berkoguz272
Kayıtlı Üye
Başka bir ildeydim İzmire geldim.İzmirde Konaktaki tüm falcılara gittim oda yetmedi Alsancaktaki falcılara tartoculara gittim.3 senedir hiçbir kızla birlikte olamıyorum adeta birşeyler engelliyor kızları benden.Aşk sevgi alındı herşey elimden.Etrafımdakiler yakışıklı oldugumu söylüyor ve kız arkadasım olmadıgına inanmıyorlar.Ama yok diyorum.Çıldırma noktasına geldim ve adeta diyar diyar falcı tarotcu dolastım.Hepsi bir kız geldi gelecek 3 yıl boyunca şu ay bugün bekledim.En son medyum biriyle tanıstım oda bir ay verdi.Oda olmadı.Nasıl olmaz nasıl olmaz hepsi çırpınıp duruyorlar.Daha sonra dedim böle olmuyacak tek başıma kimseye haber vermeden Suudi Arabistana Umreye gittim.Günahım varsa af diledim tövbe ettim.Umremi tamamladım.İstedim yalvardım Allahıma.En sonda artık başka bir yöntem deneyim dedim.Bartından bir hocayla temasa geçtim.görüp begendiğim bir kızı bağlattırayım kendime dedim.sağlam bir hoca oldugunu biliyordum.Ama ne yazıkki yine sonuc alamadık.Hoca imkanı yok nasıl olmaz nasıl olmaz diyor.Falcılar tarotcular güçlü oldugumu söylüyorlar çakralarım mı ne açıkmış.Gel fal bak diyenler.Maneviyatım yüksekmiş.Herkes birşeyler söylüyor.Geçen hafta artık yatağımda yatıyordum bir bayan geldi geldi yanıma ama kusursuz bir güzellik.ten rengi böle mavi ışık mavimsi ışık türünde.Ama çok güzel görünce dayanamadım bir erkek olarak.Çıplak bayan vücudu.Odamdaydı.Arkamdan sarıldı bana ve göbek deliğimden birşey soktu böle sarmaşıklı bişey şarmaşık gibi.göbek deliğime onu soktuktan sonra benle irtibata geçti.Dedim benle ilişkiye ilişkiye gir yalvardım.Ama ben giremem dedi bana.ses tonu bile iç gıdıklayıcı türden.Red etti.Sonra neden giremediğini en son anladım.Vücudunun heryeri bayandı.Ama Yukarıda güzelliğine bakmaktan aşağıya tam olarak bakmamıştım penisi vardı.Sonra anladım durumu.Bu en sonunda kendini gösterdi bana.Şimdi bende soru işaretleri var bu cin eşcinsel oldugu için benle ilişkiyede girmiyor herhalde.Benimde hayatımı bitiriyor.Bu arada erkeğim bilin.Kızları yok ediyor adeta hayatımda.Bu olaydan sonra medyum biriyle irtibata geçtim benle konusacak bakalım ne diycek.yıllarım geçiyor artık bende bu işleri tamamıyle öğrenicen birinden el alıcam bişeyler yapıcam.3 yılda iyide param gitti.Bana kimsenin yardım edebileceğini düşünmüyorumda artık.