Korona Virüsü Karşıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağzına sigaranın s'sini koymayan ve bir süredir beslenmesine ekstra özen gösteren bir yakınımın akciğerlerindeki tutulum sebebiyle hastaneye yatışı yapıldı, pozitifliyle dip dibe duran başka bir yakınım negatif çıktı. 🙄

Merhaba,

Arkadaşlar son dönemde sosyal medyada yayınlanan çoğu korona karşıtı videolar anında veya çok kısa bir sürede silinmektedir. Bu sebeple böyle bir başlık açarak virüse veya aşıya karşıtlığın sebepleri olabilecek kaynakların birkaçını burada yayınlamak isterim. Benim inanıp inanmamam problem değil, konu bu değil. Sadece bu konuda insanların karşıtlığının sebebini irdelemek adına bu başlığı açıyorum. İsterseniz konuya ekleme yapabilirsiniz.

🌍

Tanzanya devlet başkanının geçenlerde yayınlanan ölüm haberi birçok komplo teorisyenleri ve farklı araştırmacıların dikkatini çekti. Çünkü bu devlet adamı geçen sene corona kitlerine karşı ağır bir darbe indirerek medyaya bunu açıklamıştı. Kısa bir yazı olarak bunu aktarayım;

- Kendi test kitlerimizi kullandık ve bazı örnekler aldık. Bir Keçi'den, bir koyun'dan, bir Paw Paw meyvesinden örnekler aldık. Makine Yağı'ndan ve bir çok şeyden örnek aldık ve bunları laboratura yolladık. Bunları onların haberi olmadan yaptık ve her örneğe değişik isimler verdik! Makine Yağı: "Jabil Hamsa, otuz yaşında, erkek" olarak etiketlendi Onun testi 'negatif çıktı' Jack Fruit meyvesi; "Sarah Samuel, 45 yaşında, kadın" olarak etiketlenmişti. Test sonucu: "belirlenemedi" Paw Paw meyvesi: "Elizabeth Ann, 26 yaşında, kadın" olarak etiketlendi Covid 19 test sonucu: "Pozitif!" ( Keçinin sonucu da Pozitif çıkmış) Başkan Magufuli, Ulusal Medikal Laboratuar'ındakilerin, yargılanmasını istediğini bildirdi ve sabotaj yaptıkları belirlenenlerin, ağır bir şekilde ceza alacaklarını duyurdu.

Bulabilirseniz konuşmanın tamamını izlemenizi tavsiye ederim. Youtube çoğunu kaldırmış.

--

Dr. Ümit Aktaş Açıklaması

--

Dr. Nurçin İncirli Açıklaması

--

Dini kaynaklardan bu durumu dinlemek isteyenler için

--

Siyasi açıdan dinlemek isteyenler için

--

PCR'ın mucidi Kary Mullis bir videosunda ''PCR size hasta olduğunuzu söylemez.'' diyor, fakat bu cümlenin farklı yerlere çekilerek yanlış yorumlandığı savunuluyor.

--
Son olarak maske üzerine araştırma pdf si , aşağıdan indirip okuyabilirsiniz.
--
Pandemi üzerine diğer konular
Koranavirüs aşısı olacak mısınız?
Hes kodu zorunluluğu hakkında ne düşünüyorsunuz
?
Corona Virüsü

Hes kodu zaten saçmalık iyice Black Mirror olucak ortalık aşı zaten muamma (sağlıkçı olduğum için konuşuyorum boş değiliz yani :) ) aşını içine mikroskopla bakmak nasip olmadı ama içinde her ney varsa resmen insanları delirtiyor ayrıca çok sinirli oluyorlar amacım aşı olmayın değil isteyen krem peynire tapsın banane.//EVET CEM YILMAZDAN ALINTI YAPTIM NERDEN BİLDİN :) //
Demek istediğim tam anlamıyla bilmediğimiz bir sıvıyı enjekteden bahsediyoruz şimdilik bu kadar iyi geceler.

Covid-19 var olan bir virüs. Dünya da yaşam olduğundan beri insanoğlu virüslerle beraber yaşıyor. Ancak bu covid gribal bir virüs.
Medya yoluyla fazlaca abartılan ve korku pompalanan bir olay haline geldi. Bugün Türkiye'nin nüfusu 83 milyon, 1 senede kadar Covid vakası 3,5 milyona ulaştı bu da nüfusun %2,9'una denktir. Bu toplam vefat da 32 bin.
Bu Covid-19 o kadar Tehlikeli ve Abartılacak bir virüs olsa 83 milyonluk bir ülkede Bulaş ve ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı.
Virüs çıktı ve 365 günde sadece Türkiye'nin %2,9'una bulaştı bence çok komik bir rakam

Bu virüs korku senaryosunun en kazançlıları Maske - Temizlik Malzeme sektörü - Tıbbi malzemeler ve İlaç sektörü oldu.

Bence bu kadar dezenformasyon Yeni Dünya Düzenine geçiş için.

Daha önceki seneler Gripten korunmak için ne yapıyorsak onu yapalım. Bağışıklıklığımızı koruyalım

Covid-19 var olan bir virüs. Dünya da yaşam olduğundan beri insanoğlu virüslerle beraber yaşıyor. Ancak bu covid gribal bir virüs.
Medya yoluyla fazlaca abartılan ve korku pompalanan bir olay haline geldi. Bugün Türkiye'nin nüfusu 83 milyon, 1 senede kadar Covid vakası 3,5 milyona ulaştı bu da nüfusun %2,9'una denktir. Bu toplam vefat da 32 bin.
Bu Covid-19 o kadar Tehlikeli ve Abartılacak bir virüs olsa 83 milyonluk bir ülkede Bulaş ve ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı.
Virüs çıktı ve 365 günde sadece Türkiye'nin %2,9'una bulaştı bence çok komik bir rakam

Bu virüs korku senaryosunun en kazançlıları Maske - Temizlik Malzeme sektörü - Tıbbi malzemeler ve İlaç sektörü oldu.

Bence bu kadar dezenformasyon Yeni Dünya Düzenine geçiş için.

Daha önceki seneler Gripten korunmak için ne yapıyorsak onu yapalım. Bağışıklıklığımızı koruyalım
85 milyonun 85i de hastahaneye gitti mi ? Hastalanıp hastaneye gitmeyip daha beter duruma düşen insanlar tanıyorum. 4 defa testi negatif çıkan ama antikor testinde hastalığı geçirmiş olduğu belli olan insan tanıyorum. Bu hastalık yüzünden vefat eden insanlar tanıyorum ve ölüm sebebinde covid yazmıyor bi çoğunun. Bunların hepsini geçtim verilen sayıların zaten tamamiyle yalan olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım şehirde bir hastahanenin covid acilini gördüm neredeyse üst üste yatıracaklar insanları..

85 milyonun 85i de hastahaneye gitti mi ? Hastalanıp hastaneye gitmeyip daha beter duruma düşen insanlar tanıyorum. 4 defa testi negatif çıkan ama antikor testinde hastalığı geçirmiş olduğu belli olan insan tanıyorum. Bu hastalık yüzünden vefat eden insanlar tanıyorum ve ölüm sebebinde covid yazmıyor bi çoğunun. Bunların hepsini geçtim verilen sayıların zaten tamamiyle yalan olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım şehirde bir hastahanenin covid acilini gördüm neredeyse üst üste yatıracaklar insanları..
83 milyonun 83'ünün de hastaneye gitmesine gerek yok. Belirtileri olan zaten gidiyor. Covid 19 virüsü yok diye bir şey demedim. Öyle Tvlerde Korku Pompaladıkları gibi bir hastalık değil dedim.

Ben virüs çıkmadan önce Grip / Zatürreden ölenleri de biliyorum.
Ne tesadüfe 2020 den beri Mevsimsel Soğuk Algınlığı / Grip bir anda yok oldu hepsine tümden Covid-19 diyip işin içinden çıktılar

Dün itibariyle pozitif çıktım.
Dün kırk kişiden dayak yemiş gibi bi halim vardı. Şiddetli eklem ,kas , baş ağrısı ve sıtmalanma yaşadım. Bugün daha iyiyim ağrı dizlerime indi. İlaclari kullanıyorum. Bol su içiyorum , yediklerime dikkat ediyorum. Kendimide odaya kapattım odadan çıkarken maske takıyorum ve dezenfektanımla çıkıyorum. Acı eşiğim gayet yüksek olmasına rağmen yamuldum diyebilirim. Lütfen dikkat edin gerçekten şakası yok.

Bugün itibariyle sadece tat ve koku kaybı kaldı.
Maske-Mesafe-Temizlik
Yaşayan biliyor bazı şeyleri.

Bu arada aşı konusunda farklı düşünceleri olan insanlara "vaaay büyük resmi görmüşsün helal" tarzında alaycı yaklaşımlar sergileyip takındığı sahte imajla güya akılcı, üstün zekalı ve gerçekçi olduğunu ispatlamaya çalışan bazı kompleskli şahıslar görürseniz -yukarıda olduğu gibi- kendi haline bırakın. Durumun ciddiyetini anladığında yaşadığı acı ve pişmanlık kendisine hayli hayli yeter. Kolay gelsin

Bu arada aşı konusunda farklı düşünceleri olan insanlara "vaaay büyük resmi görmüşsün helal" tarzında alaycı yaklaşımlar sergileyip takındığı sahte imajla güya akılcı, üstün zekalı ve gerçekçi olduğunu ispatlamaya çalışan bazı kompleskli şahıslar görürseniz -yukarıda olduğu gibi- kendi haline bırakın. Durumun ciddiyetini anladığında yaşadığı acı ve pişmanlık kendisine hayli hayli yeter. Kolay gelsin
Kim ben miyim üstün zekalı :D teşekkür ederim.. Yukarıyı gösterince üstüme alındım

Bu konunun düşüncesi olmaz. Fantezi bağımlısı beyinlerin hayatlarının sıkıcılıklarından kaçmak için uydurduğu deli saçması komplo teorilerini dinlemekten bıktım. Olayın ciddiyetini çevrenizdeki hastanelere giderek ben değil siz kavrayabilirsiniz. Ablam eczacı ben yeterince gördüm. Bunu anlayabilmek için üstün zekalı olmaya gerek yok. Şahsen 4 yaşındaki yeğenim bile farkında bu durumun. Öptüm.

Bu konunun düşüncesi olmaz. Fantezi bağımlısı beyinlerin hayatlarının sıkıcılıklarından kaçmak için uydurduğu deli saçması komplo teorilerini dinlemekten bıktım. Olayın ciddiyetini çevrenizdeki hastanelere giderek ben değil siz kavrayabilirsiniz. Ablam eczacı ben yeterince gördüm. Bunu anlayabilmek için üstün zekalı olmaya gerek yok. Şahsen 4 yaşındaki yeğenim bile farkında bu durumun. Öptüm.

Referans dolu bir cevap yazarken konuyla ilgili sosyal medya ve diğer platformların takibe alındığı uyarısı üzerine vazgeçtim ve sildim. Ama önemli değil. Kısıtlama da olsa, takip de olsa kimseyi sindiremezler. İsteyen dm üzerinden soru - fikir paylaşabilir. Her türlü bilgi alışverişi sağlarız. Bu olaya komplo teorisi diyenler önyargısını bir kenara bırakıp aşı konusunu araştırmayı deneyebilir. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Şu an başta twitter olmak üzere sosyal medyada doktorlar, esnaflar, sanatçılar vs bir çok alanda insan örgütlenmiş durumda. Merak edenler oraya göz atabilirler. Şimdilik bu kadar.

Arkadaşlar lütfen tartışmayın. Herkes fikrinde özgürdür. Yalnız şu var, bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor. Detaylar her zaman irdelenmelidir. Bu arada koronadan yakını kaybedenler varsa başsağlığı diliyorum.

Geri