"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl Bir Erkek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dileğiniz için teşekkürler, kabul ediyorum ama EN'lik bir durum olmadığı görüşümde ısrarlıyım çünkü formülü sosyal statü olarak yukarı sıralara alamayacağımız hatta uzak köy kadınlarımız için de uygulayabiliriz ve kabul edin ki zaten etrafımız CEO kadınlarla da dolu olmadığından dilendiğinde bunu görmek gayet kolay. Kimse pembe aile tablosu çizmiyor aslında gerek sn joys 'un gerekse benim paylaşımım mutsuz kadın sendromunun neden kaynaklanabiliyor olabileceği hususunda ki kadın bakışını yansıtıyor. Kadın mutsuzsa aile mutsuzdur. Erkek mutsuzsa aile yine mutsuzdur. Biz erkek değiliz,sizin açınızdan ne kadar çalışsak da sonuçta yanlışta olsa gördüğümüzü biliriz o nedenle de sorunun gördüğümüz yanını anlatıyoruz ve tabii ki taraflıyız, ve tabii ki tarafız. Bu en doğal hakkımız.

Buyrun öyleyse siz de erkek tarafınından nasılmış olay onu anlatın, eh ?
Anlatayım çok basit. Erkek sadece düzen ister. Bu kadar. Her zaman bunu istedi. Bu kendi evinden ülkelere ve impratorluklara uzandı. Bazen sert, bazen yumuşak, bazen doğru bazen yanlış bir şekilde bu düzeni sağladı.
Düzen isteyen, çetrefilden hoşlanmaz. Kadınların bu gün büyük bir yüzdesi de böyle konular yüzünden baştan aşağı çetrefildir. Ne istediklerini bile bilmeyecek durumdalardır. Hani denir ya ne istediğini bilen güçlü kadınlardan erkekler korkar diye. Yanlış. Asıl ne istediğini bilen, iki de bir değişmeyen, yolu özü sözü bir kadınlar ararlar. Çünkü dedim ya çetrefilden hoşlanmazlar. Bugün iş yarın eş yarın bebek yarın vs. vs. isterler. Bunları da baştan değil, neye ve hangi olaya göre şekillendiği belli olmayan kendilerinin de bilmediği bir sıralamayla yaparlar. Yani karanlık bir su gibi.
Bütün kadınlar böyle değil elbette, gayet de ne istediğini ve nasıl istediğini bilen duru sular da var. Fanatik ve hırstan değişik bir hale gelmiş olanlar böyle...
Ha bir de illa taraf ihtiyacı gütmenizi de anlayamıyorum. Kazanamayacağınız ve anlamsız bir savaş içindesiniz. :)

Erkek :D
Kadın :D
Yanyana ne kadar çok yakışsalarda başından beri bir üstünlük savaşıdır gider..
Ben bu işten hep şöyle sıyrılmayı tercih ettim ; Allah erkeği önce yaratmıştır ve kadından her anlamda bir adım önde olmalıdır.Yaratana saygı duymak lazım :)

Anlatayım çok basit. Erkek sadece düzen ister. Bu kadar. Her zaman bunu istedi. Bu kendi evinden ülkelere ve impratorluklara uzandı. Bazen sert, bazen yumuşak, bazen doğru bazen yanlış bir şekilde bu düzeni sağladı.
Düzen isteyen, çetrefilden hoşlanmaz. Kadınların bu gün büyük bir yüzdesi de böyle konular yüzünden baştan aşağı çetrefildir. Ne istediklerini bile bilmeyecek durumdalardır. Hani denir ya ne istediğini bilen güçlü kadınlardan erkekler korkar diye. Yanlış. Asıl ne istediğini bilen, iki de bir değişmeyen, yolu özü sözü bir kadınlar ararlar. Çünkü dedim ya çetrefilden hoşlanmazlar. Bugün iş yarın eş yarın bebek yarın vs. vs. isterler. Bunları da baştan değil, neye ve hangi olaya göre şekillendiği belli olmayan kendilerinin de bilmediği bir sıralamayla yaparlar. Yani karanlık bir su gibi.
Bütün kadınlar böyle değil elbette, gayet de ne istediğini ve nasıl istediğini bilen duru sular da var. Fanatik ve hırstan değişik bir hale gelmiş olanlar böyle...
Ha bir de illa taraf ihtiyacı gütmenizi de anlayamıyorum. Kazanamayacağınız ve anlamsız bir savaş içindesiniz. :)

Sn Chillout,

"Savaş yok, kabul ederseniz değişimdeki doğallığı ve hayatı kabullenmeye davet var "

Değişimin kaçınılmazlığını en iyi bilenlerden birisi olduğunuzu düşünmüştüm hep, ama kabullenmekte sorun çektiğinize inanmaya başlıyorum galiba...Kaldı ki bahsettiğiniz çetrefil diye tanımlanmış değişimler asırlardır hatta bin yıllardır insan doğasında var olmuş ve süreklilik içerisinde olmaya devam etmiş, edecek olan değişimler ve doğal değişimleri sandığımız kadar kontrol altına alamadığımız içindir ki düşüncem farkındalık kavramları ortaya atılmıştır. Bunu görmeden duru suyu bulmak ,suyun alışılmış duruluğu dalgalanmasın ya da su biçim değiştirmesin diye suyu kavanoza hapsetmekten farksızdır. Doğayı bir kavanoza hapsedemezsiniz. Hiç bir sözleşme tek taraflı değildir. Ve doğadaki her şey değişir .

Bu hikayede bahsi geçen kişi bir erkek de olabilirdi.. Bu şekilde konuşup, talepte bulunabilecek çok kadın ve erkek tanıyorum. Ve onları bu şekilde cazip bulup, aşık olabilecek çok kadın ve erkek de var...
Aynı şeye bakan iki kişiden biri sempatik, diğeri ise itici bulabilir.
Zaten herkes herkesi beğenip, onaylasa olayın bir esprisi kalmazdı herhalde.
İdeal eş sizi olduğunuz gibi kabul edip değiştirmeye çalışmadan sevebilendir...

Bu hikayede bahsi geçen kişi bir erkek de olabilirdi.. Bu şekilde konuşup, talepte bulunabilecek çok kadın ve erkek tanıyorum. Ve onları bu şekilde cazip bulup, aşık olabilecek çok kadın ve erkek de var...

Katılıyorum.

Herşeyden önce insan olmaktır esas olan!
Kadın ve erkek birbirini tamamlıyabiliyorsa, anlayış gösterebiliyorsa, hele özellikle kadın entrikadan uzak kalabiliyorsa...o birliktelik zarar görmez. Çok detaya girmeden ana hatlara değiniyorum. Bir kadına en büyük zararı veren yine 'bir kadındır' demeden de geçemiyorum (bu ikinci bir kadın kayınvalide de olabilir, görümce de, elti de, sevgili de). Ayrılıklarda nedenlere bakıldığında istatiksel olarak aldatılma en birinci sırada görülür.
Ben kendime güveniyorsam, eşimle uyum içindeysem, aldatılmıyorsam varsın eşim bir adım değil on adım önümde olsun. Onun koruyuculuğunu şemsiye oluşunu başımda taşırım. Bu ister kariyer yapmış bir kadın olsun, ister evinde oturan bir kadın olsun, en temel istemidir. Hiç süslü laflara girmeden, basit bir dille kadınların istek özeti budur, ve bu bir itiraftır. Basite alan arkadaşlarımız olabilir. Yüreğimiz bunu ister ve bunu söyler.

Görme dileğini sizin için de güncel tutuyorum. Bahsettiğiniz şey En'liktir. Süper anne, süper eş, süper iş sahibi, süper arkadaş, süper insan!
Hani her şeyde en üst düzeye gelmiş de diğer şeyleri de istemiş gibi bir yazı yukarıdaki. Ben ise bir aç gözlülük ve diğer şeylerden eksiltilerek fazlalaştırılan başka şeyler görüyorum. Bakış açısı mı diyeceksiniz? O halde şu anki ailelerin hallerine bakın. Bazı şeyler öyle toz pembe değil kusura bakmayın.

Bazı şeyler değil, hiçbirşey toz pembe değil. Enlik bir durum hele hiç söz konusu bile değil.

Ben fiziksel/ruhsal ve maddi anlamda kendime yetiyorum. Sen bana ne katabilirsin? Soru bu. Gayet net ve açık. En lik gibi bir iddiası yok. Varım, ben bana yetiyorum, mutluyum. Senin elinde ne var. Bu kadar basit. x katarım y katarım z katarım.
Haa bana bunları vermeyeceksen güle güle hepsi bu...:D

Senle de mutluyum sensiz de.:cheers2:

Bazı şeyler değil, hiçbirşey toz pembe değil. Enlik bir durum hele hiç söz konusu bile değil.

Ben fiziksel/ruhsal ve maddi anlamda kendime yetiyorum. Sen bana ne katabilirsin? Soru bu. Gayet net ve açık. En lik gibi bir iddiası yok. Varım, ben bana yetiyorum, mutluyum. Senin elinde ne var. Bu kadar basit. x katarım y katarım z katarım.
Haa bana bunları vermeyeceksen güle güle hepsi bu...:D

Senle de mutluyum sensiz de.:cheers2:

Acımasız olmayın bu kadar bayanlar.. :)
Armutun sapı üzümün çöpü sonrasında yaş gelmiş 40-50 ye hadi ozamanda yanlızlığa tamam deyin :)
Bu işin erkeği kadını olmaz bana göre :) Ya bir beraberliğin bütünlüğü vardır yada yoktur..
Yaş geçtiğinde yanlız geçen günlere dönüp baktığınızda ah o armutun sapı üzümün çöpü der insanoğlu adem ve havva... :)
İyi forumlar ;)

Armutun sapı üzümün çöpü sonrasında yaş gelmiş 40-50 ye hadi ozamanda yanlızlığa tamam deyin :)
Bu işin erkeği kadını olmaz bana göre :) Ya bir beraberliğin bütünlüğü vardır yada yoktur..
Yaş geçtiğinde yanlız geçen günlere dönüp baktığınızda ah o armutun sapı üzümün çöpü der insanoğlu adem ve havva... :)
İyi forumlar ;)

Hak vermemek mümkün değil:cheers2:
Birde şimdi yeni bir akım var, sperm bankasından çocuk sahibi olunuyor. Orada baba hakkında bilgiler var. Bilginize: Oradaki verilerin % 70 i doğru değil. Para için sperm bağışlayan çok erkek var. Jinekolog bir arkadaş anlatmıştı, kendiside bayandır 'asla güvenilmez ne çıkarsa bahtına' diyede eklemişti.:)

Hak vermemek mümkün değil:cheers2:
Birde şimdi yeni bir akım var, sperm bankasından çocuk sahibi olunuyor. Orada baba hakkında bilgiler var. Bilginize: Oradaki verilerin % 70 i doğru değil. Para için sperm bağışlayan çok erkek var. Jinekolog bir arkadaş anlatmıştı, kendiside bayandır 'asla güvenilmez ne çıkarsa bahtına' diyede eklemişti.:)

Çok güldüm :D ne çıkarsa bahtına :D Hatta Cem Yılmazın bunu müthiş bir anlatımı vardı :D İzleyin derim :)
Konuyu dağıttım afedersiniz..
Yeni bir konu açtım bu başlıkla alakalı okuyun sevgili üyeler :)

İyi forumlar ;)

Merhametten maraz doğar Sn. JUNGFARU hele konu erkekler olunca:party::D (AJA diyesim geliyo hep size:))

maksat işte üşenmemek değil fikirde üşenmemektir.insan kendinin ne olduğunu farkederse zaten bunu arar her zaman...

ama evlilik sadece bu değil ya.evlilik daha katı kuralları olan bir müessese.bu daha çok arkadaş kriteri olarak aranabilir kanımca...

mesela genelde erkekler kendi gibi düşünen kadınları ararlar, ama erkek kadar yalaka olan bayanın ne kadar itici olabileceğini farkedemezler...

aynı şekilde, bayanlar da düşünen soran ve zihnen de baskın olan bir erkek ararlar ama erkek kadından 10 15 adım öteyi düşündüğü anda, kadına fikrini kabul ettirene kadar akla karayı seçtiğini hiçbir zaman akledemezler...

şu kesin bir durumdur:

erkek mantıklı,kadın duygusaldır...

bu dengeyi bozmak pek iyi olmasa gerek.bırakalım duygusal şeyleri kadın düşüncesel şeyleri erkek düşünsün...kim hangi konuda uzmansa öbürü bunu kabul etsin...

Ha bir de illa taraf ihtiyacı gütmenizi de anlayamıyorum. Kazanamayacağınız ve anlamsız bir savaş içindesiniz.

Savaş olarak görüldüğü için galiba var güçleriyle döyüyorlar, işkence ediyorlar, tecavüz ediyorlar, öldürüyorlar, ezmeye sindirmeye çalışıyorlar. Pek bilen eskilerin deyimiyle Karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeme gayretine giriyorlar. Benim diyorlar ben. Ben demek şeytana yakışır, beyler. Beni görmezsen, benim dediğim gibi olmazsan beni kabul etmezsen şunu yapmazsan onu etmezsen... "gözüne de soksam göremezsin". Şiddetle anlaşmak cinsinize has bişey!. Bizim için kelimeler yeterli.

Kur'an-ı Kerim'de Nisa suresi vardır bilenler bilir. Kadınlar. Surenin ismi kadınlardır. Erkekler diye bir sure ayet bilmiyorum ben. Bilen varsa söylesin. Ama yok. ALLAH yarattığını bizden iyi biliyor. Ve uyarıyor cinslerini asırlar önce. KADINA ZULM ETMEYİN. Asırlar geçmiş ama değişen hiçbirşey yok. yine aynı yine aynı.

Kabul de etseniz inkar da etseniz üstün filan değilsiniz. (Şunu kafanıza sokun demiyorum ANLAYIN.) Yaptıklarınız sadece (fikren ve bedenen) zorbalığınız.

Bir köşe yazısındaki ruhsal bütünlük istiyorum diyebilecek kadar kendini bilen kendi olmak isteyen böyle bir erkek isteyen kadının bu isteği marjinal lüx extra bir istek GİBİ algılanabiliyor; altında birşeyler bulunmaya çalışılıyor. Hayır altında bir şey yok.
İnsani, insanca bir istek. Kendisine verilenin farkında. Ve onu istiyor. İsteği ne uç ne fazla ne de toplumdan uzak. Sn. Chiiloutun yazısını burada diğer çoğu hemcinslerine örnek teşkil ettiği için kopyalıyorum. Çünkü söylememe gerek bile yok aslında çoğu böyle bu cinsin:) ki her çevrede örnekleri bolca mevcut.

Sadece şunu eklemek istiyorum. Kadının manevi doyum isteği lüx değil HAK. Tıpkı yukarıdaki yazıda olduğu gibi... :)

İyi Forumlar.

Ha bir de illa taraf ihtiyacı gütmenizi de anlayamıyorum. Kazanamayacağınız ve anlamsız bir savaş içindesiniz

Savaş olarak görüldüğü için galiba var güçleriyle döyüyorlar, işkence ediyorlar, tecavüz ediyorlar, öldürüyorlar, ezmeye sindirmeye çalışıyorlar. Pek bilen eskilerin deyimiyle Karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeme gayretine giriyorlar. Benim diyorlar ben. Ben demek şeytana yakışır, beyler. Beni görmezsen, benim dediğim gibi olmazsan beni kabul etmezsen şunu yapmazsan onu etmezsen... "gözüne de soksam göremezsin". Şiddetle anlaşmak cinsinize has bişey!. Bizim için kelimeler yeterli.

Kuranı Kerimde Nisa suresi vardır bilenler bilir. Kadınlar. Surenin ismi kadınlardır. Erkekler diye bir sure ayet bilmiyorum ben. Bilen varsa söylesin. Ama yok. ALLAH yarattığını bizden iyi biliyor. Ve uyarıyor cinslerini asırlar önce. KADINA ZULM ETMEYİN. Asırlar geçmiş ama değişen hiçbirşey yok. yine aynı yine aynı.
Kabul de etseniz inkar da etseniz üstün filan değilsiniz. (Şunu kafanıza sokun demiyorum ANLAYIN.) Yaptıklarınız sadece (fikren ve bedenen) zorbalığınız.

Bir köşe yazısındaki ruhsal bütünlük istiyorum diyebilecek kadar kendini bilen kendi olmak isteyen böyle bir erkek isteyen kadının bu isteği marjinal lüx extra bir istek GİBİ algılanabiliyor; altında birşeyler bulunmaya çalışılıyor. Hayır altında bir şey yok. İnsani, insanca bir istek. Kendisine verilenin farkında. Ve onu istiyor. İsteği ne uç ne fazla ne de toplumdan uzak. Sn. Chiiloutun yazısını burada diğer çoğu hemcinslerine örnek teşkil ettiği için kopyalıyorum. Çünkü söylememe gerek bile yok aslında çoğu böyle bu cinsin:) ki her çevrede örnekleri bolca mevcut.

Sadece şunu eklemek istiyorum. Kadının manevi doyum isteği lüx değil HAK. Tıpkı yukarıdaki yazıda olduğu gibi... :)

İyi Forumlar

Yukarıda anlatmış olduğunuz toplumsal kadın hakları sorunu sevgili joys...
Konu bu değildi ki :) savaşmayın sevişin....

Buna katılıyorum..Aslında bu konuya yazılan tüm yorumlara katılıyorum ben:)

Ha bir de illa taraf ihtiyacı gütmenizi de anlayamıyorum. Kazanamayacağınız ve anlamsız bir savaş içindesiniz.

Kur'an-ı Kerim'de Nisa suresi vardır bilenler bilir. Kadınlar. Surenin ismi kadınlardır. Erkekler diye bir sure ayet bilmiyorum ben. Bilen varsa söylesin. Ama yok. ALLAH yarattığını bizden iyi biliyor. Ve uyarıyor cinslerini asırlar önce. KADINA ZULM ETMEYİN. Asırlar geçmiş ama değişen hiçbirşey yok. yine aynı yine aynı.

Bir köşe yazısındaki ruhsal bütünlük istiyorum diyebilecek kadar kendini bilen kendi olmak isteyen böyle bir erkek isteyen kadının bu isteği marjinal lüx extra bir istek GİBİ algılanabiliyor; altında birşeyler bulunmaya çalışılıyor. Hayır altında bir şey yok. İnsani, insanca bir istek. Kendisine verilenin farkında. Ve onu istiyor. İsteği ne uç ne fazla ne de toplumdan uzak. Sn. Chiiloutun yazısını burada diğer çoğu hemcinslerine örnek teşkil ettiği için kopyalıyorum. Çünkü söylememe gerek bile yok aslında çoğu böyle bu cinsin:) ki her çevrede örnekleri bolca mevcut.

İyi Forumlar

Yukarıda anlatmış olduğunuz toplumsal kadın hakları sorunu sevgili joys...
Konu bu değildi ki :)
Savaşmayın sevişin....

Sevgili Joys yazınıza cevap Sevgili Jungfrau'dan gelmiş. Saydıklarınızın bu konuyla ne ilgisi var? İyice dallandı budaklandı. Ben ilk yazıya tepkiliyim. Yani gecenin köründe kalkıp abuk sabuk şeyler aşermeyi marifet gibi saymış mesela. Ha bu arada en güvendiğim kadın olan annem aşermenin büyük çoğunlukla bir hamile şımarıklığı olduğunu söylemişti. Bazı arkadaşlarım da bunu söyledi. Diğer konu, güya her konuda kendine yetiyormuş da ilahi amaç olan biri yakalamayı değil, hala "sen kimsin ki bana ne katacaksın kendini ispat etsene" derdine düşmüş. Bunu da marifet gibi anlatmış. Bomboş bir kibir tablosunaydı benim tepkim. Ne ara geldi kadına şiddete dayandı? Ne alakası var? Eğer kadınlar eleştiri kaldıramayacaklarsa kendileriyle alakalı konu açmasalar daha iyi. Asıl siz saldırgansınız haberiniz yok. İlk mesajım espiri mesajıydı. Kalkıldı üstüne bir ton şey yazıldı. Sonra ben bir şey yazdım. Kalkıldı nerelere getirtildi. Sanırım en büyük şiddet psikolojik şiddet ve bunun siz kadın cinsinden daha iyi yapabilen yok!

Ama Sevgili Chillout. Ben size katılmıyorum. Yani bu konuya yazan hemen herkes bu konu doğrultusunda ve bu konu ile ilgili açıklamalar yazmış ama şu da var. Size de katılıyorum yani evet tek kadınlar değil erkekler de maneviyatlı kadınlar istiyor. Kendisine değer veren ve manevi anlamda ilerleme kaydetme çabası olan kadınlar istiyor. Yani bakınız her iki tarafta aynı şeyi istiyor öyle değil mi? :) Yani bir ayrılık gayrılık bir yalnışlık yok. Hepimiz insanız ve insanca şeyler istiyoruz işte, ne güzel.

Ama Sevgili Chillout..Ben size katılmıyorum..Yani bu konuya yazan hemen herkes bu konu doğrultusunda ve bu konuile ilgili açıklamalar yazmış..Ama şu da var..Size de katılıyorum yani evet tek kadınlar değil erkeklerde maneviyatlı kadınlar istiyor..Kendisine değer veren ve manevi anlamda ilerrleme kaydetme çabası olan kadınlar isiyor..Yani bakınız her iki tarafta aynı şeyi istiyor öyle değil mi? :) Yani bir ayrılık gayrılık bir yalnışlık yok..Hepimiz insanız ve insanca şeyler istiyoruz işte,ne güzel..
Yok hiç de öyle söylenmiyor efendim. Okuma yazma biliyoruz hepimiz. Kadın böyle ulvi bir hale gelmiş de, erkek ne olmuş? Erkek çıtayı yükseltmiş miymiş? Türkçe meali: Kadın süper olmuş da erkek bir moloz yığınıymış.
Yok efendim bir şeyi överken diğerini al aşağı edilmesi yükseliş demek değildir. Bunu savunanlar önce kendi manevi doyumlarına ulaşıp sonra talep etsinler karşı taraftan. Benim demek istediğim budur.

Yok hiç de öyle söylenmiyor efendim. Okuma yazma biliyoruz hepimiz. Kadın böyle ulvi bir hale gelmiş de, erkek ne olmuş? Erkek çıtayı yükseltmiş miymiş? Türkçe meali: Kadın süper olmuş da erkek bir moloz yığınıymış.
Yok efendim bir şeyi överken diğerini al aşağı edilmesi yükseliş demek değildir. Bunu savunanlar önce kendi manevi doyumlarına ulaşıp sonra talep etsinler karşı taraftan. Benim demek istediğim budur.

Evet sizi anladım aslında ve bu yüzden bir açıklama yaptam..Relaks efendim,relaks olalım lütfen..Gerçi gözlemlediğim kadarıyla siz oldukça hoş görülü ve anlayışlısınız ama sanırım bu konu başlığında biraz üzülmüşsünüz..Ama bence bir yalnış anlaşılma oluştu karşılıklı olarak..Mabed'de bence herkes belli bir fikir ve ruhi düzeyinde..Yani çıta üstü,normal üstü bir gelişimi gözlemlemek zor değil..Ama bazen böyle küçük anlaşmazlıklar olabiliyor işte..Olsun bu da mabedimizin cennetsi güzelliğine,uyumuna nazar boncuğu olsun..;)

Geri