joys
Kayıtlı Üye
Yok hiç de öyle söylenmiyor efendim. Okuma yazma biliyoruz hepimiz. Kadın böyle ulvi bir hale gelmiş de, erkek ne olmuş? Erkek çıtayı yükseltmiş miymiş? Türkçe meali: Kadın süper olmuş da erkek bir moloz yığınıymış.
Yok efendim bir şeyi överken diğerini al aşağı edilmesi yükseliş demek değildir. Bunu savunanlar önce kendi manevi doyumlarına ulaşıp sonra talep etsinler karşı taraftan. Benim demek istediğim budur.

1 Asırlardır devam edegelen kadın erkek tartışmasını hararetli hararetli konuşmak irdelemek değil niyetim. Ayrıca böyle olsa da görüldüğü üzere anlaşılamayacağı kesin.
2 Sizi pek bi celallenmiş gördüm.:driving: Sn gümüşün deyimiyle "kadın çıtayı yükseltmiş" erkek moloz kalmış. Hayır böyle bi iddia yok. Kadının evin içindeki hapsinden dış dünyaya açılmasına minik kronolojik bir açıklama getirilmiş o kadar. Kadın yükseldi erkek tukaka ezildi aşağılandı diyen de yok.

3 Siz bizden daha iyi biliyor olmalısınız ki manevi doyumun sonu yok. Ki bahsi geçen yazıda kadın ben maddiyat değil artık ruhi doyumun, 1 olmanın peşindeyim bunu istiyorum, serzenişinde bulunuyor.
Adama, yıllarca beni maddiyatla kendine bağımlı kıldın. Sana mecbur bıraktın ve bu mecburiyeti egona yenilip koz gibi kullanarak fiziksel psiklojik her türlü eziyetle beni ben olmaktan uzakta tuttun. Eğer kozun buysa artık eşitiz. Senin kadar ben de kendime yetiyorum şimdi. Ama varsan, mükemmeli isteyebiliyorsan en az benim kadar, birlikte yol alalım izahını yapıyor. Evet biraz sert bir üslupla. :smash:
Ve bu nedenle beni dövemezsin, sömüremezsin, yıldıramazsın artık. Ben çok kıymetli olduğumu biliyorum ve en az benim kadar benim kıymetimi, kendi kıymetini bileni, mükemmel olmayı isteyeni istiyorum; yolculuğumda, yanımda dillendirilendir Sayın Chillout.

Sevgiler...