yule
Yönetici
Sayın Salick, elif_01, sarmaşık, Simam, bendekiben, ikbal1505, nur1 arkadaşlarımız aradığımız cevaba çok fazla yaklaşmamasına rağmen bu arkadaşlarımızın mesajlarında kendi emekleri olması, bilgi içermesi ve bir mantık oluşturması nedeniyle ödülü veriyorum. Tabi ki bu açıklamaya uygun başka arkadaşlarda vardı. Normalde ödül bu kadar kişiye verilmeyecekti. Cvabı veren ilk kişiye verip aradığımız cevap budur deyip konu kapatılacaktı. Bu olmadığı için uzun aradan sonra ilk defa ödüllü bir sorumuz olduğu için birden fazla kişiye ödülü vereceğim. Diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Okunması güzel ve değerli yazıları paylaşmışsınız. Taktir edersiniz ki herkese ödülü vermek istedim ama benim için çok fazla yorucu olacağı için bu şekilde bir seçim yaptım. Yarışmalarımız devam edecek. İnşallah bir dahaki sefere diyelim. Ödülü alan arkadaşlarımızın ödüllerini bu konu başlığında paylaşıp konuyu kapatacağım. İsmi geçen arkadaşlar bana özel mesaj ile isimlerini ve doğum tarihlerini göndersinler.
Sevgi ve Işıkla.
Sevgi ve Işıkla.