Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar.Osho adlı yazarın Hergüne Meditasyon adlı kitabını okuyanınız varsa bana güzel meditasyon teknikleri var mı,beni bilgilendirirse sevinirim.Bu kitaba 20 TL vereceğim,verdiğim paraya değsin istiyorum.Tatmin edici,güzel meditasyon teknikleri var mı?
Teşekkürler.
Lütfen evet ya da hayır şeklinde cevaplar verelim.Alaycı ifadelerden itinayla kaçınalım.Burada kibarca bir soru sordum,kitap hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım cevaplasın diye.Kitabı bir şekilde okuyan varsa bana yardımcı olsun.Evet,iyi teknikler bulunuyor ya da hayır,parana yazık olur.Bu şekilde ceaplar istiyorum.Alaycı,karşındakini küçük düşürücü yanıtlar değil.
İyi forumlar.
Nasil bu kaniya vardiniz anlanadim. Ben size yardimci olmaga calisiyorum.Ne sacma bir cumle kuruyorsunuz.Ben ne zaman alayci kelime yada cumle kullandim.Mantikli birsey soyledim.Kitabi incelemeniz daha iyi olur.