Matrix filminde Keenu uyku hapı içip (ya da seksi iş sanan da çok viyargar gibi sanınca olay büyütmüşler.) sizde böylesiniz.
Milleti amerikanda karıya kıza gitti sanarlar. Ceheeneme kedili, gerçek melekli şeytanlı filmi var.
John Wick le de silah vurulunca daha çok sayıda yaşama mucizeli katolik dindar yaşlı bir adamdır.
En son koreli bir kadınla yatıp, baba oluyor. Japonyaya tatile gidiyor. Yeni film çekiyor.
Uyuya kaldınız,bir mucizedir mümkün olabilir gezebilmeniz. Ast seyahat dediğimiz gibi belki.
İlk anlamında kısmetsizlik sevgilisiz, eşsiz olmak. İkinci çok anlamı kısmetsizlik ekmek parası,gelir kazanmak,bolluk,bereket anlamında da kullanılır.
Çıkamıyorsanız evdevse anlamında eve kapayın kendinizi. Sağlıklı beslenin. Sebei bu gibi şeyler.
Evcil hayvan erkek yavru kedi besleyin. Ne kadar iyi erkek desinler. Merhametinden ölüyor.Üniversitede arkadaş tavlardı böyle.
Bazısı en kıroyu sever ki, dayak küfür. Deli gibi peşinde dolananı sever. Burada çıkılacak bulmalı. Değil de suriyeliden korkan anlardım.
Hapishane affı olmuş da sinop, diyarbakırın suru dememişler bazı şehirler. Dememişler normal suç işlemezken aynı okul mu akrabaların çocuk büyükleriyle bunlar. Ona üzgündür ta Türkiyede.
Cinsel şeyimiz nezlemiz değil. ergen küçüksün 17,18 mi nesiyasi eski zamanlar aslında amcamız zamanlar gibi gibi.
İranlı turistlerden elin derdi kendi aşkı olmalı veya sizden. ANLA MA YINIZ.
Tam anlatmıyorlar ama ekonomik, ticari ürünleri vermiyorlar arab dostu çok diye Türklere. Ekonomik battık.
Yaşı uymuyor çıkıcağımızın. Haydar Dümen de öldü. Biz Aşk Tanrısına mı düştük Posta gazeteye mi ilk sıra derdi büyüklerin yazdığımız konular. Gençler üstüne alınmasa ya nezleye aileyi ölen var ne aşkı sevgiyi düşünsün gibiler.
Çıkamıyorsak da öyle bir siyasi akraba ailesi farklı bilir ki anlatmış olayım. Yanlış bir saçma dildir öyle anlarız.
Herkes gibi dışarı çıkmak demek. Onlar anlar tavşana hakkı yeni ülke kurmak doğrudur.
Siyasetçi 50 çocuğundan biridir böyle kelimelerle tavlayın.saçı kapalıdır akp. Altın klozet dili başkadır saray dışı.
Entel, bilgili konuşun. Öldü ya haydar akla mı çıksak bel yerine anlaşırken bir umuttur.
Özetle 30-40 yaşın kendi derdi oluyor gençler, üniversitelileri bilmez. İngiliz göçmenleri ,inci sözlüklerde olurdu anlamaz. Şehitleri gören var ona üzülüyor. Öğretmen vs..
Ekmek, peynir alamıyoz. Yeter ki yapışmasın.
1 siyasetçi 19 tane baba olmak ister anlıyorum. Bu da herhangi birisinin üvey babası olursan başka yok. kro-19 bu.
Böyle tv yayını oldu da çıkamadık iç anadoludayız. Süper viyargar diyar diyar yapay dölle geç. Ona bozuk gibi sesler.
Başka çıkış yolu komşuyla çıkış. Evli kadını 2-3 kere alıyorsunuz.
Çıkamayanın adı da önemli. Adınız dur biraz yalnız çıkıyor osmanlıca farsça
Futbolcu akrabası çıkıp rahat edelim. Futbolcu karısıyla evlenip bütün yıl oturup, üvey baba olursanız mümkün.
Zenciyse hele aynı ev durulmaz. Öncesi sevgili olunuz.
Dünya kadar yakışıklı (,acun kadar yakışıklı demektir. Aslında normaldir o durum. farscası) iki kişisiniz.
Testestron dünyası gibisiniz ,sizi kovalasınlar anne olmak isteyen asıl iki minik liseli. Bende tip düzgün.
Dul ve ateşli kadınlar kısmetsiniz aslında deseniz gelirler.
Halkın derdi göçmen göçmen turistli ırak iranlı Türkiye.
Ya da şu nezle ile , tek tek ölen göçen göçmen akrabaları . Dökülür gözünden yasları, burnundan nezlesi.
Siz kendi yaşıtlarınızla gezip hale şükredin. İki kadındır konunuz bulursunuz. Çok şükür deyin. Duacı gibi tavlayın olur
Merhaba yanıt yazdığınız için size de teşekkür ederim

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, “kandırılmak istemek” olarak adlandırdığınız şey hiç bana göre bir tabir olmadı, öyleyse burada her derdini yazan, soru soran paylaşım yapan cevap veren/isteyen herkes kandırılmak mı istiyor? Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş o yüzden savunmaya geçmeme gerek yok sanırım

Annem ile babam konusunda bir enerji düşüşü yaşandığı ve kronik rahatsızlıkları varsa bunların tetikleneceği yazılmış. Gayet iyi okuma yazmam var, dikkat çekmek istediğiniz yer için teşekkürler ama ben de cevaben diyorum ki hatta size daha açıklayıcı cevaplayayım madem; annem ile babam arasında gerilim var enerji düşüklüğü var cevabım yine aynı. Ciddi bir anlaşmazlık içerisindeler, ayrı yaşıyorlar. Sonucu da birkaç ay içerisinde bir taraf diğerine %100 boşanma davası açacak, bir şeyi bekliyor bunun için. Ve evet ikisinde de tansiyon var özellikle babamda. Hipertansiyon hastası kendisi. O yüzden karşı tarafın bana yazdığı cevabın içerisinden bu yorumu çıkarmama pek de şaşırmamak gerekir sanırım değil mi?
Şans diye bir şey var mı yok mu bilmiyorum sizin kadar bilgili değilim bu konularda.. ben sadece biraz bu konunun üzerine eğilmek istedim hepsi bu. Eğer rahatsız olduysanız bu “cahilliğimden” beni şikayet edip sayfadan attırın isterseniz.. zira ben bir sebep için geldim yanıtımı aldım zaten amacıma ulaşmış oldum daha fazla aktif/etkin olacağımı sanmıyorum iyi haber vereyim o zaman size bu “daha okuduğunu anlayamayan salak insan” yorumları ile karşılaşmayacaksınız.. iyi günler diliyorum.