AJA
Elit Üye
Heh ben uzattım yaniBir de benden korkulurmuş. :willy_nilly: Peki sevgili tanrıçalar..
İşte bunu diyorum

Heh ben uzattım yaniBir de benden korkulurmuş. :willy_nilly: Peki sevgili tanrıçalar..
konunun açılması iyi oldu,kimlerin bayan kimlerin erkek olduğu anlaşılmış oldu böylece![]()
Bence mabedde bayanlar çoğunlukta sanki..Aslında ben bayan ve erkek ayırımı yapmakta zorlanıyorum..Çünkü yazılardan da çıkarmak güç bunu..Ne de olsa mabedde ruhsal gelişim ilerde sayılır..Ve bu düzeyde bayan erkek ayırımı güç olur bence![]()
evet bencede bayanlar sanki çoğunluk gibi sanırım maji, büyü ,fal,meditasyon..vs erkeklerin pek ilgi alanı değilBence mabedde bayanlar çoğunlukta sanki..Aslında ben bayan ve erkek ayırımı yapmakta zorlanıyorum..Çünkü yazılardan da çıkarmak güç bunu..Ne de olsa mabedde ruhsal gelişim ilerde sayılır..Ve bu düzeyde bayan erkek ayırımı güç olur bence![]()
evet bencede bayanlar sanki çoğunluk gibi sanırım maji, büyü ,fal,meditasyon..vs erkeklerin pek ilgi alanı değil![]()
Nostradamus, Merlin, A.Crowley,Konfüçyus, Gotama Buda,Osho, Maharaji, M.C. Rumi ilk etapta aklıma gelenler... Ayrıca şamanlar, yogiler, medyumlar, ruhsal rehberler adını verdiklerimizin geneli erkek en azından tarihe bir şekilde kaydedilmeyi başarabilmiş olanlar
Kadınlara genellikle "cadı" diyerek yaktıkları için, isimlerini bilemiyoruz![]()
Aynen... Bu da resmin görünmesinden hoşlanmadıkları yanı ...
Artı erkekleri idolleştirip bir yerlere taşıyan da yine kadınlardır.
Parlayan, önemsenen, beğenilen kadına kadınlar asla tahammül edemezler, hep bir yerlerinden çekiştirip, önüne geçmeye çalışırlar
Bu mevzularla ilgili o kadar çok parametre var ki ve herşey aslında o kadar karmaşık ki sonsuza dek tartışılsa işin içinden çıkılamaz...
Kadınlara genellikle "cadı" diyerek yaktıkları için, isimlerini bilemiyoruz![]()
Aynen... Bu da resmin görünmesinden hoşlanmadıkları yanı ...
Boş bırakılmaya gelmiyorsunuz..
Bir kere o ''CADI''diyerek yakılanlar sadece kadın değil. Erkekler de cadı olarak toplandı. Bu dediğiniz kıyım da sadece Engizisyon tarafından yapıldı. Dünya'nın her yerinde kadın büyücüler ve majisyenler vardı ve bunlara da saygı duyulurdu. Aksinin ispatı varsa getirin.
Gelelim Engizisyon tarafından yapılanlara. Ahmet Rifat Efendi'nin Lugât-I Tarihiyye Ve Coğrafiyye'de belirttiğine göre toplam 5.403.920 kişinin hayatını söndürdüler. Bunların içinde işkence ile, yakma ile, boğma ile öldürülenler, hapis edilenler, göç edenler var. Bunlara kalkıp da nasıl hepsi kadın diyebiliyorsunuz? Hele önce cadı tarihini inceleyin, sonra yazın. Bir şeyi de kadın meselesine yontmayın. :smash: Ele başı zaten hep Joys, Gümüş ve MarlaSinger. Sizi mimliyorumTanrıçalıktan cadılığa indiriyorum rütbelerinizi :sifone:
arty:
Boş bırakılmaya gelmiyorsunuz..
Bir kere o ''CADI''diyerek yakılanlar sadece kadın değil. Erkekler de cadı olarak toplandı. Bu dediğiniz kıyım da sadece Engizisyon tarafından yapıldı. Dünya'nın her yerinde kadın büyücüler ve majisyenler vardı ve bunlara da saygı duyulurdu. Aksinin ispatı varsa getirin.
Gelelim Engizisyon tarafından yapılanlara. Ahmet Rifat Efendi'nin Lugât-I Tarihiyye Ve Coğrafiyye'de belirttiğine göre toplam 5.403.920 kişinin hayatını söndürdüler. Bunların içinde işkence ile, yakma ile, boğma ile öldürülenler, hapis edilenler, göç edenler var. Bunlara kalkıp da nasıl hepsi kadın diyebiliyorsunuz? Hele önce cadı tarihini inceleyin, sonra yazın. Bir şeyi de kadın meselesine yontmayın. :smash: Ele başı zaten hep Joys, Gümüş ve MarlaSinger. Sizi mimliyorumTanrıçalıktan cadılığa indiriyorum rütbelerinizi :sifone:
arty:
Ve kadın erkeğin bilgisi karşısında saygıyla eğilir...:sifone:Boş bırakılmaya gelmiyorsunuz..
arty:
Sevgili Marla, senin yorumun aslında oldukça derin bir anlam taşıyorufak ve derin bir nüans var, hafif bir iğne çuvaldız dokundurması gibi. Yanılıyor da olabilirim
:devil2:
Ve kadın erkeğin bilgisi karşısında saygıyla eğilir...:sifone:arty:
Ne Tanrıçadır ne de cadı. farklı isimler verilse de ona; Bu zaman diliminde kadın, sınavını vermesi gereken kimliğinin adı. Tekrar teşekkür ediyorum.![]()
erkeklerin tek istediği şey huzurlu olabilmektir.ama kadınların biraz fazla istekleri ve hep bir telaşları vardır. Bunun yanında erkekler biraz üşengeçtir yani kadınların önemli gördüğü bazı şeyleri erkek önemsiz görür ve kavga başlar.o yüzden erkeklerin kadınlar küçük birşey istedimi hemen yapsın kadınlarda ortalığı hemen telaşa vermesin.böylece hayat güzel geçer![]()