"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ölümcül Demon Deneyimim.9.Ruh Paimon.

niye böyle bir yalan atsın ki durduk yere?

neden -korktum gönder bunu... der iken

-sana diz çöktüreceğim desin kine?

karşınızda 1e1 opresyon yapmış bir varlık varken siz böyle değişken davranabilir miydiniz?

sevgili illuminati88 o medyum ablanın psikolojisiyle oynamadığına emin olmalı bence.. ki mantık boşlukları dolsun..

az önceki yazdıklarım için özür dilerim.ama korkucağınızı bilerek neden onlarla uğraşıyorsunuz ki.anlamadım.uğraşmayın bence.başınızı ağrıtmayın derim.

arkadaşlar bir sorum olacak...demon diyorsunuz ifrit diyorsunuz bunlarla mücadele hiçbir şekilde yapılmazmı yani korunma şekillerini bilirsek(gerek kendimizi gerek mekanımızı) ve gerekli dualarla bir demon yada ifriti yakamazmıyız...

neden -korktum gönder bunu... der iken

-sana diz çöktüreceğim desin kine?

karşınızda 1e1 opresyon yapmış bir varlık varken siz böyle değişken davranabilir miydiniz?

sevgili illuminati88 o medyum ablanın psikolojisiyle oynamadığına emin olmalı bence.. ki mantık boşlukları dolsun..
bence o zamanki yaptığı hareketleri normal bir ruh haliyle değerlendirmememiz gerekiyor bazı mantıksızlıklar olduğunu kabul ediyorum ama eğer doğruysa o ruh haliyle mantıksız davranmış olabilir
gizlihis biraz şahit olduğun olayları anlatırmısın bizimde kafamızda bazı şeyler netleşse

Uzun zamandır böylesine heyecanlı bir şey okumamıştım :D :D
Ama sizin açınızdan kötü bir deneyim olmuş umarım geri göndermeyi başarırsınız :)

Arkadaşlar çok büyük bir gelişme oldu.Fakat şuanda enerjim olmadığı için yazamıyorum bile.

Bir kaç tehlikeli olay gerçekleşti.Onları size anlatıp yardım isteyeceğim.

merhaba illumaniti88
öncelikle bu konuda sayısız deneyimim olduğunu belirtmek istiyorum
ancak ben ne böle birşey duydum nede yaşadım
derin bir boyut , bilinmeyen çok şey var ancak bu kadarına inanmak zor
inan onlardan en vasıfsızı bile seni yılarca hayattan hiç bir zevk almadan yaşamana neden oalbilir ( eger o vasıfsızdan daha vasıfsızsan )
bahsettiğin gibi bir varlığın sizlerle iletişime ğeçecegini düşünmüyorum
kendinde olduğunu söylediğin o farklı enerjinin ne olduğununda bi önemi yok

eger niyetin varsa görüş o arkadaşlada ben geleyim beraber görelim
son söylediğimde sonuna kadar ciddiyim

bu arkadaşı forumdan biliyorum, ağustos ayında da demon davetleriyle uğraşıyordu zaten yalan söyleyeceğini zannetmiyorum

kardeşim sen bana göre saplantılısın asla bir cin bir insana zarar veremez o kadar şu alem insanlar için ve ümmetimiz olan hz. Muhammet s.a.s yüzü suyu hürmetine yaratılmış ki kötü cin ne yapabilir...

kardeşim sen bana göre saplantılısın asla bir cin bir insana zarar veremez o kadar şu alem insanlar için ve ümmetimiz olan hz. Muhammet s.a.s yüzü suyu hürmetine yaratılmış ki kötü cin ne yapabilir...

Bir konuda bilginiz yoksa fikrinizde olmasın lütfen.... Burada durduk yere zarar veren değil, çağırılan bir varlıktan söz ediliyor.

sayin illumaniti,yazinizi okudum fakat ,ben sahsen bu kelimelerle birakin kudretlisini , herhangi bir demonun bile gelecegini zannetmiyorum.Bence Paimon size kendisini basarisiz denemelerinizle rahatsiz etmemeniz icin bir uyari yapmis.Zaten size zarar vermek isteseydi sayet,bunun sizin gucunuzle alakasi olmazdi ,hatta ve hatta burada mesaj yaziyor dahi olmazdiniz.Bunlar benim dusuncelerim,tabii olayin gercekten yasanmis oldugu varsayimina dayanarak yaziyorum bunlari

Geri