"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Moskov-Sanat Defteri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moskov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hani
insan bazen ileri geri tek bir adım atmaz ya; birini yanında tutmayı
bilmez ama yokluğunuda istemez.... Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak içinde mücadele etmez.... Bağlanmaya cesaret edemez ama azadta etmez onu.... Ne sevilmekten vazgeçer nede sevmeyi bilir.... Hani çok sonra zaman geçer.... Savrulurlar ya o zaman dökülür, Dudaklardan
itiraf edercesine; Ne gözümü alabildim, Ne de göze alabildim...

alıntı...

kesinlikle katılıyorum size bide canlı dinlemek apayrı bir keyif fırsatı yakaladığınızda sakın kaçırmayın

Göze alabilmek lazım bazen.Zor biliyorum..Böylesi de kolay değil onuda bilmiyorum.Ama en azından elimizden geleni yaptık;denedik olmadı deriz en kötü ihtimalle.

Belkide gerçekten değer..

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden hala kendime güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer
Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün korkularım
Gururum bu yüzden
Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden sonsuz endişem
Savunmam bu yüzden
Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem

sezen aksu

Bazen yaptığım hatalarımı küçüklüğüme veririm aklıma bu şarkı gelir sonra silkinirim hayır büyüdüm sadece gizleniyorum diye kendime kızarım doğrulurum yolumu seçerim ve her seferinde içten içe büyüdüğümü bilsemde ben yine ve yine küçüğüm diye kendimi kandırırım...

Siteye tekrar dönmene sevindim, hoşgeldin. Hepimizin çocuk yanı vardır,bu yanımızı koruyabilmek ne güzel olur. Ruhumuz arada bir tenefüs yapar. Büyümeyen yanımı seviyorum:sifone:

Cok tesekkur ederim sonol :) sanirim biraz melankoli ile birlikte geldim yine :) ama icimdeki cocugu seviyorum. O olmayinca yaptigim hatalarin acisini daha buyuk hissediyorum.

Mevsim melakoli mevsimi, her şeyin tadını çıkaralım. Güzel bir slow müzik, bir fincan kahve (ben sigaramıda yaktım). Çocuk yanımla neşeli neşeli yudumluyorum.

sanırım size sigarayla ilgili birşeyler demiştim ben :)

ben halil sezai yada sılamı açıyorum bide türk kahvemi alıyorum değmeyin melankolime :)

Sen kimdin ve neden bir şekilde hayatıma girmiştin ? Gözlerin bugüne kadar gördüğüm gözlerden farklıydı..Sanki gökyüzündeki yıldızlar kendilerine ışıldamak ve tüm zerafetleri ortaya koymak için gökyüzünden daha anlamlı bir yer olan senin gözlerini seçmişti...Işıl ışıldılar..Beni geceye çeken içimdeki kelebekleri aynı anda aynı hızla kanatlandıran senin gözlerindi...Ama ben en çok senin gülüşünü seviyordum..Gülünce Şekilli dudakların dişlerine asılmış gibi duruyorduya işte o haline bayılıyordum...Başka hiç kimse senin gibi bakamaz senin gibi gülemezdi bana göre...Senin bir saniyelik gülüşünü yakalamak adına bıkmadan usanmadan her an seni izleyebilirdim...Varlığın bana altın kadehte sunulan şarap gibi iyi gelirdi...Ama sen bunları bilmezdin ben sana bunları bir türlü anlatamazdım...İçim acırdı canımın yandığını hissederdim de ağlayamazdım gözyaşlarımla birlikte içimdeki sende akıp gidiceksin diye..Çünkü ağladığımda acılarım geçerdi..Sen acıtırdın evet ama geçmeni hiç istemdim....

kitabımdan :)

Kusura bakmayın alıntı sanmıştım.Gerçekten beğendim.Bence yarım bırakmayın.Çok güzel bir kitap olacağından eminim :)

Geri