dildarı-suda
Banlı Kullanıcı
Bu yazdığım dua kesinlikle tesirini gösterir ve bak koyduğun ilk gece seninle konuşur varlık sana ısrar eder lütfen çıkar diye sende eğer peşimi bırakırsan çıkarırım de ve 2-3 gün sonra çıkar eğe dediğimi yapmazsan o varlığa çok azap çektirirsin ve senin ona çektirdiğinin işkencenin kaç katını olduğunu bilmeme ama sana daha kötüsünü çektirir bu dediklerim önemli 2-3 gün dursun sonra çıkar yastığın altından ve o duayı evden çıkar.Önemli diye üst üste uyarıyorum eğer çıkarmazsan daha uzun süre tutarsan ona işkence çektirmiş olursun ve o da herkezin yapacağı gibi seninle ilgili işkençe planları hazırlar kat kat fazla işkence..Sana musallat olmayı bıraktıktan sonra duayı da yastığın altından çıkar ve evden uzaklaştır ya da seninle aynı yaşayan birine ver..
Paylaştıgın bilgiyi ben denemiştim ve inan daha kötüye gitmişti durumum
bu konuda çok aşırı derecede yetkili birisine danışmıştım bana tek şunu dedi " sen kendini hz.muhammed mi sandın"
peygamberlerin mana aleminde irtibatları var mesela sohpetler vaazlar verdikleri zaman cümle varlıklar onu dinler sözlerini alırlardı
bu mektubun esası şudur cinlerin seni bulmasına yarıyan bir işarettir hz.muhammedin bunu yapmasındaki hikmette şudur
hz.muhammede 20.000 üzeri cinb talip olmuştu onun döneminde ve bu mektup olayında müslüman olan cinleri yardıma gönderme meselesidir
sonuçta peygamberin eli var o 20.000 varlıktan hepsi bu işe seferber olmuşlardır ve ilgili sahabe bu işten kurtulmuştur bu bir gerçek ama bu mektubu kullanırken cidden başka varlıklarda işe karışıyor şimdi bu mektubu ilgili arkadaşımız kullanır bir cinden kurtulmak isterken bir ordu cinle karşılaşma ihtimali var
ve doğal olarak o varlıklarda dicek bu mektubun sahibi yıllar önce gitti ve bu mektubun muhattabı olan kişide kurtarılmıştı e peki sen kimsin derlerse
ozaman bu adamın kurtulması çok zor iştir
ben bu ilimlerin uygulayıcısı değilim ama bu konuda çok detaylı bilgilere sahibim
gördüğümüz herşeyi paylaşmayalım peygamberin bu mektubunu vermesindeki hikmet kendisine tabi olan cinlerin kimi kurtarıcakları konusunda yönlendirmesidir
yani bakın adres şudur budur oraya gidin kurtarın bu sahabe mi demektir
ayrıca biz o sahabeler gibide değiliz o adamlar bir namazı kaçırırlardı bayılana kadar ağlarlardı biz namazı kaçırırız aman canım kaza yaparız ne olcak deriz
yani arada dağlar kadar fark var bence bunları ayırt edelim