"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nekromanci

Yoksa onlarda ba'ya ne olduğunu bilmiyorlar mı?.
Bilmiyorlar.

Bir de neden sürekli acı çekerek mezarlıklar bölgelerinde bekliyorlar?
Büyük bir sıkıntı. Hiç bir şey hissetmekten dolayı büyük bir sıkıntı. Ve bağımlılıklar hani alkolik içmek ister. O derece bağımlılıkları özlerler. Kahve ,sigara,yemek, sohpet, seç vs . Bunları yapamıyor ve duyguları hissetmiyorlar. Hissettikleri tek şey boşluk ve açlık. Bir de çürüyen kendi cesedini izliyorlar.
İş verildiği süre için bir insana musallat oluyorlar ve onun yaşadığı tüm duygulara ortak oluyorlar. Yeniden yaşıyor gibi hissediyorlar.

Bilmiyorlar.

Büyük bir sıkıntı. Hiç bir şey hissetmekten dolayı büyük bir sıkıntı. Ve bağımlılıklar hani alkolik içmek ister. O derece bağımlılıkları özlerler. Kahve ,sigara,yemek, sohpet, seç vs . Bunları yapamıyor ve duyguları hissetmiyorlar. Hissettikleri tek şey boşluk ve açlık. Bir de çürüyen kendi cesedini izliyorlar.
İş verildiği süre için bir insana musallat oluyorlar ve onun yaşadığı tüm duygulara ortak oluyorlar. Yeniden yaşıyor gibi hissediyorlar.
Mesela glifle ölüler tarafına bir görev verirsek tek bir ölü mü gelip o görevi üstleniyor? Ya da neye göre görevi alıyorlar ?

Bilmiyorlar.

Aha işte şimdi kafama dank etti neden tanrılarla, varlıklarla falan çalışırken sigara, puro, yemekler gibi şeyleri koyuyorlar daha net anladım :) Hep tuhaf geliyordu daha önceden sunak resimlerine bakarken.

İlişkiler kısmıyla ilgili yaptığım yorumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Çok ilişki kurulursa 4-7 sene bağ ne olur?. İstisna durumunda kadınlar nasıl çok enerji çeker gibi vs...

Her şey enerji varlığı olduğu için bu bağların da yarattığı negatif etkilerden korunabiliyorsa demek ki kendi adına bir şeyler başarabilmiştir diyebiliriz belki. Ya da çok kuvvetli ve temiz enerji akışları sağlayan bağları vardır ancak faydalanmayı bilmiyordur. Kişinin kendi yetenek ve farkındalığı devreye orada girer. Ben her zaman bağlar arasından istediğimizi kesip istediğimizi bırakma özgürlüğümüz olmasını isterdim aileyle ama böyle mümkün değilmiş. Keşke olsaydı. Demek ki kaderi yönlendirmemiz onları yönetmek gibi bir şey
Cevapladığın için çok teşekkür ederim ,aileleriyle araları bozuk olan ama yine de her işleri yolunda giden insanların enerji alanlarını çok temiz tuttukları için mi hayatları çok düzgün?Doğru mu anladım?Bazı insanların enerjiden,auradan,kişiler arası eneri alışverişlerinden haberleri bile yok ama bilinçsizce çok yüksek farkındalıkları olabilir o zaman.

Çok ilişki kurulursa 4-7 sene bağ ne olur?. İstisna durumunda kadınlar nasıl çok enerji çeker gibi vs..
Bizim zaten bir sürü kişi ile bağımız var. Çok ilişkiden bir sürü bağın olması bir karmaşa yaratmaz. Sadece farklı kişilerden alacağınız enerji filtresiz size geçecek. Bir kan bağısı bir de cinsel bağ filtresiz olur. Ha, bir de majikal bağ da filtresiz, ayriyeten filtre koymak gerekiyor. Topraktan ağaçtan enerji almak daha sağlıklı.
O istisna kadınlar sizden cekebildigi kadar çeker. Geride sadece hayatta kalabilmeniz için enerji bırakır. Onu nasıl ayırt edeceksiniz inanın bilmiyorum. Beni ilgilendiren bir konu olmadığı için ben araştırmadım.

Çok ilişkiden bir sürü bağın olması bir karmaşa yaratmaz.
Kadınlar için zorluk çıkartması gerekmiyor mu? Çok enerji kaybı olacağı için... (Cinsel anlamda sormuştum zaten hem erkek hem kadın için)

Bir de az önce birden aklıma geldi. Diyelim bir tanıdığımız var bu necromancy veya maji işlerinde becerikli olan biri olsun. Biz onunla ortak bir anlaşma yapacağız kim daha önce vefat ederse hayatta kalan onunla iletişim kuracak. Böylece vefat eden kişi hiçbir şey hissetmemekten dolayı bir sıkıntı çekmeyecek. Hem de hayatta olan için faydalı olacak(dünyevi işlerinde vs. yardımcı olacak).

Biliyorum yabancı korku dizi-film senaryosu gibi ancak benim aklıma geldiyse başkalarının da aklına gelmiştir kesin. :D

Böyle bir şey varsa kesin olarak yapılması gerekir bence ama tabi bu işlerden anlayan birisini bulacaksın da anlaşacaksın da şans meselesi...

Kadınlar için zorluk çıkartması gerekmiyor mu? Çok enerji kaybı olacağı için... (Cinsel anlamda sormuştum zaten hem erkek hem kadın için)

Bir de az önce birden aklıma geldi. Diyelim bir tanıdığımız var bu necromancy veya maji işlerinde becerikli olan biri olsun. Biz onunla ortak bir anlaşma yapacağız kim daha önce vefat ederse hayatta kalan onunla iletişim kuracak. Böylece vefat eden kişi hiçbir şey hissetmemekten dolayı bir sıkıntı çekmeyecek. Hem de hayatta olan için faydalı olacak(dünyevi işlerinde vs. yardımcı olacak).

Biliyorum yabancı korku dizi-film senaryosu gibi ancak benim aklıma geldiyse başkalarının da aklına gelmiştir kesin. :D

Böyle bir şey varsa kesin olarak yapılması gerekir bence ama tabi bu işlerden anlayan birisini bulacaksın da anlaşacaksın da şans meselesi...
Güzel diyorsun ama yaşayan da o kadar enerjiyi nereden bulup iki kişiye yetiştirecek :D

Güzel diyorsun ama yaşayan da o kadar enerjiyi nereden bulup iki kişiye yetiştirecek :D
Onu demiyorum yaşayan kişi majide veya necromancy alanında becerikli olacağı için işi rahat halledebilir. Zaten vefat etmiş kişi için enerji üretmesine gerek yok. Hali hazırda bir uygulama yaparken zaten kendi enerjinizi kullanıyorsunuz. Neden bir daha ölü için enerji üretsinki...

Onu demiyorum yaşayan kişi majide veya necromancy alanında becerikli olacağı için işi rahat halledebilir. Zaten vefat etmiş kişi için enerji üretmesine gerek yok. Hali hazırda bir uygulama yaparken zaten kendi enerjinizi kullanıyorsunuz. Neden bir daha ölü için enerji üretsinki...
Ölü enerji içmek için yapışıyor ya yaşayana. Ondan enerji içmesi gerekecek yaşam hissetmesi için yoksa yardım etmez kuru kuruya.

Nerede anlaşamadık :D
Ölü kişi A Yaşayan kişi B olsun. Bunlar yaşarken anlaşmıştı. Kim ilk ölürse haberleşecekler bir simbiyoz oluşturacaklardı.
A'nın o tarafta ihtiyacı olan şey yaşam enerjisi başka bir şey lazım değil ki. A yaşam enerjisi alacak B'den.
Diğer türlü ise B nekromancy uzmanı olsa da A'nın bu durumda çıkarı ne onu anlayamadım. B'nin işine yarayacak.

Kadınlar için zorluk çıkartması gerekmiyor mu?
Kadınlar için zaten baştan söyledim. Enerji kaybı diye.

Böylece vefat eden kişi hiçbir şey hissetmemekten dolayı bir sıkıntı çekmeyecek. Hem de hayatta olan için faydalı olacak(dünyevi işlerinde vs. yardımcı olacak).
Ölüler sürekli aç. Tatmin olamıyorlar. O yüzden gereği yok böyle bir anlaşmanın.
Onun yerine hayattayken nekadar az bağımlılık edinirsek o kadar iyidir. Oruç gibi etkinlikler bizi asıl ölümden sonrasına hazırlıyor. Ne kadar yokluğa alışık olursak o kadar iyidir.

Kadınlar için zaten baştan söyledim. Enerji kaybı diye.

Ölüler sürekli aç. Tatmin olamıyorlar. O yüzden gereği yok böyle bir anlaşmanın.
Onun yerine hayattayken nekadar az bağımlılık edinirsek o kadar iyidir. Oruç gibi etkinlikler bizi asıl ölümden sonrasına hazırlıyor. Ne kadar yokluğa alışık olursak o kadar iyidir.
Hiç mi huzurlu ölü yok peki? Daha doğrusu hiç mi huzurlu Ka yok?

Bu bilgilere katılıyorum ama tamam mantıklı gelmiyor.Okuduğum bazı yazılarda anne ile olan ilişkinin dişil enerjiyle bağlantılı olduğu söyleniyor ve hayat yolunda gitmiyorsa anne ile olan bağın olumsuzluğuna yoruluyor.Çok başarılı,varlıklı,ünlü,şanslı saydığımız insanları da gözlemlediğimde annesi hayatta olduğu halde görüşmeyip de yine de isteklerine ulaşmışlar.Herkeste aynı sebep çalışmıyor demek ki...Örneğin bir insanın işi rast gitmiyorsa hemen atalarımıza bağlanıyor,ben bu görüşe de katılıyorum,atalarımız bilinçaltımıza kadar nesiller boyu iyi ya da kötü bizi etkiliyorlar ama dedelerini,ninelerini iyi anmayan,onlardan çok da hoşnut olmayan bir çok kişiyle sohbet etmişimdir..Hayatlarında istediklerini bir bir gerçekleştirmiş,maddi ve manevi alanda kendilerini başarılı ,iyi hisseden,hali vakti yerinde insanlardı.Herşeyi bu ilişkilerin niteliğine bağlamak doğru mu sizce?Bu bilgileri kabul ediyorum,sizin yazdıklarınıza da katılıyorum ,sadece beyin fırtınası yapalım diyorum.Bazı insanlarda sistem farklı çalışıyor sanki...Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.
Affetmesini bilirsek bazi yaralar sanirim kendi içini düzenliyor..

Nerede anlaşamadık :D
Ölü kişi A Yaşayan kişi B olsun. Bunlar yaşarken anlaşmıştı. Kim ilk ölürse haberleşecekler bir simbiyoz oluşturacaklardı.
A'nın o tarafta ihtiyacı olan şey yaşam enerjisi başka bir şey lazım değil ki. A yaşam enerjisi alacak B'den.
Diğer türlü ise B nekromancy uzmanı olsa da A'nın bu durumda çıkarı ne onu anlayamadım. B'nin işine yarayacak.
Sorun yok sizin kafanız karıştı ben anlatmaya çalışırken anlattığım şey basit ama yazılı bir şekilde anlam kaybı olabiliyor. @Absoluta Virtute cevabı verdi zaten bana. :D
Bir yandan da yaşamaya var olmaya geldik burada bir tezat oluyor. Desenize padişahlar, sultanlar çok zorluk çekecek :D Ama dediklerinizden anladığım sanki sonsuz bir hiçlik olacak belki doğmadan önceki gibi... Tabi varsayımsal konuşuyorum.
Bir tarikat vardı. Kendini ölüme hazırlamaya adamışlar. Onlar belki de huzurlu.
Aman diyeyim bazı tarikatlar ölüme hazırlanıyoruz diye toptan intihar ediyor. Örnekleri çok görmüşsünüzdür. Umarım öyle değildir. 😁

Yani kısaca huzurlu olmak için çok da bir şey yapamayız elimizden bir şey gelmez... O zaman dediklerinize göre çoğumuzun Ka'sı bekleyecek mezarlıkta. 😕😕

Aman diyeyim bazı tarikatlar ölüme hazırlanıyoruz diye toptan intihar ediyor. Örnekleri çok görmüşsünüzdür. Umarım öyle değildir. 😁

Yani kısaca huzurlu olmak için çok da bir şey yapamayız elimizden bir şey gelmez... O zaman dediklerinize göre çoğumuzun Ka'sı bekleyecek mezarlıkta. 😕😕
Yok daha beter şeyler yaparlar. Kedi ve çocuk öldürmek gibi bir şey.

Tamamen huzurlu olamazsınız de ara sıra oruçlar yaparak ve bağımlılıkları izi az tutarak bayağı rahatlatirsiniz oradaki varlığı.

Ba gerçek öz ise Ka denen şey belki bilinçsizdir. Mezarlıkta bekleyenler bu yüzden ne olacağını sonrasında bilmiyordur. Belki ne olduğunu anlamayacağız, görmeyeceğiz ölüm sonrası.

Bir de Merkaba ile bağlantısı var mı? İsim benzerliği olabilir. Bağlantısı var gibi geliyor.

Geri