yare-i yarim
Elit Üye
Herkeze merhaba'lar komada olan insanların ruhları astralde mi dolaşır ?
Biraz daha açabilirmisiniz ? Şahit olduğunuz olayı bizimle paylaşırsanız çok sevinirizAstralde dolaşıp dolaşmadığını kesin olarak ifade edemem.
Kesin olarak bildiğim şey bazılarında psişik aktivitelerinin açık olduğudur. Hepsinde mi onu bilemiyorum, kendi deneyimlerim doğrultusunda, komada olan 2 hastada buna şahit oldum.
Biri aile dostu biri akrabam.Biraz daha açabilirmisiniz ? Şahit olduğunuz olayı bizimle paylaşırsanız çok seviniriz![]()
Bir haber okumuştum, İngiliz bir adam 1 hafta komada kalıyor ve uyandığında Çince konuştuğuyla ilgili ve anadili İngilizceyi unutmuş bir şekilde uyanmış.. Benzer bir sürü olay var böyle. Bu konu Astral seyahat olayını sanki doğrular gibi..
ne alaka şimdi?[video=youtube;qF_CmI7cCzg]http://www.youtube.com/watch?v=qF_CmI7cCzg[/video]
ne alaka şimdi?
Çoğunluğu yanılgı, film vs.'den etkilenme veya daha kaba biçimde ''yalan'' diyelim. Hadi 10 tanesinden 7'si böyle olsun. Geri kalan muhtemel 3'ünü ne yapacağız?Komada ki insanların astral yaptığı konusu şahsen palavra olarak geliyor bana ben de mizahi bir cevap verdim. Çok türedi son dönemde. Yok ertesi gün ne olacağı biliyorumlar,yok ben özel miyim başlıkları, yok uykumda şunları şunları yaşadım meğerse gerçekmiş, yok cinler benimle anlaşmak istiyor filan paylaşanlara bakıyorsun hep 13-18 yaş arası gruplar. Bırakın Allah aşkına böyle şeyleri. Aslında paylaşımım biraz da sivri bir imaydı. Tabi anlayana.
Aynı zamanda yapmadığına dair de hiçbir delalet yoktur.expendables pek haksız değl bu konularda. komada olanların astral yaptığına dair hiç bir delalet yoktur ve onlar astral yapmıyorlar. cin vak'alarına gelince her 100 olaydan sadece 1 veya 2 si gerçek cin olayıdır, gerisi yalan, sanrı veya zannetmedir.
ben sizin gibi düşünmüyorum, doğru olan söylediklerimi savunuyorum... açıklamalarımın rehberlik edici ve bilgi verici olduğunu düşünüyorumAynı zamanda yapmadığına dair de hiçbir delalet yoktur.
Cin vak'alarından her 100 olaydan 1 veya 2 si gerçek cin olayı ise, cin olmayan varlıkların oranları da en az 4-5'tir, bir de 4-5 tane de kişinin kendi psişik aktivitesi desek etti 100'de 12. Demek ki her 100 kişiden 12'sinde ilgilenilmesi gereken bir mesele var. Geri kalan %88 için yanlışı doğru ifadeye çevirmek, o %12 için de rehberlik ve bilgi vermek için kuruldu zaten bu site.
Bu açıdan bakmanız arzu edilir.
Benim gibi düşünmeniz zaten beklenemez ben değilsiniz. Siz dediğiniz gibi sadece kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz, buna bir şey diyemem bununla birlikte sadece kendi düşüncenizi savunmanızı da rehberlik edici olarak göremem. Rehberlik olarak adlandırdığınız ifadeleriniz pek sert duvarlarla örülü, biraz daha duvarlarınızı indirseniz de rehberlik olarak adlandırdığınız ifadelerinizden herkes faydalansa diye düşünüyorum. İyi forumlar dilerim..ben sizin gibi düşünmüyorum, doğru olan söylediklerimi savunuyorum... açıklamalarımın rehberlik edici ve bilgi verici olduğunu düşünüyorum