"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Melek Enerjileri ORB'LAR

Bu fotoğraf-ki orjinalinde ben varım ama o kısmı kesmek zorunda kaldım," foto eklemek isteyenler; kendi ya da yakınlarınızın fotosunu koymayın sakın +)" tamamen bu ışık seli ile sarılmış haldeyim. Aynı vakitte ardarda pek çok kare çekildi ama bir tek bu böyle çıktı. Dijital kamerada hızlı-hareketli objelerde fluğluk ve aynı zamanda renklerin karışması oluyor ama bu diğerlerinden çok farklı çünkü renkler karışmış değil ve zaten üzermde /etrafımda bu renkler yoktu. Kamera nasıl seçti, neyi algıladı bilmiyorum,sırrı çözülene dek benim için bir tür orbumsu enerji karesi olarak kalacak +)

paylaşımlar çok güzeldi elinize sağlık. ozamn şifa çalışmalarımda ORB'lardan yardım alabilirm anladığım kadarıyla?

Bence flaşsız cekilmeli. Objektifler çok yanıltıcı olabilir. Lensler insan gözüne en yakın hassaslikta ve en gerçekçi sekilde tasarlaniyor. En ufak bir toz parmak izi hatta makinenin yalnıs yerleştirmesi bile makinelerin (profesyonel yada amatör telefon kamerası dahil) çektiği fotoğrafı değiştiriyor. Işık ve hasasiyette cabası. Ondan bence flashsiz cekilmeli. Bide eğer gerçekten varlarsa bebek fotoğraflarinda çok sık görülür orblar en azından ben çok rastladım.

orb lar mı ?öncelikle Orb nedir ? sonrasında fotoğrafta ben birşey görmedim bahsettiğiniz Orb nasıl birşeydir tarif edebilirmisiniz :)

arkadaşlar 40 gün önce babam vefat ettive onu çok özlüyorum ruhuyla iletişime geçebilirmiyim böyle bi şansım varmı

ORB'ları duymuştum genellikle denize veya mezarlıklara yakın olan yerlerden ufuk çizgisinden biraz yukarıda fotoğraf makinelerinin çözebileceği pixellikde enerjiler olarak aklımda şu an.

Kedimin fotoğrafını flaş kullanarak çekmek isterken bu beyaz ışığı bir kaç kez yakaladım. Hatta telefonumun tam flaşı yanarken ekrandan 2-3 tane hızlı bir şekilde ışık gibi geçtiler. Büyük ihtimalle orb diye düşünüyorum.

Geri