hala istiyorsanız yardımcı olabilirdim lakin 3 sene geçmişMerhaba katina aşk falı baktırmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Bana bakabilirsin ama hayatımda kimse yok. Aşkta yok baya bomboş yani o taraf. 1.90 kaslı kumral gamzeli göbeksiz karakter sahibi sadık işinde gücünde oğlak burcu bi bey varsa okeyim. Gerisini söylememeni rica ederim.hala istiyorsanız yardımcı olabilirdim lakin 3 sene geçmiş
Biz harami gibi çökünce kaçıp saklandın belki dehala istiyorsanız yardımcı olabilirdim lakin 3 sene geçmiş
Orda mısın duyuyor musun bizi, hani bizim sevgililer![]()
Sor sor, iyice hesabını sor bununBiz harami gibi çökünce kaçıp saklandın belki de![]()
Bana da bakabilirsin, boştayım, terazi, kova, yada akrep burcu gerisi kurtarmaz, zeki (analitik anlamda kurnazlık değil), karakterli, sadık, 1.80 boylarında tercihen kumral, esmerse koyu renk gözlü karanlık bakışlı bir bey varsa alırım..
Bana bakabilirsin ama hayatımda kimse yok. Aşkta yok baya bomboş yani o taraf. 1.90 kaslı kumral gamzeli göbeksiz karakter sahibi sadık işinde gücünde oğlak burcu bi bey varsa okeyim. Gerisini söylememeni rica ederim.
He 1.90 kumral gamzeli falansın yaniBen burçta elendim şeyh @Retro
Ve cok karakterli. İsinde gücünde ve sadıkHe 1.90 kumral gamzeli falansın yani![]()
Ben bana kurban olayım, maşallah bana.Ve cok karakterli. İsinde gücünde ve sadık![]()
Ben burçta elendim şeyh @Retro
@Kami No Dorei
Boyun da oynuyor 1.80-1.90 arası, boyun bile oynuyorsa her yerin oynuyordur
bir süre önce gurmelikten bahsederken ne ara sadık oldun
@Kami No Dorei
Çok haklısın.. Sadakat başka bir şey, ben de mesela inst dan telegramdan, face den wp den, DM den hep birilerine yürürüm, kimiyle başkalarının dedikodusunu yaparım kimine şiir yazarım, şarkı armağan ederim, ortak listemiz bile vardır-şarkı listesi yani başka şey değil- bazısıyla gece takılırım, bazısıyla gündüz de gezerim, tatile giderim filan ama sadık olduğum biri vardır o bilir ben bir tek onu seviyorum, ve beni anlar anlayışla karşılar bizim aşkımız çok Ulvi(!) olduğu için ama sizler anlamazsınız![]()