Korona Virüsü Karşıtları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
Merhaba,

Arkadaşlar son dönemde sosyal medyada yayınlanan çoğu korona karşıtı videolar anında veya çok kısa bir sürede silinmektedir. Bu sebeple böyle bir başlık açarak virüse veya aşıya karşıtlığın sebepleri olabilecek kaynakların birkaçını burada yayınlamak isterim. Benim inanıp inanmamam problem değil, konu bu değil. Sadece bu konuda insanların karşıtlığının sebebini irdelemek adına bu başlığı açıyorum. İsterseniz konuya ekleme yapabilirsiniz.

🌍

Tanzanya devlet başkanının geçenlerde yayınlanan ölüm haberi birçok komplo teorisyenleri ve farklı araştırmacıların dikkatini çekti. Çünkü bu devlet adamı geçen sene corona kitlerine karşı ağır bir darbe indirerek medyaya bunu açıklamıştı. Kısa bir yazı olarak bunu aktarayım;

- Kendi test kitlerimizi kullandık ve bazı örnekler aldık. Bir Keçi'den, bir koyun'dan, bir Paw Paw meyvesinden örnekler aldık. Makine Yağı'ndan ve bir çok şeyden örnek aldık ve bunları laboratura yolladık. Bunları onların haberi olmadan yaptık ve her örneğe değişik isimler verdik! Makine Yağı: "Jabil Hamsa, otuz yaşında, erkek" olarak etiketlendi Onun testi 'negatif çıktı' Jack Fruit meyvesi; "Sarah Samuel, 45 yaşında, kadın" olarak etiketlenmişti. Test sonucu: "belirlenemedi" Paw Paw meyvesi: "Elizabeth Ann, 26 yaşında, kadın" olarak etiketlendi Covid 19 test sonucu: "Pozitif!" ( Keçinin sonucu da Pozitif çıkmış) Başkan Magufuli, Ulusal Medikal Laboratuar'ındakilerin, yargılanmasını istediğini bildirdi ve sabotaj yaptıkları belirlenenlerin, ağır bir şekilde ceza alacaklarını duyurdu.

Bulabilirseniz konuşmanın tamamını izlemenizi tavsiye ederim. Youtube çoğunu kaldırmış.

--

Dr. Ümit Aktaş Açıklaması

--

--

--

--

PCR'ın mucidi Kary Mullis bir videosunda ''PCR size hasta olduğunuzu söylemez.'' diyor, fakat bu cümlenin farklı yerlere çekilerek yanlış yorumlandığı savunuluyor.

--
Son olarak maske üzerine araştırma pdf si , aşağıdan indirip okuyabilirsiniz.
--
Pandemi üzerine diğer konular
Koranavirüs aşısı olacak mısınız?
Hes kodu zorunluluğu hakkında ne düşünüyorsunuz
?
Corona Virüsü

Ekli dosyalar

Aşı olmamak için korona olurum ben. Kimse yok etrafımda ki olayım ben de. Gerçi bu virüs bildiğim kadarıyla dünyada resmi olarak bile ispatlanamamış. Gribin adını değiştirdiler sanırım. Aşı zorunlu olacak diye haber çıktı turizm işçileri için. Zaten bir yıldan fazladır işsizim . Bir de aşı yüzünden iş bulamayacağım gibi. İyiyi çağırmak istiyorum. Ama bu covid ve aşı olayı çok boyutlu tehlikeli ve bol amaçlı bir plan.

Çevremde bu virüsten vefat eden insanlar olduğu için bu tarz içerikler komik geliyor.
Aslında benim 1.dereceden kaybettiklerim olmadı ama birinin arkadaşı akrabası falan. Başınız sağolsun öncelikle. Yakılan oldu mu hiç. Dedemin köyünde yaşlı bi kadın yakılmış. Çevresinden de koronadan ölen olmuş ama normal gömülmüşler. Dini farklılardan değil bu arada. Müslüman bi kadındı. Bi kaç ay sonra unutuldu gitti. Kimse de konuşmadı zaten.

Aşı olunsada tekrardan corona olunabiliyormuş. Eee o zaman ne işe yarıyor bu şey? Alınan ilaçlarda yan etkiler organ yetmezliğine kadar gidebiliyormuş. İlaçlarla ve aşının pek yaşattığı da pek söyelenemez hani.

Tabi bunlar çevreden duyduklarımın, okuduğum deneyimlerin ve kulağıma gelenlerin toplamıdır, böyle bir intiba bıraktılar bende. İnsanların çeşitli yaklaşımlarını duymak isterim korona yok gibi ütopik bir şey söyleyemem ama aşı ve ilaca neredeyse hiç güvenim yok diyebilirim, siz ne dersiniz?

Aramızda bir doktor olsa da anlatsa keşke tek tek ne olduğunu. Evet aşı olanlar tekrar hastalanabiliyormus. Sonuçta normal gribinde aşısı var ve her sene mutlaka hepimiz geçiriyoruz. Gripten yılda yarım milyon insanda ölüyor. Benim korkum bu kadar dezenfektan maske vb şeyleri fazla kullanmamız sonucunda diğer bakteri ve virüslerin de direncinin artması.

Açıkcası çok merak ediyorum cevabınızı. Hangi sebepten toprağa verdik bu kadar insanı?
2019 gripten ölen sayısı 82 bin. Zatürresinin ölen sayısı sanırım elli bin civarıydı. Yani yaklaşık 130 bin kişi zaten bu tip sebeplerden ölüyordu. Peki 2020 de kaç kişi öldü korona dediğiniz hastalıktan??? Peki gripten ölenler neden ölüyordu??
Fıtratına uygun beslenmemekten. Vücuduna çöp muamelesi yapmaktan ve bedenını koruyamamaktan. Ayrıca covid ilaçları kalp krizini tetikledi. Maske takmak oksijen kayıplarına ve ölümlerine neden oldu.
Şimdi çokmuş gerçekten insanların koronadan öldüğünü mü söylüyorsunuz???? Tuhaf. Dahası var ama burda ban yemek istemiyorum. Sevgiler..

2019 gripten ölen sayısı 82 bin. Zatürresinin ölen sayısı sanırım elli bin civarıydı. Yani yaklaşık 130 bin kişi zaten bu tip sebeplerden ölüyordu. Peki 2020 de kaç kişi öldü korona dediğiniz hastalıktan??? Peki gripten ölenler neden ölüyordu??
Fıtratına uygun beslenmemekten. Vücuduna çöp muamelesi yapmaktan ve bedenını koruyamamaktan. Ayrıca covid ilaçları kalp krizini tetikledi. Maske takmak oksijen kayıplarına ve ölümlerine neden oldu.
Şimdi çokmuş gerçekten insanların koronadan öldüğünü mü söylüyorsunuz???? Tuhaf. Dahası var ama burda ban yemek istemiyorum. Sevgiler..
Ne desem boş. Büyük resmi görmüşsünüz tebrikler.

Son düzenleme:
Aslında benim 1.dereceden kaybettiklerim olmadı ama birinin arkadaşı akrabası falan. Başınız sağolsun öncelikle. Yakılan oldu mu hiç. Dedemin köyünde yaşlı bi kadın yakılmış. Çevresinden de koronadan ölen olmuş ama normal gömülmüşler. Dini farklılardan değil bu arada. Müslüman bi kadındı. Bi kaç ay sonra unutuldu gitti. Kimse de konuşmadı zaten.
nasıl yakıldı ya :oops: öyle şey mi olurmuş

Eğer bir salgın söz konusuysa yakılmak en mantıklısı zaten. Veba döneminde hasta olanlar yakıldılar. Ki korona virüsün topraktan bile bulaştığını söyleyenlerin yinede toprağa gömülmesi ürkütücü bence.
Müslüman olduğunu söylediğiniz için demiştim. Yok yani fırın benzeri bir krematoryumda yakıldı herhalde. Çukur kazılıp ateşlendiyse bana çok ürkütücü geldi.

Yanlış hatırlamıyorsam kireçle gomuyorlardi
Derslerde ameliyata falan girdiğimizde dekan yardımcımız dünyanın en iyi dezenfektanı tiner demişti veteriner sağlık okurken. Kokusuz olanları kullanılırmış diğer yerlerde temizlik için. Ayrıca sterilize işlemini yüksek ısıda gerçekleştirirken insanların tepkisini çekmemek için "kireçledik merak etmeyin gömcez" diyolar.

Derslerde ameliyata falan girdiğimizde dekan yardımcımız dünyanın en iyi dezenfektanı tiner demişti veteriner sağlık okurken. Kokusuz olanları kullanılırmış diğer yerlerde temizlik için. Ayrıca sterilize işlemini yüksek ısıda gerçekleştirirken insanların tepkisini çekmemek için "kireçledik merak etmeyin gömcez" diyolar.
Fanatik bir millet olduğumuz için bu tarz şeyleri normal karşılıyorum.

Geri