Korona Virüsü Karşıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğrafı teyit amaçlı gazetenin arşiv sayfasına girdim. Görüntülenmiyor. Fakat haber içeriğinde ki kişinin adıyla haberlerde aratınca 2014 yılında ki haberleri görebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Pfizer/BioNTech ve Moderna'nın Covid-19 aşılarının erişkin ve genç yetişkinlerde kalp kası iltihaplanmasına yol açabileceğine dair uyarı yazısının ekleneceğini duyurdu.

---

---

Dr. Ümit Aktaş

---

Fahrettin Koca: Uzun vadeli sonuçlarını bilmiyoruz.
Haberden diğer detaylar:

Amerikan Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı ülkenin önde gelen hekim grupları ve halk sağlığı yetkilileri ile ortak bir açıklama yaparak aşıların güvenli ve etkili olduğunu ve kalple ilgili yan etkilerinin "son derece nadir" görüldüğünü vurguladı. Bakanlık 12 yaşından büyük herkesin aşı olması çağrısında bulundu.

Aşı sonrası kalp kası iltihaplanması riski ne kadar yüksek?​

Kalp kası iltihaplanması erkekler için özellikle ikinci doz aşıdan yaklaşık bir hafta sonra ortaya çıkıyor. CDC, 30 yaş altında kalp kası iltihaplanması nedeniyle hastaneye 309 kişinin yattığnı, bu kişilerden 295'inin taburcu edildiğini bildirdi.

CDC'den yapılan değerlendirmede 12-39 yaş aralığındaki erkeklerde ikinci doz aşının üç hafta sonrasında bir milyonda 12,6 kişide bu rahatsızlığın görüldüğünü belirmişti.

Değerlendirmeye göre kadınlara kıyasla daha çok 20'li yaşlar ve altındaki erkeklerde bu duruma rastlandığı gözleniyor ve yaş yükseldikçe, özellikle 50 yaşının üzerindekiler için bu etkinin ortadan kalktığı görülüyor.

Durum hem ABD hem de İsrail'deki sağlık yetkilileri tarafından yakından takip ediliyor. Bahse konu yan etki ilk kez İsrail'de tespit edilmişti.

Corona virüse karşı olmak demek; yaratana karşı olmak demektir. Çünkü bu virüs tamamıyla yaratanın laboratuvarında oluşturulup insanlığa servis edilmiştir.. Zaten taca benzemeside yeterince bir işaret değilmidir.? Virüse bakıyorsunuz, google'da corona virüs görsel aramaları yapın görürsünüz... Resmen taca benziyor. 1000 yapraklı lotus çiçeğine benziyor. doğuda en tepede yer alan çakrayada corona diyorlar. Corona, taç demektir. 1000 yapraklı lotus çiçeği ile sembolize edilir. bu virüsün mikroskobik görünümüde tıpkı 1000 yapraklı lotus çiçeğine benzer.

İnsanların hastalıklara karşı kendi önyargıları daima olmuştur. Corona virüsü içinde pek tabi kendi batıl yargıları olacaktır. Veba içinde orta çağ avrupasında ön yargılar vardı. Mesela vebayı kedilerin taşıdığını düşünüyorlardı. Onun sebebi ise; paganların kedi sevmesinden ve beslemesinden kaynaklanıyor. Orta çağ Avrupasında paganlar kedi sever ve beslerdi. Bunu gören Engizisyon, Veba'nın sebebinin kediler olduğuna, tüm kedilerin öldürülmesine hüküm verdiler.. Oysaki veba mikrobunu fareler taşıyordu. Kediler ise bir nevi temizlik faaliyeti üstlenmişlerdi. 10 binlerce kediyi öldürerek, orta çağ avrupasının bütün bağışıklık sistemini yok ettiler ve böylece veba tüm avrupaya yayılmış oldu. Doğada hiç bir şeyin gereksiz ve fazla olmadığını, sistemde hepsinin bir amaç için var olduğunu acı tecrübelerle öğrenmiş oldular.

Günümüz modern çağlarında corona içinde yanlış teşhisler koyuluyor. Bu virüsün laboratuvar ortamlarında yapay olarak üretildiği ve aşılarında illüminatinin veyahut dünyayı yöneten elitlerin elinde olduğu konuşuluyor.. Aşı kısmına birşey diyemem.. Evet gerçektende aşılar konusundaki komplo teorilerine ben şahsen itibar ediyorum.. Fakat virüs konusunda aynı fikirde değilim. Çünkü virüs tamamıyla üst gücün, yaratanın bir ürünüdür ve onu çıkartmasındada bir amaç vardır. Aşı konusu ise tamamıyla spekülasyondan ibaret. Hiç bir bilim adamı bu virüsün ne olduğuna, nasıl çalıştığına, onu yok etmek için ne tür antikorlar üretileceğine karar veremez. Çünkü virüs fazlasıyla değişken. tıpkı doğa gibi. Doğada sürekli bir akış halindedir. Bir saniye önceki halinden daima farklıdır..

Bu virüsün tek antikoru, tek aşısı insanlar arasındaki ilişkilerin düzeltilmesinden geçer. İnsanlar arasındaki ilişkiler fazlasıyla bozuk günümüzde. Herkesin ben olarak ayrıştığı, bireyselliğe gömüldüğü, başkalarını hesaba katmaksızın hareket ettiği bir çağda yaşıyoruz ve bu yaşam şekli tamamıyla üst güçlerin doğayı organize etme programlarına ters. Üst güçleri incelediğimiz zaman tamamıyla fedakarlık yasasına göre çalıştığını görüyoruz. Mesela vücudun herhangi bir hücresi yalnızca ihtiyacı kadarını alıyor ve geri kalanını diğer hücrelere veriyor. Aynı şekilde doğanın bitkisel ve cansız seviyelerindede tam bir düzen hakimdir. ''İhtiyacın kadarını al gerisini ver'' yasası doğanın tüm seviyelerinde işler. Yalnızca insan seviyesinde bozukluk başlıyor.

İnsan, sürekli ben diyor ve ihtiyacın kadarını al, gerisini ver yasasına ne yazıkki uymuyor. Geçmiştede bu yasaya uyulmazdı ama en azından insanlar arasında bir bağ vardı. Kardeşler arasında, akrabalar arasında, klanlar arasında vs bir bağ söz konusuydu. Öyle bir çağda yaşıyoruzki, kardeşler birbirlerini, birbirlerinin parçası saymıyor. Oğullar ve kızlar, ana ve babalarından ayrışıyor ve onları aramıyor. İnsan ilişkileri hat safhada bozuk.. bu bozukluğun düzelebilmesinin tek yolu insan ilişkilerinin, sosyal ilişkilerin yeniden düzenlenmesinde yatar. Sadece kardeşimi tanıyorum tamam demekle bitmez. Yeryüzündeki her bir ademoğlunu öyle yada böyle kendi kardeşin gibi görmek zorundasın. İşte ancak o zaman bu corana virüsün panzehiri üretilmiş olur. Yaratan çok ciddi ve sosyal ilişkiler düzeltilmedikce, ıslah olmadıkca ataklarına devam edecektir. Belki corona virüs tamamen kalkar ve insanlık bir nefes alır. Daha sonra ise daha beteri çıkar. Sadece virüslerde değil, depremlerde artacak. Artıyorda zaten haberlerde görüyoruz. Küresel ısınma artacak, su kıtlığı olacak.

Su kıtlığının sebebide insanlar arasındaki bozuk ilişkiler olacak. Su, merhamet demektir.. İnsanlar arasındaki sevgi ve merhamete dayalı iyi ilişkiler azaldıkca suda azalıcak.. Üst dünyalardan gelir. İnsanların kalpleri bozuksa fiziksel dünyada bozuk olur. Niyetler kötüyse, düşünceler kötüyse, arzular kötüyse; bunların hepsi üst manevi dünyalardan fiziksel dünyamıza olumsuz bir sonuç olarak yansır.

Şöyle bir paylaşıma denk geldim. Biontech yan etki bildirim sayfasında Türkiye hariç bütün ülkeler mesaj gönderebiliyor. Listede en ufak adalar bile var ama ülkemiz yok. Geri bildirimde bulunmak istiyorsanız mail atmanız gerekiyor. Yani siz hariç herkes doğrudan yan etki bildirebilir. Bunun ne anlama geldiği gayet açık.

pfizersafetyreporting.com

IMG_20210630_125545.jpg

Bakanın dün yaptığı açıklama

Screenshot_.jpg

Meali: Biontech türk halkına özel aşı üretiyor. Size genetik haritanıza göre tasarlanan zehirli sıvıları veriyoruz.

Report sayfasında Almanya varken Türkiye neden yok anladınız sanıyorum.

Pandeminin başlamasından 5 ay önce Johns Hopkins Üniversitesi Sağlık Güvenliği Merkezi 18 Ekim 2019'da New York'ta Event 201 isimli bir program düzenledi. Bu programda yeni tip bir korona virüsü yüzünden dünyada yaşanacak olan bir salgından bahsedildi. Bunun üzerinde temellendirilen bu programda küresel bir salgın provası yapılmıştır. Bu programda 'Dünya Ekonomik Forumu ve Bill ve Melinda Gates Vakfı işbirliği vardır. Araştırmak isteyenler için orjinal linkleri aşağıya bırakıyorum. Kaynak ve videolar ingilizcedir.

Bu linkin içinden diğer bağlantılara ve bilgilere ulaşabilirsiniz.

Meraktan araştırıyorum. Herhangi bir iddam yok. Burada sadece gördüklerimi paylaşıyorum. Fakat böyle bir sonuç mümkün olabilir mi sence sevgili Merdut?

Videolarda gördüğün herşeye inanma bence. O hastanın iddası dediğin şey hele tamamen saçmalık. Yoğun bakım dediğin yere giren insanlarların çoğunun kangazı oranları çok yüksek .Kangazı çok yüksek olan, oksijeni çok düşmüş birinin %90 bilinci çok bozuk oluyor o yatan hastanın bilincinin yerinde olmadığına kalıbımı basarım.

Videolarda gördüğün herşeye inanma bence. O hastanın iddası dediğin şey hele tamamen saçmalık. Yoğun bakım dediğin yere giren insanlarların çoğunun kangazı oranları çok yüksek .Kangazı çok yüksek olan, oksijeni çok düşmüş birinin %90 bilinci çok bozuk oluyor o yatan hastanın bilincinin yerinde olmadığına kalıbımı basarım.
Merhaba, hastanın bilinci bozuk olabilir tabi, buna bir diyeceğim yok. Yalnız hidroksiklorokin konusuna nasıl yorum getirebiliyorsunuz? O hasta videosunu o konuya hitaben attım. Konuya yorumunuz nedir? Merakımdan soruyorum.

Haberden diğer detaylar:

Amerikan Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı ülkenin önde gelen hekim grupları ve halk sağlığı yetkilileri ile ortak bir açıklama yaparak aşıların güvenli ve etkili olduğunu ve kalple ilgili yan etkilerinin "son derece nadir" görüldüğünü vurguladı. Bakanlık 12 yaşından büyük herkesin aşı olması çağrısında bulundu.

Aşı sonrası kalp kası iltihaplanması riski ne kadar yüksek?​

Kalp kası iltihaplanması erkekler için özellikle ikinci doz aşıdan yaklaşık bir hafta sonra ortaya çıkıyor. CDC, 30 yaş altında kalp kası iltihaplanması nedeniyle hastaneye 309 kişinin yattığnı, bu kişilerden 295'inin taburcu edildiğini bildirdi.

CDC'den yapılan değerlendirmede 12-39 yaş aralığındaki erkeklerde ikinci doz aşının üç hafta sonrasında bir milyonda 12,6 kişide bu rahatsızlığın görüldüğünü belirmişti.

Değerlendirmeye göre kadınlara kıyasla daha çok 20'li yaşlar ve altındaki erkeklerde bu duruma rastlandığı gözleniyor ve yaş yükseldikçe, özellikle 50 yaşının üzerindekiler için bu etkinin ortadan kalktığı görülüyor.

Durum hem ABD hem de İsrail'deki sağlık yetkilileri tarafından yakından takip ediliyor. Bahse konu yan etki ilk kez İsrail'de tespit edilmişti.

Bugun abim, is arkadasinin aşı olduktan 4 gun sonra kalp krizi gecirdigini anlatti. Aşı olmamasi yonunde uyarmis arkadasini. Kalp kasi iltihaplanmasi yaptigini, kendisinin de kesinlikle aşı yaptirmayacagini soylemis arkadasina daha once. Abim o kadar tepkili ki aşıya, yasal bir dayatma soz konusu olursa, mahkemeye basvuracagini soyluyor. Almanyada yasayan kuzenim gelmisti bugun, orda nasil durumlar diye sordum; zorunluluk yok ama aşı olanlara bi takim kolayliklar saglaniyor dedi. Ornegin spor salonlari, havuzlar vs yerlere giriste negatif pcr testi istenmiyormus aşı yaptiranlardan. Kendisi aşı olmus ve telefonuna indirdigi qr kodunu okutarak, rahatlkkla heryere girebiliyormus. Kışın tum ailesiyle birlikte kuzenim de covid olmustu .

Geri