"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Osho-Hergüne Meditasyon Kitabı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oenomaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oenomaus

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar.Osho adlı yazarın Hergüne Meditasyon adlı kitabını okuyanınız varsa bana güzel meditasyon teknikleri var mı,beni bilgilendirirse sevinirim.Bu kitaba 20 TL vereceğim,verdiğim paraya değsin istiyorum.Tatmin edici,güzel meditasyon teknikleri var mı?
Teşekkürler.
 
Şansın varsa git D&R'a incele orada aç bak oku. Karar verirsin diye tahmin ediyorum,
İyi forumlar :)

Lütfen evet ya da hayır şeklinde cevaplar verelim.Alaycı ifadelerden itinayla kaçınalım.Burada kibarca bir soru sordum,kitap hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarım cevaplasın diye.Kitabı bir şekilde okuyan varsa bana yardımcı olsun.Evet,iyi teknikler bulunuyor ya da hayır,parana yazık olur.Bu şekilde ceaplar istiyorum.Alaycı,karşındakini küçük düşürücü yanıtlar değil.
İyi forumlar.
 
Nasil bu kaniya vardiniz anlanadim. Ben size yardimci olmaga calisiyorum.Ne sacma bir cumle kuruyorsunuz.Ben ne zaman alayci kelime yada cumle kullandim.Mantikli birsey soyledim.Kitabi incelemeniz daha iyi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst