"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

Norra El Norra dergahı

Melek, ağıza yapışmış standart bir kelime sadece. Üzmek istemem ama ' melekler beni koruyor ' kavramını artık geride bırakmanız lazım. Melekler görev gereği sizi korumak için değil, kainat düzenini sağlamak için var. Sizi koruyan meleğimsi görünümler 3b vazifeli varlıklar. Kendinizi boş yere Muhammed ve Cibril örneği ile kıyaslamayınız. Cebrail taşıyıcıysa, Muhammed toplayıcıdır.

Ki Muhammedi olabilmek fıtrat işidir.
Peki söylermisiniz bu yasaları evrene siz mi atadınız?Eğer gerçekten Ahmediyseniz size bir soru?Yolda gördüğünüz bir köpek ölüsünün dişlerinin güzelliğine mi bakıyorsunuz?Yoksa leş kokusuna mı?

Yolda gördüğünüz bir köpek ölüsünün dişlerinin güzelliğine mi bakıyorsunuz?Yoksa leş kokusuna mı?
Ölüyü size bildiren leş kokusu değil mi ? Öyleyse unutmayın ki ilk yapmanız gereken her zaman burnunuzu takip etmeniz gerektiği. Gözün görebileceği aralığa gelmeden inci dişleri göremezsiniz.
Peki söylermisiniz bu yasaları evrene siz mi atadınız?
Yasa, yasa yapıcınındır. Şirkten Allah'a sığınırım. Kitabı okuyun. Farklı bir bilinç ve gözle görmeye çalışın.

Bence sizde korkunç bir kibir var.Yanlış anlamayın hani kendinizi tek yetkili kurum gibi görüyorsunuz.Bence asıl sinsilik sizde gibi hani Bay Windsorlardan alınmış bir sinsilik.Her neyse öncelikle bence akıl hastası insanlarla alay etmeyin teneke bağlayıp gezmek terimi gibi.Ben buraya benim gibi çaresiz düşmüş insanlara danışmak için geldim,çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor.Evet sabırsızlığım var oda kim bana hangi bilgeliği öğretecek diye heyecandan.Kim beni azarlayacak ki kusurlarımı görüp düzelteyim.Kaliteye gelince rasyonel insanlar için kaliteli olan zümrüttür.Thei Mania(ilahi delilik) gelince onlar için kaliteli olan Zümrüt Tablettir orjinal lisanı Arapçadır.

Kendizi eşrefi mahlukat olarak görüyor musunuz?

Bence sizde korkunç bir kibir var.Yanlış anlamayın hani kendinizi tek yetkili kurum gibi görüyorsunuz.Bence asıl sinsilik sizde gibi hani Bay Windsorlardan alınmış bir sinsilik.Her neyse öncelikle bence akıl hastası insanlarla alay etmeyin teneke bağlayıp gezmek terimi gibi.Ben buraya benim gibi çaresiz düşmüş insanlara danışmak için geldim,çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor.Evet sabırsızlığım var oda kim bana hangi bilgeliği öğretecek diye heyecandan.Kim beni azarlayacak ki kusurlarımı görüp düzelteyim.Kaliteye gelince rasyonel insanlar için kaliteli olan zümrüttür.Thei Mania(ilahi delilik) gelince onlar için kaliteli olan Zümrüt Tablettir orjinal lisanı Arapçadır.

Sandığınız gibi kibirli değil siz sadece fazla alingansiniz ve özel ilgi bekliyorsunuz.
Bizde ne dertler var bana kaç kere ölüm büyüleri yapildi ama gelip burda ağlamadım kim buranın görevlisi gelsin kurtarsın demedim melekler nerde kaldı diye söylenmedim. Bu arada insanı en üstün varlık filan olarak da görmüyorum. Kimse etrafınızda pervane olup buyur emriniz demek zorunda değil. Yazarsınız sorununuzu insanlar fikrini söyler. Bu kadar.

Bekle bekle, kahve yapayım. İzlemeyi sevmeye başladım bu senaryoyu, gelir birazdan :P

Buradaki herkes kendini bişey zannediyor.İnsanlarin kıskanç halleri seni daha kötü hissetirmesin.Bak herkes bişeyler yazdı hastaligin için çünkü herkes bilgisini kanıtlamak istiyor. @TiberSeptim

Yanlış anlamayın
Asla anlamam rahat olun.
Her neyse öncelikle bence akıl hastası insanlarla alay etmeyin
Size gayet bilgilendirici cevaplar verdim. Merak edip araştırmaya başlamamanız kibrin göstergesi. Alaycılık olarak görüp rahatsızlığınızı kabullenişe sürüklemiş olmaktan da mutluluk duydum.
Evet sabırsızlığım var oda kim bana hangi bilgeliği öğretecek diye heyecandan
Bakın buraya parantez açmak istiyorum. Size yazdığım süreçte beni açık aramakla itham ettiniz. Oysa 10 saniye daha bekleseniz zaten yazımı görecektiniz. Beklentiniz bilgelik olsa, bilge gibi davranırsınız.
Yaratılan her varlık kendi alanında eşrefi mahluktur. Özeldir. Acziyet gereği bizler daha üst vasıfları başkalarına yüklemeye meyilliyiz. Kişi kendi bilincinde evrim geçirmeye başladığında kendinin eşrefi mahluku olur.

Tabi siz böyle değerlendirmeyip farklı bir yere çekmeye çalışıyorsunuz sorunuzu. Oysa böyle düşünmenizi gerektirecek tek bir kelime yazmadım. Doğrularımı kabullenmeniz gibi ucuz bir istekte bulunamam. Fakat benim doğrularım, sizin bakış açınızda portal açabilir. Ya da açmaz. Kim bilir..

Bazılarıda birilerinin kavgasından büyük zevk alır :)
Kavgadan değil, yıkıma uğrayan balonların sönmesinden. Sen çare aramıyorsun, pratik yapıyorsun.

Bir süre geçecek ve söylemlerin mağduriyet boyutundan, tebliğ boyutuna evrilecek.

Sence üçüncü sayfalarda sahte Mehdi olarak görüp iç çektikten sonra sayfayı çevirmemiz için ne kadar beklememiz gerekiyor?

Buraya üç çeşit insan gelir;

1- soruları olup cevap aldığında teşekkür eden ve susanlar.
2- soruları olan, cevap aldıkça kendini geliştiren ve ortamı sevip kalmaya karar verenler.
3- cevapları olup kendine seyirci arayan megaloman şizofrenler.

Bunlardan bir gruba ait insanlar ayda bir iki kere düşer anasayfaya, sonra şeytanları baskıyı kaldıramaz ve def olurlar.

Bil bakalım hangisi seni tarif ediyor?

Kavgadan değil, yıkıma uğrayan balonların sönmesinden. Sen çare aramıyorsun, pratik yapıyorsun.

Bir süre geçecek ve söylemlerin mağduriyet boyutundan, tebliğ boyutuna evrilecek.

Sence üçüncü sayfalarda sahte Mehdi olarak görüp iç çektikten sonra sayfayı çevirmemiz için ne kadar beklememiz gerekiyor?

Buraya üç çeşit insan gelir;

1- soruları olup cevap aldığında teşekkür eden ve susanlar.
2- soruları olan, cevap aldıkça kendini geliştiren ve ortamı sevip kalmaya karar verenler.
3- cevapları olup kendine seyirci arayan megaloman şizofrenler.

Bunlardan bir gruba ait insanlar ayda bir iki kere düşer anasayfaya, sonra şeytanları baskıyı kaldıramaz ve def olurlar.

Bil bakalım hangisi seni tarif ediyor?
Maji İşleri nasıl gidiyor vakıf oldun mu öteki âleme.Hiç sanmıyorum.Tekrar başa sar istersen belki bir yere gelirsin.😁😁

Aslında punto ayarı ile ilgili. Özellikle gözde bozukluk varsa süre uzuyor. Göz - beyin koordinasyonu bulanıklaştıkça görünen ile görünmeyen ayırt edilemez hale geliyor. Bizler de buna yanılsama diyoruz. İçinde sıkışıp kalma süremiz de kadere sövmek ile seçim yapmak arasında gidip geldiğimiz o anti oluşumlarımız.

Maji İşleri nasıl gidiyor vakıf oldun mu öteki âleme.Hiç sanmıyorum.Tekrar başa sar istersen belki bir yere gelirsin.😁😁
Haklısınız sayın hocam, tavsiyenize uyup baştan başlayacağım. Olmazsa tekrar başlayacağım, olmazsa tekrar.

Sizin gibi kıymetli insanlar olmasa hoş bunu akıl dahi edemezdik, tekrar teşekkür ederim herkes adına.

Merak edip araştırdığım için burdayım.Merak edip araştırmasaydım burada olmazdım.Ben bir aziz olduğumu iddia etmedim.Ama burada gördüklerim sanırım sizler kendinizi Mehdi olarak görüyorsunuz?

Geri