URUMHAMATAHAYİL
Yönetici

Bu rune çalışmasının amacı arzu ettiğimiz kişinin ya da arzu ettiğimiz bir konu da iletişim kuracağımız kişinin sağlanması içindir. diyelim ki ben iş arıyorum ve bu konuda yardımcı olacak A kişisinin yardımını istiyorum onunla kuvvetli (sağlam) bir iletişim kurmak için bu runeyi kullanabilirim.
Yalnızım ve hoşlandığım biri yok, Arzu ettiğim ilişki türüne uygun kişinin karşıma çıkması ya da karşıma çıktığında kuvvetli bir iletişim sağlamak için bu rune kullanılır.
çalışmada 3 rune kullanılmıştır. ilk olarak (1. oturum) Raido + Nautiz Runeleri
Arzu ettiğiniz kişi ya da duruma bağlı kişinin sizinle buluşmasını önleyen tüm engelleri yok etmek için.
2. Oturum da ise Mannaz Runesi var. ilk ana rune birleşip Mannaz oluşturuyor demek. Bu rune de gücü veriyor. Sağlam ve kuvvetli iletişimi sağlamak için. Üçüncü oturum da thor rünesi ise iletişim, yayıcı güç enerjisi veriyor
Niyetinizi yapın.
Tılsımı çizin
Kanınızla tılsımı daire içine alınız (tavsiye)
Gün saat türsü, yazılacak nesne, mürekkep gibi detaylar arzunuza ait. çalışmada özellikle belirtilmemiştir. ben tavsiye niteliğinde yazıyorum.
Gün: Salı
Saat: Merkür saati.
Tütsü: Benzoin (Ağaç Reçineleri) kendiniz toplamazsanız aktarlarda cam sakızı ya da günlük ağacı sakızı bulabilirsiniz.