URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
11/04/2010
deneyimlerinizi buraya yazabilirsiniz.
deneyimlerinizi buraya yazabilirsiniz.
benim de ilk deneyimimdi zikir sırasında çıkca ağzım kurudu ilk başlarda gözümün önünde çeşitli şekiller gördüm korsan şeklinde insan,gözleri fırlamış kişiler,maskeli baloda gibi değişik giyinmiş ve maske takan kadın erkek,gördüm 5 dakika sonra sanırım sağ kulağımda uğultu oldu bir ara yerden gelen ve yukarıda doğru yükselen ve etrafında değişik kişilerin elleriyle yükseltikleri beyaz renkli ışık gördüm kısa bir süre sonra yine karışık görüntüler gördüm herhalde 10 dakika kadar da dirseklerimden bileklerim ve ellerime doğru bir ağırlık geldi sanki tonlarca gibi ve kıpırdatamayacağım diye düşündün sonra üzerimdeki ağırlık yavaş yavaş azaldı gözlerimi açtım ve kalktım yaklaşık 20 dakika sürmüş bu deneyimim sonrasında uyumak için yattım bütün gece garip garip düşünceler kafamın içindeydi.Sabah kalktığımda kafamda biraz ağrı vardı.
Merak ettiğim şu daha sonra herhangi bir çalışma yapmak gerekiyor mu bu enerjiyi nasıl kullanabiliriz? Bu konuda bilgisizliğim için kusuruma bakmayın
Medyumluk için enerji çalışması tekrar uygularsanız haber verbilir misiniz? mail ile bildirim yapıyor musunuz? Aranızda olmak sterim![]()
Medyumluk için enerji çalışması tekrar uygularsanız haber verbilir misiniz? mail ile bildirim yapıyor musunuz? Aranızda olmak sterim![]()