nastinka
Banlı Kullanıcı
bilirim o aklindaki orisel senaryolari , sen dök okuruz biz ,Tesekkur ederım sevgili Nastinka.. Aklımda bır suru senaryo var ama dokmek ıstemıyorum. Öylesıne yazıverdım.
bilirim o aklindaki orisel senaryolari , sen dök okuruz biz ,Tesekkur ederım sevgili Nastinka.. Aklımda bır suru senaryo var ama dokmek ıstemıyorum. Öylesıne yazıverdım.
bilirim o aklindaki orisel senaryolari , sen dök okuruz biz ,
rica ederim sizede hayirli geceler Sn: Oriİlginiz için teşekkürler ama başka zaman inşallah. İçimde bir gram istek yok şuan.. Hayırlı geceler dilerim.
Mehmet Kerim Orhan mabetten isimler hep gulesim geldi okurken yanlis anlama sakin devamini bekliyorum.![]()
Tesisin toplantı odası bay Simon tarafından işgal edilmiş durumdaydı.Silah ticareti yapan ve savaşların üzerinden para kazanıp,ülkeleri perde arkasından kışkırtan bir adamdı o. Bu zamana kadar yapılmış tüm yapay zekaların dosyaları önünde açık duruyordu.Onun gözüyse sadece birine takılmıştı.Eva.
Parmağını resmin üzerinde gezdirdi.Ağzından çıkan sadece iki kelimeydi. "Onu istiyorum." başlangıçta ümit vadetmeyen bir programın bu kadar ilerleyebileceğine asla inanmazdı,eğer gözleriyle görmeseydi.Hükümet tarafından gizli olarak yürütülen bu projenin yatırımcılarından biride oydu. Yaratıcısı İvan,Evayı Bay Simon'a göstermek üzere laboratuvarın kapısını ona açtı.Bir an önce onu ürküten yapay zekanın buradan gitmesini istiyordu.Gözleri demir sandalyede oturan Evayı aradı ama robot orada değildi.Platformun üstünde,ayakta duruyordu.Donup kaldı.
Onu demir sandalyeye oturur halde bırakmıştı.Platformun üstünde,ayakta değil.
İvan sinirlenmeye başlıyordu.Yarattığı şeyin onunla dalga geçtiğini biliyordu.Yaşlı,bunamaya başlamış ihtiyarın tekiydi herkesin gözünde.Kimse ona inanmıyordu.
Simon yanlarındaki üçüncü kişiyi unutmuş halde yapay zekayı inceledi.Görünüşü kusursuzdu.
"Bu şimdiye kadar yapılmış en iyisi.İyi iş çıkarmışsın İvan."
"Memnun kalan sizseniz buna ne şüphe."
Platformun basamaklarını çıkıp Evanın karşısında durdu.Baş parmağını yüzünün yumuşak dokusunda gezdirdi. "İnanılmaz.Tamamen insan bedenine sahip.Mükemmel,mekanik askerler.Denek fareleri." İvana döndü.
"Onu almaya geleceğim.Para hesabına çoktan aktarıldı bile İvan.Evayı çok iyi koru,çizik bile olmasın." laboratuvardan adamlarıyla çıkarken kaba asker botları gürültü kirliliği yapıyordu.
51.Bölgeden çıkarken Simonun yüzünde tarifi belirsiz bir gülüş vardı.
Eva deyınce dırek aklım Ex Machına'ya gıttı.![]()
Hiç izlemedim.Güzel mi peki?