İllumaniti88
Kayıtlı Üye
Bilinçaltım olması imkansız.3 kişiydik.1inin içine girerek benimle konuştu.Ve şuanda 2 sininde psikolojisi bozuldu.Yani tamamen gerçek.
Var mı bir gelişme?
Gelişme derken anlayamadım?Şu varlık yada psişik yetenek aracılığıyla ikna etmem bir iki kişi konusunda forumdan bir arkadaşla görüştüm denemeler yapacak.
Paimon konusuna gelirse de her an istediğim zaman onu hissedebiliyorum.
Merak ediyorum acaba onu hiç davet etmezsen ve anlaşma yapmazsan, iletişime dahi geçmezsen tepkisi ne olur? Bunu merak ediyorum, çünkü ortada bir anlaşma da yok, senden ne istiyebilir ki?
Senin öncelikli olarak korunman lazım, biliyorsun ki yeryüzüne gelmiş en büyük majisyenlerden biri Hz. Süleyman'dır. Daemonlar'ın yaratılışlarındaki sır da Hz. Süleyman'dan ileri gelmektedir.
Bu, Kral Süleyman’ın kendisini bu kötü ruhların fesatlarından korumak için yaptığı majikal dairenin formudur. (levhaya bakın). Bu majikal daire 9 feet (274,32 cm) genişliğinde olmalı ve çembere ENYEH ile başlayıp LEVANAH, Luna ile biten kutsal isimler yazılmalı.
![]()
Tam olarak alakalı majikal daireyi bulamadım, bu da korunma amaçlı bir majikal daire, ayrıca korunmak için pentagram yüzük de kullanabilirsin.
(Renkler.— İç ve dış dairelerin arasındaki boşlukta, yılanın sarılacağı yerde, onun vücuduna parlak derin yeşille isimler İbranice yazılmalı. Dairenin içindeki “Master” (Üstad) yazılı kare, kırmızı renk ile doldurulmalı. Bütün isimler ve harfler siyah olmalı. Hexagramlarda (altı köşeli yıldız) A,D,O,N,A,I harflerinin yazılı olduğu dış üçgenler parlak sarı ile, T şekilli haçların bulunduğu merkezler mavi ya da yeşil olmalı. Dairenin dışında kalan pentagramlardaki “Te, tra, gram, ma, ton” yazılı dış üçgenler parlak sarı ile ve ortadaki T haçların olduğu yer kırmızı olmalı1.)
@mehmet1970 bunlar videoda Paimon'un seal'i ve majikal tılsımı var sanırım, yalnız alttaki müzik sinirlerimi bozdu çok korkunç![]()
SayınKen.Bahsettiğim asil kan somut bir kavram değildir.Fiziksel olarak aktarılamaz.Buna Mavi Kan'da deniliyor.Ayrıcalıkları yok.Sadece böyle paranormal olaylarda daha fazla güçleri var doğuştan gelen.Ve soyut birşey.
Bu kafamızda tasarladığımız birşey değil elbette.İnternette araştırırsanız illaki bilgilere rastlarsınız.
Mesele paranormal yeteneklerise o zaman mabedde asil kan(mavi kan) muhakkak vardır..Yada kimbilir belki de hepimiz asil kandanız. Güldüğüme bakmayın..cidden öyle olabilirmi? Ki zaten çoğumuzun ailesinde Anadolu tabiriyle ocaklar var..hatta mabedde böyle bir konu geçmişti..
Ama şunu yine belirtmeden geçemeyeceğim..eğer bu asalet meselesi üstünlük meselesiyse buna katılmıyorum..çünkü her insan Allah'ın yanında özeldir..Üstünlük Allah'a yakınlıkla ölçülür aslında..ama şu da var..ben bazı insanların diğerlerinden biraz daha özel olduğuna inanıyorum.
Ya kardeşim bak karşısında asla korkma.Neden sana bişey yapamıyoalr arkadaşlarına yapıyorlar ?? Korkun yok kafa tutuyorsun.Ama sakın fazla kafa tutma tutup bir kenara savura bilirler.En çok yaptıkları şey seni bi oyana bi buyana fırlatırlar.
bu uygulamayı bize herhangi bi cin geliyo mu acaba diye de yapabilir miyiz?
bu kadar basit mi?bu kadar basit olduğunu mu sanıyorsunuz?
bu kadar basit mi?bu kadar basit olduğunu mu sanıyorsunuz?
Basit demiyorum neden sana saldırmıyorlar ? Çünkü korkun yok diyorum. Hiç bir şey basit değildirPeki neden cinler daha çok korkanlara bağlanıyor ???