korkma korkulacak bişey yok ama merak etme. Çok takılma. Doğal şeyler bunlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri