Darkon
Kayıtlı Üye
İlginç geldi aslında bir şekilde konuşuyor veya iletişim kuruyorsunuzdur diye düşünmüştüm anlattıklarınıza göre...Ben onlarla konuşmuyorum. Delirtirler insanı.
Bence kritik önemde sorulardan biriydi

İlginç geldi aslında bir şekilde konuşuyor veya iletişim kuruyorsunuzdur diye düşünmüştüm anlattıklarınıza göre...Ben onlarla konuşmuyorum. Delirtirler insanı.
Onlar yeni ölmüş daha alışmamışlar ortama gibi düşün. O yüzden muhtemelen isyan çıkarıyorlardırİlginç geldi aslında bir şekilde konuşuyor veya iletişim kuruyorsunuzdur diye düşünmüştüm anlattıklarınıza göre...
Bence kritik önemde sorulardan biriydi![]()
Yok ben öyle düşünmedim. Hani gelenekler falan vardır 40 gün vs. gibi aslında. Onlarla uyuşuyormu gibisinden...Onlar yeni ölmüş daha alışmamışlar ortama gibi düşün. O yüzden muhtemelen isyan çıkarıyorlardır
Yaşarken herkes sevdiği yerlere sabit ka. merkezleri bıraksa.Sonra oraları gezer sırayla.Nasıl fikir?Yok ben öyle düşünmedim. Hani gelenekler falan vardır 40 gün vs. gibi aslında. Onlarla uyuşuyormu gibisinden...
O başka tamam. Ben başka konuya geçtim heyecanlandım aklıma bir sürü soru geliyor anidenBiz sizle niye anlaşamıyoruz onu çözemedim daha
Benim sorduğum şey; hani "ölülerin 40'ı çıkar" derler ya (aynısı bebekler için de yapılır gerçi) o anlatılanlarla uyuşuyormu diye merak etmiştim de @Absoluta Virtute "ben onlarla konuşmam" dedi öyle havada kaldı... Tabi ölüm anı veya sonrası ne oluyor gibi de sormuştum.
Herkes ka merkezi nasıl bırakacak. Tamam belirli enerjilerimiz kalıyordur da gezici kütüphane mi bu nasıl olacak o iş?![]()
Uyuşuyor. Ka 40 dan sonra gidiyor. Onları biliyorum. Konuşmak gerek yok. Bazı şeyler hissediliyor ve görebiliyorum.hani "ölülerin 40'ı çıkar" derler ya (aynısı bebekler için de yapılır gerçi) o anlatılanlarla uyuşuyormu diye merak etmiştim de
Yöre halkı o nehiri kutsal saydığı için uzun bir zamandır ölülerini hep o nehire atmışlar. Hindistan'da olmalı. Hintli ölü bir kadın, Afrikalı bir nekromant ve o nehirin ruhu. Vaktinde bazı şeyleri görebiliyordum, bu da onlardan biri. Dünya için önemli bir ana tanıklık etmek istemiştim, gördüğüm şey de bu olmuştu. Nekromant bir ritüel yaptı, ki bana oldukça ütopik gelmişti, ve bu ritüel sonunda nehirin ruhunu çağırdı. Güçlü varlıklar dışında varlığımı sezen olmazdı genelde, ruh beni gördü ve konuşmaya beni de davet etti. Nekromant sorular sordu, ruh anlattı biz de dinledik. Ruhun gözünden dünyanın geçmişi ve geleceği ile ilgili şeyler. Ayrıntı vermeme gerek yok zaten hepimiz biliyoruz malesef iyi bir yere gitmediğimizi. Ritüel bana çok ilginç ve garip gelmişti, aklıma da hep Absoluta geliyor bu olayı her hatırladığımdaYöre halkı ölülerini o nehirde yıkıyorlar galiba @Elarieth ? Tam olarak nehirde ne yapılıyor? Neden bu kadar önemli bahsedebilir misiniz?
Evet açıldı.Ben mi yanlış görüyorum yoksa ben de mi banlı görünmüyor. Belki de geri açılmıştır.
İyi o zaman tuhaf sorulara devam edebilirimEvet açıldı.
Korktumİyi o zaman tuhaf sorulara devam edebilirim![]()
Çok ilginç. Ritüeli anlatır mısınızYöre halkı o nehiri kutsal saydığı için uzun bir zamandır ölülerini hep o nehire atmışlar. Hindistan'da olmalı. Hintli ölü bir kadın, Afrikalı bir nekromant ve o nehirin ruhu. Vaktinde bazı şeyleri görebiliyordum, bu da onlardan biri. Dünya için önemli bir ana tanıklık etmek istemiştim, gördüğüm şey de bu olmuştu. Nekromant bir ritüel yaptı, ki bana oldukça ütopik gelmişti, ve bu ritüel sonunda nehirin ruhunu çağırdı. Güçlü varlıklar dışında varlığımı sezen olmazdı genelde, ruh beni gördü ve konuşmaya beni de davet etti. Nekromant sorular sordu, ruh anlattı biz de dinledik. Ruhun gözünden dünyanın geçmişi ve geleceği ile ilgili şeyler. Ayrıntı vermeme gerek yok zaten hepimiz biliyoruz malesef iyi bir yere gitmediğimizi. Ritüel bana çok ilginç ve garip gelmişti, aklıma da hep Absoluta geliyor bu olayı her hatırladığımda![]()
Niye korkacaksınız ki? Espri alt tarafıKorktum![]()
Biliyorum ben de şaka yaptım.Niye korkacaksınız ki? Espri alt tarafı![]()