Sabah silah sesleriyle uyanmıştık banlanan üyeler toplanıp kampımıza bomba atıyorlardı çok üzücü ki yine ayağıma ateş edildi üstelik bu sefer lviv angeles yoktu pembe pelerine gidecektim tam arkamdan Chillout çıktı bir tane yapıştırdı nereye gidiyorsun asker dedi sonra tövbe tövbe ee benim ayağımdan vurdular dedim çabuk git sağ çıkmazsın burdan dedi. Gittim tedavi oldum bana bir üfledi var ya anlatamam.Ben sniperımı aldım resmen bir şahindim öyle bir havaya girdim ki müthiş bir şekilde saydırıyordum. Sonra arkadamdan yine Chillout çıktı yine bir tane yapıştırdı Allah Allah yine ne oldu dedim bak asker sinirimi çok bozuyorsun bizimkilerden birini vurmuşsun dedi çok özür dilerim dedim. Zaten kampa saldırı yapan çok kişi yoktu 10 kişilerdi 7 kişiyi öldürmüştük 3 kişi de kaçmıştı. Bugün sınav olacaktık sınavda ne olduğu belli olmayan şeyler yazıyordu içimden kötü bir kelime dedim sonra nasıl duysa moderatör Aja dediğimi duydu seni şikayet edicem dedi lütfen etme dedim tamam ama bir şartım var neymiş o şartın dedim istediğim bir kişiyi öldüreceksin dedi tövbe tövbe ya sen ne kadar cani bir insansın dedim o da yok be öğrensen bana hak verirsin dedi anladım dedim ormanlık alana gittik sniperı aldım kafasından ateş ettim ve Aja'ya karşı görevimi tamamlamış oldum. Kamp alanına geri döndüğüm zamanlar moderatörler çıldırmış üyeleri dövüyorlardı yapmayın etmeyin dedim sonra hepsi bana saldırmaya başladı ağzım burnum kan içinde kamp alanına geri döndüm ve tedavi oldum.

Moderatör tarafında düzenlendi: