Bende geldim arkadaşlar şimdi bitti. Yaklaşık olarak, 17-18 dakika sürdü çok tuhaf fakat avuç içlerimin ısındığını ve karanlığın sürekli olarak artıp artıp tekrar aydınlandığına şahit oldum bittiğini de şu şekilde anladım, avuç içlerim ve parmaklarım soğudu ve şu anda parmaklarım çok soğuk. ayrıca o sürekli artıp artıp aydınlğa bir anda ulaşma olayı da kendiliğinden bitti. en güçlü belirtileri, çalışmamın (sanırım ki ilk 5 dakikasıydı) başlarında hissettim!![]()
Evet nefertiti senin gibi benimde avuç içlerim çok ısındı yanlız ben kendimi sanki bir boşlukta yüzermiş gibi hisettim.
Evet,işte karanlığın gidip gelmesini ben de yaşadım.Ayrıca parmaklarım da soğudu.:hurray:
Avuç içlerimde ki sıcaklıketkisini kaybetti.Bide bi yoğunluk vardı tarif edemediğim o gidince bende bittiğini anladım.
Baş dönmesi varmı peki şuan benim ki dönüyor hala![]()
hahaCok tesekkurler Urum. Hayatimda hic bukadar esnedigimi hatirlamiyorum. 3-4 kez gozlerimden sakir sakir yaslar geldi. Ellerimle silmek zorunda kaldim. Zikri tekrarlarken dilim damagima yapistigindan 2 kez kalkip yanimdaki bardaktan su ictim. Baslarda avuc iclerinde karincalanma sonrasinda agirlik hisseetim. Karnimda, midem civarinda bir agri oldu. Once solar plexusta basladi sonra mideme cikti. Calisma bslamadan biraz once 3. gozde hafif bir hareket hissetsemde, kisa sudu devam etmedi.
Calismanin baskangicindan 40dk sonra herhangi bir yeni enerji etkilesimi hissetmemeye baslayinca kalktim. Tekrar tesekkur ederim![]()