Sn üyelerimiz açılan konuyu yanlış anladınız sanırım. Çalışma ortak bir çalışmadır. Sadece açılımı yapıp sorular soruluyor, bir cümle yazıp yada kartın kitap anlamını yazıp yorum isteniyor. Bu düşünce ile üst üste bir sürü açılım yapılmış. Amaç bakımınızı geliştirmek ilerlemenize yardımcı olmak. Diğer türlü istenen fal bakıma giriyor. Bu tür mesajlarda sorularınız açıkta kalır yanıtlanmaz. Lütfen biraz daha özen gösterelim. Sevgi ve ışıkla.
Ben oyle yapmistım yorumlayarak.Keşke cevap verseydiniz 1 gundür beklemiştim belki ögrenebilmem için yardımci olan olur diye
Ben kartları dediğinizde şunu hissettim.bir ilişki için cahilce. Hamlelerde bulunacak ilişki merak eden kişi baştan duygusal alış verişten de hoşlanabilir fakat sonrasında ilişki maddileşecek sonra mantık ilişkisine dönecek bu mantık da. Karşıdakinin. İşine geldiği mantık. Olacağı için ilişkide yıkım ve aldatma görünüyorMerhabalar arkadaşım destesini yeni edindi ben de artık bakmıyorum kartlarimi elden çıkardım ama hayatıma biri girecek mi diye sormuş çıkan kartlar sırasıyla deli, kupa kralı, değnek ası ve kılıç üçlüsü. Kılıç uclusunu görünce üstüne kart secmesini söyledim iki kart seçmiş bunlar da kule ve buyucu kartı. Ben ilk gelen kartlardan kesinlikle biri ile tanisacagini ve bir ilişkiye başlayacağına yorumladim kılıç uclusunden de anlaşılacağı üzere sonu pek guzel bitmeyecek gibi gözüküyor. Ancak bunu da şöyle yorumladim ilişkiye başladıktan sonra yeni biri ile tanışacak ve süregelen ilişki ile bu yeni kişi arasinda seçim yapmak zorunda kalacak seçim ne olursa olsun büyük bir acı ve kamp kırıklığı bekliyor. Böyle yorumladim ama doğru mu bilmiyorum. O yüzden buradan da sormak istedim
Teşekkürler yorumunuz için.Ben kartları dediğinizde şunu hissettim.bir ilişki için cahilce. Hamlelerde bulunacak ilişki merak eden kişi baştan duygusal alış verişten de hoşlanabilir fakat sonrasında ilişki maddileşecek sonra mantık ilişkisine dönecek bu mantık da. Karşıdakinin. İşine geldiği mantık. Olacağı için ilişkide yıkım ve aldatma görünüyor
Ruhsal olarak ne durumdayım yeteneklerim neler diye sorduğum destem, geçmişte düz ermiş, şimdi de tılsım dörtlüsü ters ve azize açtı
Ben diyorum ki bu kişi yani ben geçmişte elinde bir fener olan ruhsal olarak yolunu bulabilmiş ama şuan biraz maddeye saplantılı dahası paraya biraz cimri biri. Geleceğinden bilinçaltının gücünü tekrar uyandıracak gözüküyor ama sanki hep zamanlama hataları yapıyor herkes onla ilgilensin işi gücü bırakıp en güçlü en yetenekli o olsun istiyor
O yüzden değişim hayatına giremiyor
Lütfen özellikle @yule adminden bu konuya engin tecrübelerini aktarmasını istiyorum. Biz acemi okuyucular için bir zamanlar burası bulunmaz bir nimetti ama şimdi kimse bakmıyor![]()