"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhaba...

Hz.Muhammed'in doğruyu söylediğine şöyle tanıklık ettim:

1-Musallatın özellikle abdest noktalarına etkileri.
2-Ayakların altından saran ateş.Cehennem.Çıbanlar.
3-Ölememek yada yaşayamamak.
4-Beyne attıkları düğümler ve blokaj.
5-Kanatıp öldürmek için yaptıkları yapay tansiyon.Hiçbir sağlık kuruluşlarında ortaya çıkmaz.
6-Enseye attıkları düğümlerden ötürü ense sinirlerinde kırılmalar.
7-Beyne yapılanın iki amacı var ya delirtmek yada öldürmek.
8-Kalbe soktukları iğneler ile kalpte ritmik bozukluk.
9-Ateş, en önemlisi
10-Gözde batmalar.
11-Yılanlar,böcekler,kediler.

Felak Suresinin Anlamı

Basıp umut kestiği zaman gecenin.Sokup zehirlediği zaman yılanın.Taştığı zaman şehvetin.Öfke içinde düğümlere üfleyen şeytanların şerrinden karanlığı yararak fışkıran ışığın Rabbine sığınırım.

Sevgiler.

Kimse sizin yaşadıklarınızı küçümsemiyor ama burası parapsikoloji platformu yaşadıklarınızı benzer şeylerle karşılaşmış pek çok kişi var. Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum, size musallat olan varlık demon değildir, demonlar gelse bana gelirdi binbir çeşit büyü yapıldı çeşit çeşit varlık saldırısına uğradım ve hala devam ediyor. Bu öyle bir şey değil ama işte. Güçlü bir varlıktır siz de alışkın olmadığınız için böyle durumlara gözünüzde büyütüp demon gibi hayal ettiniz.

Kimse sizin yaşadıklarınızı küçümsemiyor ama burası parapsikoloji platformu yaşadıklarınızı benzer şeylerle karşılaşmış pek çok kişi var. Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum, size musallat olan varlık demon değildir, demonlar gelse bana gelirdi binbir çeşit büyü yapıldı çeşit çeşit varlık saldırısına uğradım ve hala devam ediyor. Bu öyle bir şey değil ama işte. Güçlü bir varlıktır siz de alışkın olmadığınız için böyle durumlara gözünüzde büyütüp demon gibi hayal ettiniz.
Peki siz bunları nasıl atlattınız bana bilgi verebilir misiniz?

Bazen sanki insanları Allah konuşturtuyor.Annem bugün 41 düğüm çözüp hepsine felak nas okuyacağını söyledi.Peygamberimizin şanslı olmasının arkasında Cibril var.Bizim öyle bir şansımız yok maalesef.

Canabı vacibul vücut hiç birimizin hâşâ hususi memuru değil sayın arkadaşım, "neden" diye sitemlerimizin ulaşacağı tek yer nefsimizin A noktasından B noktasına olur.

Selametin anahtarı teslimiyettir.

"Ben senden gelecek ateşe de razıyım ya rabbim!" Demeyeceğiz, oturduğumuz yerden gül bahçesi isteyeceğiz.

Burada bir gariplik sezmiyor musun?

Yani madem İbrahim olmaya talibiz, o halde evvela yangının en harlı yerinde yalnız O'na yüzümüzü dönerek hamd ve övgü ile tesbih etmek durumundayız.

Hz.Muhammed'in doğruyu söylediğine şöyle tanıklık ettim:

1-Musallatın özellikle abdest noktalarına etkileri.
2-Ayakların altından saran ateş.Cehennem.Çıbanlar.
3-Ölememek yada yaşayamamak.
4-Beyne attıkları düğümler ve blokaj.
5-Kanatıp öldürmek için yaptıkları yapay tansiyon.Hiçbir sağlık kuruluşlarında ortaya çıkmaz.
6-Enseye attıkları düğümlerden ötürü ense sinirlerinde kırılmalar.
7-Beyne yapılanın iki amacı var ya delirtmek yada öldürmek.
8-Kalbe soktukları iğneler ile kalpte ritmik bozukluk.
9-Ateş, en önemlisi
10-Gözde batmalar.
11-Yılanlar,böcekler,kediler.

Felak Suresinin Anlamı

Basıp umut kestiği zaman gecenin.Sokup zehirlediği zaman yılanın.Taştığı zaman şehvetin.Öfke içinde düğümlere üfleyen şeytanların şerrinden karanlığı yararak fışkıran ışığın Rabbine sığınırım.

Sevgiler.
Gece kelimesi yılan olarakta felak suresinde çevrilebiliyor.Antik mısırda iki yılanın olduğu ve birinin iyiliğin diğerinin kötülüğün kaynağı olarak yaratıldığından bahsediyor.Yılanın şerrinden şekilde bir çeviri elde edilebiliyor.
Tabi bu insanların kötü bir yorum yapmasına neden olmak içinde koyulmuş olabilir.

Uzatılmış bir şekilde yazmaya çalıştım yazıyı.Tevrattan bir bölüm olduğunu belirtmek lazımdı.Konudan konuya atlıyormuş gibi ama bir ilişki var mı diye yaklaşık olarak algılanıyor.

Canabı vacibul vücut hiç birimizin hâşâ hususi memuru değil sayın arkadaşım, "neden" diye sitemlerimizin ulaşacağı tek yer nefsimizin A noktasından B noktasına olur.

Selametin anahtarı teslimiyettir.

"Ben senden gelecek ateşe de razıyım ya rabbim!" Demeyeceğiz, oturduğumuz yerden gül bahçesi isteyeceğiz.

Burada bir gariplik sezmiyor musun?

Yani madem İbrahim olmaya talibiz, o halde evvela yangının en harlı yerinde yalnız O'na yüzümüzü dönerek hamd ve övgü ile tesbih etmek durumundayız.
Benim üzülerek internette izlediğim bazı şeyler var.Bazı sözde feminist spirütüelistler sırf İbrahimi kıskandıkları için uydurmadıkları yalan kalmıyor.Zeytin ağacını kıskanmak gibi bir şey.Attıkları iftira şu Kübün Saturn ve İbrahimle ilgili olduğunu söylüyor.Bunların çoğu sadece rasyonel büyü(bilim) ile uğraşmıyor aynı zamanda masonik localarında dünyaya karşı büyü sıkıyorlar.Neden bir insan İbrahim gibi merhametlilerin en merhametlisi bir adamı kıskanır?Her türlü cin akılla gelebiliyorlar.İşin üzücü kısmı bunlar soyut olduğu için bunu kanıtlayamıyorsun.

Halbuki kübün İbrahimle hiçbir alakası yok!Bu insana verilen ünvan Nas/Zaman/Dejeneratör.

Benim üzülerek internette izlediğim bazı şeyler var.Bazı sözde feminist spirütüelistler sırf İbrahimi kıskandıkları için uydurmadıkları yalan kalmıyor.Zeytin ağacını kıskanmak gibi bir şey.Attıkları iftira şu Kübün Saturn ve İbrahimle ilgili olduğunu söylüyor.Bunların çoğu sadece rasyonel büyü(bilim) ile uğraşmıyor aynı zamanda masonik localarında dünyaya karşı büyü sıkıyorlar.Neden bir insan İbrahim gibi merhametlilerin en merhametlisi bir adamı kıskanır?Her türlü cin akılla gelebiliyorlar.İşin üzücü kısmı bunlar soyut olduğu için bunu kanıtlayamıyorsun.

Halbuki kübün İbrahimle hiçbir alakası yok!Bu insana verilen ünvan Nas/Zaman/Dejeneratör.
Boşver, çay iç.
Her şey olacağına varır.

Siz o varlık ile bağınızı kesmediğiniz sürece yapacağınız tüm işlemler size dönemsel rahatlama sağlar. Dikilecek yaraya pansuman yapıp dikmemek ile eşdeğer. Bağınızı kesmeniz de zihin kontrolünüzü tekrar ele alarak olur. İlk önce zihninizi berraklaştıracaksınız. Bağımlılıklar için "kafada bitirmek" tabiri kullanılır ya aynı o hesap. Siz farkında mısınız bilmiyorum fakat zihninizi bulandırıyor. İlk önce gördüğünüz ve yaşadığınız şeylerin onun bir illüzyonu olduğunu kendinize kabul ettirerek başlayın işe. Siz çoktan kurban psikolojisine girmişsiniz. O psikolojiden çıkmanın yollarını arayın.
Güçlü bilince hiçbir şey zarar veremez.

Peygamberimizin şanslı olmasının arkasında Cibril var
Hayır. Şans, Allah'ın emirlerini yerine getiren melekten gelmez.
Bizim öyle bir şansımız yok maalesef.
Öyle bir şansınız yoksa
Onların melekler olduğunu biliyorum çünkü huzur veriyorlar zulm etmiyorlar.
Bu UPS zinciri başkasının düşü olmalı ..

Hangi dergahın müridisiniz ?

Siz o varlık ile bağınızı kesmediğiniz sürece yapacağınız tüm işlemler size dönemsel rahatlama sağlar. Dikilecek yaraya pansuman yapıp dikmemek ile eşdeğer. Bağınızı kesmeniz de zihin kontrolünüzü tekrar ele alarak olur. İlk önce zihninizi berraklaştıracaksınız. Bağımlılıklar için "kafada bitirmek" tabiri kullanılır ya aynı o hesap. Siz farkında mısınız bilmiyorum fakat zihninizi bulandırıyor. İlk önce gördüğünüz ve yaşadığınız şeylerin onun bir illüzyonu olduğunu kendinize kabul ettirerek başlayın işe. Siz çoktan kurban psikolojisine girmişsiniz. O psikolojiden çıkmanın yollarını arayın.
Güçlü bilince hiçbir şey zarar veremez.
Hayır kurban psikolojisine girmedim bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğim.En kötü ihtimalle öldürürsede öldürsüm.Problem değil.Boyun eğmek yok.Gizli tansiyon için Magnezyum hapı düzenli olarak kullanıyorum.Coaspirin ile kanımı sulandırıyorum K vitamini ile kan sulandırıcı olurda bir kanamaya sebep olursa diye pıhtılaşma için belirli oranda kullanıyorum.Mücadeleye devam, boyun eğmek yok.Bir konudan diğerine atlamaya gelince aslında hepsi linkler halinde birbiri ile ilişkili.O varlık ile bir ilişkim yok.Tam tersine o varlık bayağa kindar nedenini bilmiyorum.

Hayır. Şans, Allah'ın emirlerini yerine getiren melekten gelmez.

Öyle bir şansınız yoksa

Bu UPS zinciri başkasının düşü olmalı ..

Hangi dergahın müridisiniz ?
Hiçbir dergahın müridi değilim.Evet onların melekler olduğu konusunda şüphem yok çünkü önceden beni korurlardı ama artık korumuyorlar?Peki siz hangi dergahın müridisiniz?

Hiçbir dergahın müridi değilim.Evet onların melekler olduğu konusunda şüphem yok çünkü önceden beni korurlardı ama artık korumuyorlar?Peki siz hangi dergahın müridisiniz?
Değil işte. Melekler bizim gibi sıradan insanlarla konuşur mu ne olur yapmayın. Neden zihninizle oynandığını düşünmüyorsunuz? Belki varlık tam da kendinizi çaresiz, yalnız, terk edilmiş, yardım eli uzatılmayan biri gibi hissedin diye bu yola başvurdu? Önce melekmiş gibi zihninize girdi daha sonrasında o yardımı geri çekti.

Peki siz hangi dergahın müridisiniz?
Norra El Norra dergahı
Hiçbir dergahın müridi değilim.Evet onların melekler olduğu konusunda şüphem yok çünkü önceden beni korurlardı ama artık korumuyorlar?
Melek, ağıza yapışmış standart bir kelime sadece. Üzmek istemem ama ' melekler beni koruyor ' kavramını artık geride bırakmanız lazım. Melekler görev gereği sizi korumak için değil, kainat düzenini sağlamak için var. Sizi koruyan meleğimsi görünümler 3b vazifeli varlıklar. Kendinizi boş yere Muhammed ve Cibril örneği ile kıyaslamayınız. Cebrail taşıyıcıysa, Muhammed toplayıcıdır.

Ki Muhammedi olabilmek fıtrat işidir.

Geri