musallatlı mıyım değil miyim anlayamıyorum.

doubt11

Kayıtlı Üye
bu siteyi okumayı seviyordum, en sonunda üye olup aktif bir şekilde kullanmaya karar verdim. hepinize selamlar.

çok uzatmayacağım. hayatımın son 3 yılı çok kaotikti. umutsuz, depresif bir insana dönüşmüştüm. geceleri hep uyanık kalırdım, sabah 6-7’ye kadar en az. kademe kademe dinimden uzaklaştım (müslümanım).

hiçbir varlığı gözlerimle görmedim. ancak kendimde bir gariplik seziyordum. cebimde soğan kabuğu bulmuştum. o günden beri aklımda hep bir şüphe vardı.

geçen yıl yazın, çalıştığım yere bir adam geldi. benimle göz teması kurduktan sonra bana “sendeki cinler bana gözüktüler, bana güldüler” dedi. ürpermiştim. bana -her türlü soruma rağmen- neler olup bittiğini düzgünce açıklamadı ve beni sadece kafası daha karışık bir hâle getirip kayboldu.

ablamla anneme durumdan bahsettiğimde beni ciddiye almayıp böyle şeyleri düşünmem gerektiğini telkin ettiler. ısrarlarıma dayanamayarak bulunduğumuz şehirde iyi addedilen bir hocaya (?) götürdüler. tabii ki işinin ehli olmayı bırakın, bence adam hoca bile değildi.

rukye (cinlere azap veren kur’an ayetleri) dinlediğimde vücudum garip tepkiler veriyor. onun dışında hep dua okuyorum, kendim kur’an da okuyor ve bir zorluk çekmiyorum.

konuyu üstünkörü özetlemeye çalıştım. kafamda çok fazla soru işareti var. bana yardımcı olabilecek insanlar bulmaya çalışsam da pek başaramadım.

nasıl bir yol izlemeliyim, yaşadıklarımı tam olarak nasıl anlamlandırabilirim, benzer tecrübelere sahip olanlarınız var mı?.. hepinize şimdiden teşekkür ederim.

artık sadece iyi olmak istiyorum. biliyorum ki bu da bir imtihan aslında, ama ben yoruldum. eski normal hâlimi özlüyorum…

Cinlere azap veren ayet nedir?
Mantığını anlayamadığım için soruyorum. Kurana aykırı bir ifade çünkü bu.
ben çok detaylı açıklamamışım kusura bakmayın. kur’an ile tedaviye rukye deniliyor esasında. benim dinlediğim rukye kur’an ayetleri bakımından içerik olarak allah’ın azabından bahseden ayetlerdi. bunlar musallat durumlarında kişiye okunuyor ve kur’an ile manevi bir iyileştirme çalışması yapılmış oluyor.

musallatlı mıyım değil miyim anlayamıyorum.

O da soru mu? Tabi ki musallatlısın !
Herkes musallatlı. Musallatsız insan yok. Herkes doğuştan musallatlı. Mesele bünyende hanginizin sözü daha çok geçiyor.

Ayrica cinlere azap veren ayet yoktur. Ayetin manası üzerinden sana açılan bilinç vardır. Bu bilinç, frekans olarak çok yüksek titreşir ve cinlerin titreşimine karşı anti bir enerji meydana getirir. Tahtaya cetvel sürtmek gibi ters frekansta kalırlar ve kaçarlar. Bunu kendin yapamazsın, bu kendisi olur.

Ayetin manası üzerinden kendini farkeden bir ruh yoksa içinde, bu sefer de zihin bilincinde kalırsın ve cinleri ancak plasebo etkisi ile kovarsın. Yani körü körüne metnin sihirli olduğuna inanırsan da sinerji olarak kendi kendini yükseltebilirsin acemi şansı derler buna ve cinler kısmen de olsa zorlanırlar. Ama bu durumun dayanağı olmadığı için sürdürülebilir değildir. Bir noktada okuyorum ama hiçbirşey olmuyor demeye başlarsın. Çünkü bir noktada ruhsal frekansının tesirli olup olmadığına bakmaya başlarlar musallat cinler. Ruhunda bir bilinç yükselmesi yoksa zaten okumalarından da rahatsızlık duymazlar ve daha fazla yüjklenirler.

Ayet Kuranın ancak canlı( yabi ruh sahibi orijinal Adem) olanlar üzerinde şifa olacağını, geri kalanların ise yüzeyselde kalarak sadece sabotajlarını arttıracağını söyler. O yüzden asıl soru şu olmalı ben ruhsal hakikati muhafaza edilen biri miyim yoksa Matrixin buraya özgü ürünü müyüm ?

ben çok detaylı açıklamamışım kusura bakmayın. kur’an ile tedaviye rukye deniliyor esasında. benim dinlediğim rukye kur’an ayetleri bakımından içerik olarak allah’ın azabından bahseden ayetlerdi. bunlar musallat durumlarında kişiye okunuyor ve kur’an ile manevi bir iyileştirme çalışması yapılmış oluyor.
Ne olduğunu biliyorum
Kuran insanlar ve cinler için inmiştir diyor kuran
Nasıl aynı kitap da cinlere azap veren bir ayet olabilir ?

Rukyeciler tedavi edebiliyorlar ben de aynı rukyeleri dinlediğim zaman cin zayıflıyordu fakat koruma olmadan bırakınca tekrar güçleniyordu ve çıksa bile tekrar gelmeyeceğinin garantisi yok. Rukyeciler genelde selefi oluyorlar ve korumalara Allah'a şirk koşmak gibi çok abuk subuk ve mantıksız sözler söylüyorlar.

Geri