Bu kutsama yağı , iksiri. Enerji vererek kutsadığım bitkilerden hazırladığım bir iksir. Kendinizi kutsamanız için. Hangi anlamda derseniz. Ne isterseniz, aşk,mutluluk,sağlık vs gibi. Mesela ben yaptıktan sonra o gün boyunca çok mutluydum , iksiri mi çıkarıp kalp çakrama götürerek bir kaç söz söylüyorum. Ve modum değişiyor. Henüz demleniyorlar,ama olmak üzereler. Cazibe ve ilgi mi istiyorsunuz hazir olduktan sonra venusden yardim isteyin ve 2 damla surun boynunuza. O gün herkes size bakacak gibi. İçinde enochian dilinde olumlamalar ve tilsimli sozler var. Çember açılarak tam 1 saat suren bir islem çok uzun konu buraya kadar aciklayabildimNe işe yarıyor bunlar dostum?
Kısaca bir cadı şişeside diyebiliriz : ) ışıkla kalınNe işe yarıyor bunlar dostum?
Ever, rituelleriniz icin kullanabilirsiniz ben kendim yapmayi tercih ediyorum. Kendi elimden cikana daha cok guveniyorumBu turlu yaglar,iksirler internet uzerinden satiliyor,deneyimleyen kisiler varmi?
İçinde neler var ? Burada söyleyemezsen özelden de yazabilirsin istersen merak ettim içinde ne olduğunu.[/QUOTE
Özelden paylaşıyor olacağım, aklımda biraz uzun çünkü isikla kalin
hahahaha venus mars ay güneş bak zeytin yağda aynı işe yarıyor
Merhaba .Bana gönderebilir misiniz?Numaralar ve sözler tabiki var, çember içerisinde yapilmasinin sebebi kotu enerjilerden korunmak için tabiki enerji yuklemeleri de yapiyorum. Ben iksir de diyorum çünku kutsamak istediğiniz ve ya korumak istediğiniz, kişiye eşyaya sürebilirsiniz. Her türlü majide kullanabilirsiniz, black hariç, çünkü ona göre enerji kanalları açıldı ve aktarıldı. Güneş ve ay zamanlarında yapildi ayri ayrı tabiki, yemeğinizin daha mı lezzetli olmasini istiyosunuz 1 damla damlatın, partnerinizi etkilemek mi istiyosunuz bileklerinizin içine sürün yada onun kullandigi bir seye 1 damla damlatin, aşk, sevgi ,huzur mutluluk şans vs gibi enerjileri arttirmak için kullanilan bir baz. Bu sebeple ben iksirde diyorum yağda. Wicca değilim. Youtubeden gördüğüm wicca canlardan tarif yapmıyorum. Babaannem 102 yaşında öldü. Onun tarifidir .
Ben isterim.TeşekkürlerMajikal yağ iksirim nasılyorumlarınızı merak ettim.
İsteyene ozelden atabilirim büyük annemin tarifidir.
Koşulsuz sevgiler.
Arkadaşlar özelden attım eksik var ise bana yazın lütfen.