Açıklamada yazıyor. Çemberi kanıyla çizin diye. Ben parmağımı delmek için şırınga iğnesini kullanıyorum. En hızlı ve kesin sonuç veriyor. Hem kesik küçük hem kanama başarılı oluyor.Kanımı akıtmam için parmağımı ne ile keseyim ve hangi malzeme ile çemberi çizeyim
Yarın eczaneye uğrayacağım o zamanAçıklamada yazıyor. Çemberi kanıyla çizin diye. Ben parmağımı delmek için şırınga iğnesini kullanıyorum. En hızlı ve kesin sonuç veriyor. Hem kesik küçük hem kanama başarılı oluyor.
Ayrıca Gliflerdeki gibi aktif ettikten sonra elementi ile buluşturayım mı yoksa Göktürk alfabesindeki gibi 1 hafta sonra mı elementi ile buluşturayımAçıklamada yazıyor. Çemberi kanıyla çizin diye. Ben parmağımı delmek için şırınga iğnesini kullanıyorum. En hızlı ve kesin sonuç veriyor. Hem kesik küçük hem kanama başarılı oluyor.
Çok teşekkür ederim.Kişiye direk uygulanırsa evet geçer.
İlişkiyi çekmek için kullanırsanız hayır. Özellikle bir kişiye yapmadınız taktirde.
Hocam şöyle ki sonuçta bağlı rune hızlı ve vur kır parçala mantığıyla hareket ediyor yanlış bilmiyorsam bu da karmik ilişkiyi beraberinde getirmez mi? Diğer maji şeklinde ise mesela - https://www.gizlimabet.com/konular/ask-cicegi.35460/ - burada kendi frekansımda biriyle tanışmam daha olası değil mi yani zorla birini çağırmakla kapıyı aralayıp birinin gelmesini beklemek arasındaki fark gibi bir şey.Daha iyi ya da daha kötü yapan unsurlar nedir
Hocam tılsımda thurisaz olduğıu için sert çalışır anlamında dedim sonuçta thurisaz ile kapıyı kırmakla linktekiyle kapıyı açıp beklemek farklı olgular, işin hiç etik tarafında değilim sadece elde edilecek ilişkinin ömrünü merak ederek sordum ruh eşine yakınlık gibi düşünebilirsiniz, bahsettiğim karma da çekim yasası dinamiklerinden gelen karmaydı.Runelerle ilgili Yanlış biliyorsunuz. neden öğrendiniz bu bilgileri merak ettim.
İkincisi doğru yanlış kavramını neye göre belirliyorsunuz onu da tam anlamadım. Hinduların karması göre mi?
Majikal konularda etik değerler üzerine konuşacaksak bunun hangi sistem de olduğunun ne önemi var.
Şimdi anladım.Hocam tılsımda thurisaz olduğıu için sert çalışır anlamında dedim sonuçta thurisaz ile kapıyı kırmakla linktekiyle kapıyı açıp beklemek farklı olgular, işin hiç etik tarafında değilim sadece elde edilecek ilişkinin ömrünü merak ederek sordum ruh eşine yakınlık gibi düşünebilirsiniz, bahsettiğim karma da çekim yasası dinamiklerinden gelen karmaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 1727
Bu rune çalışmasının amacı arzu ettiğimiz kişinin ya da arzu ettiğimiz bir konu da iletişim kuracağımız kişinin sağlanması içindir. diyelim ki ben iş arıyorum ve bu konuda yardımcı olacak A kişisinin yardımını istiyorum onunla kuvvetli (sağlam) bir iletişim kurmak için bu runeyi kullanabilirim.
Yalnızım ve hoşlandığım biri yok, Arzu ettiğim ilişki türüne uygun kişinin karşıma çıkması ya da karşıma çıktığında kuvvetli bir iletişim sağlamak için bu rune kullanılır.
çalışmada 3 rune kullanılmıştır. ilk olarak (1. oturum) Raido + Nautiz Runeleri
Arzu ettiğiniz kişi ya da duruma bağlı kişinin sizinle buluşmasını önleyen tüm engelleri yok etmek için.
2. Oturum da ise Mannaz Runesi var. ilk ana rune birleşip Mannaz oluşturuyor demek. Bu rune de gücü veriyor. Sağlam ve kuvvetli iletişimi sağlamak için. Üçüncü oturum da thor rünesi ise iletişim, yayıcı güç enerjisi veriyor
Niyetinizi yapın.
Tılsımı çizin
Kanınızla tılsımı daire içine alınız (tavsiye)
Gün saat türsü, yazılacak nesne, mürekkep gibi detaylar arzunuza ait. çalışmada özellikle belirtilmemiştir. ben tavsiye niteliğinde yazıyorum.
Gün: Salı
Saat: Merkür saati.
Tütsü: Benzoin (Ağaç Reçineleri) kendiniz toplamazsanız aktarlarda cam sakızı ya da günlük ağacı sakızı bulabili
Salı gününü tavsiye etme nedeniniz nedir? Çarşamba günü merkür tarafından yönetiliyor olması bakımından iletişim için daha avantajlı olmaz mı? Çarşamba günü merkür saatinde yapılsa mesela..Ekli dosyayı görüntüle 1727
Bu rune çalışmasının amacı arzu ettiğimiz kişinin ya da arzu ettiğimiz bir konu da iletişim kuracağımız kişinin sağlanması içindir. diyelim ki ben iş arıyorum ve bu konuda yardımcı olacak A kişisinin yardımını istiyorum onunla kuvvetli (sağlam) bir iletişim kurmak için bu runeyi kullanabilirim.
Yalnızım ve hoşlandığım biri yok, Arzu ettiğim ilişki türüne uygun kişinin karşıma çıkması ya da karşıma çıktığında kuvvetli bir iletişim sağlamak için bu rune kullanılır.
çalışmada 3 rune kullanılmıştır. ilk olarak (1. oturum) Raido + Nautiz Runeleri
Arzu ettiğiniz kişi ya da duruma bağlı kişinin sizinle buluşmasını önleyen tüm engelleri yok etmek için.
2. Oturum da ise Mannaz Runesi var. ilk ana rune birleşip Mannaz oluşturuyor demek. Bu rune de gücü veriyor. Sağlam ve kuvvetli iletişimi sağlamak için. Üçüncü oturum da thor rünesi ise iletişim, yayıcı güç enerjisi veriyor
Niyetinizi yapın.
Tılsımı çizin
Kanınızla tılsımı daire içine alınız (tavsiye)
Gün saat türsü, yazılacak nesne, mürekkep gibi detaylar arzunuza ait. çalışmada özellikle belirtilmemiştir. ben tavsiye niteliğinde yazıyorum.
Gün: Salı
Saat: Merkür saati.
Tütsü: Benzoin (Ağaç Reçineleri) kendiniz toplamazsanız aktarlarda cam sakızı ya da günlük ağacı sakızı bulabilirsiniz.
Astroloji bilgim çok derin değil, internette ise direkt salı mars, çarşamba merkür tarafından yönetilir şeklinde yazılmış. Biraz daha araştırınca astrolojiye göre bir günün güneş battıktan sonra bittiğini ve diğer günün başladığını öğrendim. Vaktinizi ayırdıgınız için teşekkür ederim.Salı akşamı MERKÜR günüdür. Dikkat ederseniz MERKÜR saati demişim