URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
kişinin kendi rehberini çağırması
dolunay gecesi bir ayna alın.
mümkünse şehrin kalabalığı, gürültüsü ve ışıklarından uzak bir meydanda aynada kendinizi ve ayı görebileceğiniz şekilde tutun.
rahatlayın, gevşeyin.
ardından rehberinize seslenin dilediğinizce.
yer, gök ve ayın ışığı birleşiyor,
benliğimi açtım, ruhum seninle,
gel, göster kendini bana...
ruhumu sar, ruhumla dans et.. (gibi kendi spellinizi oluşturabilirsiniz)
Ardından aynada ay ışığının parıltısının arttığını göreceksiniz, ve bulanıklaşacak.
ardından aynada içinizi göreceksiniz, rehberinizi...
dikkat edilmesi gereken:
bu işlem yapıldığında,
içinizde kötülükler varsa, cinler, ifritler sizi sarabilir, musallat olabilir...
aksi durumda ise size öncülük eden, yardım eden, sizi kollayan rehberinizi (melek olduğu sanılan) bulacak, göreceksiniz.
kötü bir görüntüyle karşılaşma olasılığınız varsa (ki herkes kendini bilir) denenmemesi gerekir yada cinler, ifritler konusunda dayanıklı yada üstün olmalısınız ki olumsuz etkilenmeyesiniz.
kopyala yapıştır değil, üretilmiş, denenmiştir. bilginize..
dolunay gecesi bir ayna alın.
mümkünse şehrin kalabalığı, gürültüsü ve ışıklarından uzak bir meydanda aynada kendinizi ve ayı görebileceğiniz şekilde tutun.
rahatlayın, gevşeyin.
ardından rehberinize seslenin dilediğinizce.
yer, gök ve ayın ışığı birleşiyor,
benliğimi açtım, ruhum seninle,
gel, göster kendini bana...
ruhumu sar, ruhumla dans et.. (gibi kendi spellinizi oluşturabilirsiniz)
Ardından aynada ay ışığının parıltısının arttığını göreceksiniz, ve bulanıklaşacak.
ardından aynada içinizi göreceksiniz, rehberinizi...
dikkat edilmesi gereken:
bu işlem yapıldığında,
içinizde kötülükler varsa, cinler, ifritler sizi sarabilir, musallat olabilir...
aksi durumda ise size öncülük eden, yardım eden, sizi kollayan rehberinizi (melek olduğu sanılan) bulacak, göreceksiniz.
kötü bir görüntüyle karşılaşma olasılığınız varsa (ki herkes kendini bilir) denenmemesi gerekir yada cinler, ifritler konusunda dayanıklı yada üstün olmalısınız ki olumsuz etkilenmeyesiniz.
kopyala yapıştır değil, üretilmiş, denenmiştir. bilginize..