"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kişinin kendi rehberini çağırması

dolunay gecesi bir ayna alın.
mümkünse şehrin kalabalığı, gürültüsü ve ışıklarından uzak bir meydanda aynada kendinizi ve ayı görebileceğiniz şekilde tutun.
rahatlayın, gevşeyin.
ardından rehberinize seslenin dilediğinizce.

yer, gök ve ayın ışığı birleşiyor,
benliğimi açtım, ruhum seninle,
gel, göster kendini bana...
ruhumu sar, ruhumla dans et.. (gibi kendi spellinizi oluşturabilirsiniz)

Ardından aynada ay ışığının parıltısının arttığını göreceksiniz, ve bulanıklaşacak.
ardından aynada içinizi göreceksiniz, rehberinizi...

dikkat edilmesi gereken:
bu işlem yapıldığında,
içinizde kötülükler varsa, cinler, ifritler sizi sarabilir, musallat olabilir...
aksi durumda ise size öncülük eden, yardım eden, sizi kollayan rehberinizi (melek olduğu sanılan) bulacak, göreceksiniz.

kötü bir görüntüyle karşılaşma olasılığınız varsa (ki herkes kendini bilir) denenmemesi gerekir yada cinler, ifritler konusunda dayanıklı yada üstün olmalısınız ki olumsuz etkilenmeyesiniz.

kopyala yapıştır değil, üretilmiş, denenmiştir. bilginize..

kişinin içinde kötülük olup olmamasından kasıt nedir peki rehberi kötü işlerde kullanmak yada çıkar elde etmek için çağırmak gibi mi? sakata gelmeyelim de :)o amaçla çağırmak istediğimden değil yani hehe çok teşekkürler bu arada tarif için eline sağlık

içinizdeki kötülükten kasıt bencil egonuz dur anladığım kadarıyla bu işlemde kalbinin temiz olması önemli düşük titreşimli iseniz her an aşağı boyut varlıkları tarafında obsede edilebilirsiniz (ki bu durum çok tehlikelidir) siz nasıl iseniz karşılaşacağınız varlıkta o titreşime sahip olur kısacası.....bildiğiniz gibi aynalar boyut kapılarıdır aynı zamanda dikkat emek lazım

ayrıca emeğine sağlık urum

teşekkürler bilgi için bahsettiğim buydu...içimizdeki iyiliğe güvenip deneyeceğiz artık...bu ayın 18 inde deneyeceğim hepinizden dua yada şans dilekleri istiyorum ;)

bu işlem yapılırken iyi şeyler düşünmekte fayda verecektir ve yahut sizin için saf lık temizlik simgelerini düşünmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum mümkün olduğu kadar insanın kendi içini temizlemesi gerekir intikam duyguları nefret gibi şeyler aklınızda kalmasın ,bunların da işe yarayacağını kişisel olarak düşünüyorum

kartal ' Alıntı:
bu işlem yapılırken iyi şeyler düşünmekte fayda verecektir ve yahut sizin için saf lık temizlik simgelerini düşünmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum mümkün olduğu kadar insanın kendi içini temizlemesi gerekir intikam duyguları nefret gibi şeyler aklınızda kalmasın ,bunların da işe yarayacağını kişisel olarak düşünüyorum

aslınada nefret sevgi kadar değerli bir duygudur çünkü herşey zıtıyle vardır bu yüzden duyguları köreltmek yerine her duygunun hakkını vermek gerekir örneğin nefretinizi sizi olumsuz yönde etkileyen bir çok şey yöneltebilirisniz ve nefretinizi bir şekilde çıkarmaya çalışabilirisniz (ben kağıt yırtarım )

Kendi varlığımda bazı egolarım olduğunu biliyorum. Bazı şeyler istiyorum. Bundan dolayı da denememeye karar verdim. Eğer hedeflerimi kısa zamanda gerçekleştirirsem rehberimede sesleneceğim kesinlikle. Tşkler urum...

dolunay gecesi bir ayna alın.
mümkünse şehrin kalabalığı, gürültüsü ve ışıklarından uzak bir meydanda aynada kendinizi ve ayı görebileceğiniz şekilde tutun.
rahatlayın, gevşeyin.
ardından rehberinize seslenin dilediğinizce.

yer, gök ve ayın ışığı birleşiyor,
benliğimi açtım, ruhum seninle,
gel, göster kendini bana...
ruhumu sar, ruhumla dans et.. (gibi kendi spellinizi oluşturabilirsiniz)

Ardından aynada ay ışığının parıltısının arttığını göreceksiniz, ve bulanıklaşacak.
ardından aynada içinizi göreceksiniz, rehberinizi...

dikkat edilmesi gereken:
bu işlem yapıldığında,
içinizde kötülükler varsa, cinler, ifritler sizi sarabilir, musallat olabilir...
aksi durumda ise size öncülük eden, yardım eden, sizi kollayan rehberinizi (melek olduğu sanılan) bulacak, göreceksiniz.

kötü bir görüntüyle karşılaşma olasılığınız varsa (ki herkes kendini bilir) denenmemesi gerekir yada cinler, ifritler konusunda dayanıklı yada üstün olmalısınız ki olumsuz etkilenmeyesiniz.

kopyala yapıştır değil, üretilmiş, denenmiştir. bilginize..

sen denemişsin kimi gördün aynada. birdaha ki dolunayda kesin deneyeceğim:D

Ayna aslında oldukça tehlikelidir aynalar asla bedelsiz iş yapmazlar bu açıdan dikkatli olun derim... Konuya dönmek gerekir ise İsa'nın bir sözü belkide bu olayı enn iyi özetleyen cümle olucaktır... "Arayın bulucaksınız, kapıyı çalın, size açılacaktır..."

:Angel_anim: Ben bunu görmek istediğimde rüyamda gittiğim seminerleri yapan hocamızı gördüm. O her zamanki gibi beyaz giysiler içindeydi ve arkasında kocaman bembeyaz ve keskin sopot ışığı vardı. .

benim bildiyim kadarıyla cogunluka buna benzer şeyler kötü yönü görmek için başka bir tabirle kendi gerçek yüzünü görmek için yapılır karanlık bir ortamda sandalyeye oturup aynada sadece gözlerine yogunlaştıgın bir musallat çıkma olasılıgı çok yüksektir zaten deneyenler görecektir bence bunu yaparken yanınızda birinin bulunması en iisi çünkü eger karşınıza musallat çıkarsa kitlenip ruhunuzun aynaya çekileceyi söylenir

Geri